Mamici de sept-oct'10-Bun venit Ana Sofia(140)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexuza BUNA ZIUA BURTICI SI FRICITE MAMICI ![]() Am uitat sa intru ieri sa va scriu din cauza ca , ma simteam vinovata ca nu am putut sa iau mai nimic bebelinei , eu cu manuta mea Iar astazi , pana acum am stat sa recuperez ce a-ti scris , ca voi sunteti harnicute rau ANA tocmai ce am primit sms-ul , va rog sa ma iertati ca nu am anuntat ![]() CRINUTA sper ca esti mai bine , si sa vezi de nu ne fac noua bebeii sa ii asteptam ![]() Burtica de 37 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE ![]() |
Bine ca esti ok!!!
Si zici ca fusasi harnicuta,ai???Bravo!!Sa vedem si noi ce lucrasi mataluta!!
Ana
32+
Maia Elena
lu' mama
alexuza spune:
Eu sper sa mai stea bebelina mea pana pe 31 linistita ca este dr in cooncediu , iar de pe 31 pe seara pot sa ma dau jos din pat ![]()
Burtica de
37 + EMMA ANTONIA
IN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE 
crina-s spune:
| citat din mesajul lui alexuza Eu sper sa mai stea bebelina mea pana pe 31 linistita ca este dr in cooncediu , iar de pe 31 pe seara pot sa ma dau jos din pat Burtica de 37 + EMMA ANTONIAIN ASTEPTAREA UNEI MINUNI DE ![]() |
Trebuie sa stea fetita. Hai ca nu mai e mult pana pe 31.
Vrem poze cu lucrusoarele!

34+
crina
cu VERONICA ELENA
Fistiq spune:
Seara buna!
Am citit de cartofii cu usturoi a la Anuta si ma tot gindesc cu ce as putea sa ii substitui la ora asta.
Dar nici sa patesc ca noaptea trecuta cind n-am putut dormi de dureri de diverse organe presate, pt ca am luat cina tirziu nu as vrea.
Am fost la maternitate azi. Am vazut bebei miiici, si abia m-am abtinut sa nu dau apa la soricei. Asa tare m-au emotionat! A invins insa jena fata de tanti doctor, si am reusit sa ma abtin.![]()
Si, pe linga celelalte conditii excelente, ma incinta ca nu trebuie sa duc cu mine nici un bagaj. O sa beneficiem de toate de acolo. Bine.. o sa-mi iau doar chestiile strict personale, care n-au legatura cu nasterea. 
Dupa ce am plecat mi-am dat seama ca nu m-am uitat dupa bebelina Anei Perianu, ca erau bebici nascuti si pe 18. DAr m-am emotionat si incercam sa nu uit ce vroiam sa intreb. Oricum, tati a fost f impresionat de bebelusi. Mi-a povestit apoi o multimede amanunyte despre ei pe care eu, preocupata cu discutia cu doctora, nu le-am observat![]()
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+
chichiutza spune:
| citat din mesajul lui crina-s Tocmai scrisesem un mesaj sa-i raspund Cuscrei Kiti, dar vad ca nu s-a salvat. Da Chichiuta nu m-am simtit bine din nou. Nu stiu ce s-au indesit contractiile astea. Am sunat dr si mi-a zis sa iau nospa+scobutil si sa stau cumintica. Ideea e ca eu stau mai mereu in pat, ma trezesc din somn noaptea cu contractii dureroase. Ma rog la DD sa mai stea bebita macar 18 zile sa intram in luna a 9-a. Nu voiam sa ma mai plang la voi, de aceea n-am mai scris. Voiam sa se pastreze atmosfera frumoasa de aici. Alexuta sper sa fi bine. Va pup dulce si va multumesc pentru grija. ![]() ![]() ![]() 34+ crina cu VERONICA ELENA |
Te rog sa intri si sa te plangi cat vrei! Cu siguranta nu se supara nimeni! De-aia suntem aici! Dac-ai stii cat ma plang si eu toata ziulicaaaa! Azi am mancat niste peste cu usturoi, si-am avut cele mai crunte arsuri pe care le-am simtit vreodata, nu stiam ce sa mai fac! Ma tin de vreo 2-3 ore si inca nu sunt chiar gata! Am incercat lapte, inghetata, dicarbocalm, pepene rece, si nici vorba sa-mi treaca! Si au inceput si la mine niste mici contractii, de obicei nu sunt dureroase, dar din cand in cand apar si dureroase. Sa iei no-spa si supozitoare de uscosin. Dr ta nu ti-a dat Gynipral, ca vad ca fetele cu contractii tot iau!

Cristina
33+
Andreea82 spune:
Heeey, am 2 steluteee
...si un vot pentru baietel![]()
Donna, multa sanatate!
Anuta, sa-ti fie de bine!
Magdy, sa va fie de bine. Si mie mi se pare super usor de facut si se mananca instant si la noi. Odata a reusit si catelu' sa fure cam 3/4 si a avut si el o parere buna...era vanat tot la bot de afine![]()
Crinuta, multa sanatate. Sa dea DD sa mai stea putin bebelina la caldurica 
Alexuza si la tine va sta bb cuminte cat trebuie la caldurica sa mai creasca![]()
34+ cu un carucior
.... sau 
Fistiq spune:
Andreea, m-am uitat si eu la poze. Inca dinainte de a o vedea banuiam ca ai o printesica, acum si cu pozele eu zic ca te poti apuca sa cumperi rochite. 
Oana Georgescu n-a mai dat nici un semn. Sper ca e bine si ca se aplica zicala 'no news is good news'. Stiu ca ramasese sa mearga la control si sa vada ce hotaraste doctorul daca o interneaza sau nu
Buburuza_10 spune:
Saluuut!
Fete, de cand am intrat in contul de picassa al bebeilor nu mai pot intra in contul vechi al burticilor. Va rog sa imi trimiteti si mie inca o data userul si parola, cred ca le bag aiurea... Vreau si eu sa vad obrajori, ingerasi, botosei, etc!
Astazi am facut o gramada de treaba, de fapt mai mult sotul meu iubit: el a calcat perdelele din camera Sofiei, le-a montat, a fixat un dulap in perete, a spalat masina. Eu am facut doar o salata si am cazut lata. In rest, am mai intins niste rufe si m-am invartit prin casa fara prea mukt folos. Cu ultimele puteri, m-am tarat pana la coafor de m-am facut frumoasa! Deh, azi vine Mos Craciun, adica mama cu toate cadourile din Romania!!! Iuhuuuu! De abia o astept! La 1.30 am aterizeaza!!!
Va pup si va doresc o noapte mult mai buna decat precedenta|! Si fara contractii, cum bine a spus Crinutza! 
37+ 
Fistiq spune:
Si eu am tras o sperietura azi de numa'
Eram in magazin si am simtit ca un cutit in burta, asa mai spre partea dreapta. Dupa 2 secunde iar! Am si zis: atita mi-o fost, asta tre sa fie contractiile "alea" si nasc! Si ce ma fac, unde ma duc ca n-am decit 34 de saptamini!?
L-am speriat si pe sot cu tipetele mele.
Am mers usurel apoi si nu s-a mai repetat si de atunci stau numai la orizontala, desi am atitea de facut...
Nu stiu exact ce sa fi fost, sper ca doar cuculetzul nervos care s-a intins cu putere de superman.
Cred ca e ceva in atmosfera ca prea avem toate tot felul de ciudatenii de contractii din senin
Andreea82 spune:
| citat din mesajul lui Fistiq Andreea, m-am uitat si eu la poze. Inca dinainte de a o vedea banuiam ca ai o printesica, acum si cu pozele eu zic ca te poti apuca sa cumperi rochite. ![]() Oana Georgescu n-a mai dat nici un semn. Sper ca e bine si ca se aplica zicala 'no news is good news'. Stiu ca ramasese sa mearga la control si sa vada ce hotaraste doctorul daca o interneaza sau nu ---------------------------------------------- cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+ |
...deci asa...am si eu o vaga presimtire...recunosc
34+ cu un carucior
.... sau