Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Buburuza_10

Saluuut!

Fete, de cand am intrat in contul de picassa al bebeilor nu mai pot intra in contul vechi al burticilor. Va rog sa imi trimiteti si mie inca o data userul si parola, cred ca le bag aiurea... Vreau si eu sa vad obrajori, ingerasi, botosei, etc!

Astazi am facut o gramada de treaba, de fapt mai mult sotul meu iubit: el a calcat perdelele din camera Sofiei, le-a montat, a fixat un dulap in perete, a spalat masina. Eu am facut doar o salata si am cazut lata. In rest, am mai intins niste rufe si m-am invartit prin casa fara prea mukt folos. Cu ultimele puteri, m-am tarat pana la coafor de m-am facut frumoasa! Deh, azi vine Mos Craciun, adica mama cu toate cadourile din Romania!!! Iuhuuuu! De abia o astept! La 1.30 am aterizeaza!!!

Va pup si va doresc o noapte mult mai buna decat precedenta|! Si fara contractii, cum bine a spus Crinutza!

37+

bubule, ai PM!

simona cu matei 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Toate se pare ca am patit-o cu tot felul de dureri si stari de rau.

Mie mi-a fost rau de ieri si aseara am avut si durerile de burta de care va povestisem...pe la 1 noaptea ma gandeam si eu ca or fi contractii ca ma durea spatele ca naiba...ma speria mai mult gandul ca nu imi dau seama daca ar putea fi contractii sau nu.
Am reusit sa adorm dupa 2 no-spa si azi mi-a fost si mie mai bine`, dar se pare ca majoritatea burticilor am avut patanii din astea

34+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Andreea, m-am uitat si eu la poze. Inca dinainte de a o vedea banuiam ca ai o printesica, acum si cu pozele eu zic ca te poti apuca sa cumperi rochite.

Oana Georgescu n-a mai dat nici un semn. Sper ca e bine si ca se aplica zicala 'no news is good news'. Stiu ca ramasese sa mearga la control si sa vada ce hotaraste doctorul daca o interneaza sau nu

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

...deci asa...am si eu o vaga presimtire...recunosc

34+ cu un carucior .... sau

Am vazut ca Bubante te-a luat pe partea cu "intelepciunea populara".
Acum eu te iau pe partea cu faptele:
a fost mereu finuta in miscari - ca o fetita,
tu ai avut mereu o presimtire - ca e fetita
la eco nu cred ca ar fi trecut neobservat un cucletz- asta pt ca probabil e fetita si nu are, of course
iar acum pozele! majoritatea ti-am zis ca arata atit de finuta si draguta - exact ca o fetita

eu as zice ca in proportie 90% se poate trage o singura concluzie: e fetita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Offf in sfarsit am reusit sa descarc si eu 3 poze , din cauza netului asta " extra"
http://picasaweb.google.com/106054890396999819053/Haiosenii?locked=true#

Burtica de 37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Offf in sfarsit am reusit sa descarc si eu 3 poze , din cauza netului asta " extra"
http://picasaweb.google.com/106054890396999819053/Haiosenii?locked=true#

Alexuza, eu nu reusesc sa vad pozele. Se pare ca ai albumul privat si nu poate fi accesat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Va plac ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Alexuza, ma bucur ca esti ok! Albumul e privat si nu putem vedea pozele.

Oramona, be_one, "join in the club", cum s-ar zice!

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Observ ca ieri, azi si asta noapte toate-am avut insomnii, dureri si alte chestii...eu sper ca la noapte sa dorm bine, mai ales ca sunt singura cu Iustina.
A fost prietena mea pe la mine azi si acum s-a dus in oras cu-al ei sot...ce le pasa, copiii la bunici, ei ca tinereii indragostiti...la biliard, exact ca-n facultate...ce vremuri! Am devenit melancolica, mi s-a facut dor de fac., de colegii mei...de unii nu mai stiu nimic din '98, de cand am terminat. Ce m-o fi apucat?

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ALEXUZA albumul e privat!Umbla la setari si fa-l public sa putem vedea pozicile!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hello again! M-am intors, dupa ce am periat un covor de 12mp si am facut un pui la punga pe care l-am si mancat (eu cateva bucatele mici-mici, restul sotul). Asa ca daca mor la noapte macar stiu de unde mi se trage.
La cat am stat in 4 labe sa perii covorul, daca nu s-a intors galuscutul pana acum (desi eu banuiesc ca da) ar fi cazul sa o faca.
Andreea82 multumesc. Sa stii ca si eu tot o fetisoara gingasa de fetita am vazut in poza... Sau o fi cel mai delicat baietel?

Azi am avut si eu contractii dar complet nedureroase, in schimb cand m-am ridicat dupa smotru am simtit o intepatura maaare jos de tot, de o cam bagasem pe maneca. Dar vad ca acum e ok.

Stiti ce-i aceea o mama denaturata? Eu sunt. Pana acum nu am cumparat nimic pt bebe sau pt bagajul meu. O fi bine? Ma indoiesc. Am o prietena care a nascut la 35 sapt si evident nu avea nimic pregatit. Cea mai mare trauma a ei a fost ca s-a dus la maternitate intr-un halat al mamei ei, demodat, cu floricele

Donna 32+ cu

Mergi la inceput