Delfinasi de iulie-august (184)
Raspunsuri - Pagina 9
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beluistef Mersi fetelor de voturi Oana va avea un puseu de crestere, se zice ca atunci da senzatia ca nu se satura...am citit undeva ca au pusee de crestere la 2,4,6 sapt...apoi 2 luni...s.a. **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
belu noi suntem s6...asa ca e posibil...si ne apropiem si noi vertiginos de 5kg ...ieri avea 4,850
voi cum sunteti cu lapticul?
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Va multumesc fetelor pt sfaturi,ca de obicei toate dulcele. Mi-a adus niste papuci...crede ca il iert insa nu.Asa imi place sa merg la cumparaturi si el mi-a luat si bucuria asta .Nu e de ajuns ca stau numai in casa. Sorina,Racusor have fun maine Oanna si nu numai tu,AICI este un articol foarte interesant despre alaptat si puseele de crestere.Sincer mi-a deschis ochii.Eu ca bezmetica incepusem sa cred ca nu mai e consistent lapticul meu insa de fapt saracu e in crestere.Off Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
interesant articolul multumim
daaaa si eu mor pentru statul asta in casa
...asa ca pot sa va anunt, am rezolvat cu inchirierea garajului...putem pleca si singuri acum...caruciorul are garajul lui
...dar la cumparaturi oricum nu putem merge...caruciorul nu il pot urca pe scari si sunt prea putine magazinele care au rampa...dar tot e bine ca ne putem plimba in voie fara sa il mai asteptam pe tati
Noi 2...si Matei
beluistef spune:
Oana la capitolul laptic stam bine deocamdata, cu toate ca am avut o perioada in care am crezut ca raman fara, dar probabil avea vreun puseu de crestere atunci.
SI eu stau tot la 3 si depindem in totalitate de tati sa iesim afara......carutul greu,deplasare dificila pana afara...ce bine ca ai rezolvat problema asta
Rodyka, Carmen foarte emotionante mesajele voastre.......parca si mie mie dor de burtica si sa simt cu misca delfinasul...
Si sa nu uit...ne mai acordati un vot si astazi http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732
multumim
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, eu nu am mai baut ceai de 2 zile si parca mi-am mai revenit. Nu mai sunt asa constipata. Acum beau bere fara alcool toata ziua si a inceput Raul sa faca kk de 4 ori pe zi. O dau in cealalta: mi-e frica sa nu faca diaree...Ati fost la controlul de o luna? Am tot uitat sa te intreb... A supt de la san 100 ml, dar bineinteles ca a tb sa ii dau si LP pt ca isi sugea manutele. O sa incerc si eu sa ies cu el cu masina. Cand mergem cu tati cu masina doarme non stop in scoica. Va doresc noapte buna si distractie placuta Racusor si Sorina maine. O sa avem primii delfinasi crestinati... O mai avem si Bea, care a fost prima, dar parca zicea Crissy ca mai tb facuta o slujba. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 |
controlul de o luna...al meu? sau...al lui Matei?
eu nu m-am invrednicit inca ...pe Matei l-am dus la medicul de familie unde l-a cantarit, masurat, verificat si totul era in ordine...avea exact 5 sapt si luase 1,5 kg si 7 cm
urmatorul control la 2 luni...si apoi vine primul vaccin...inca cele gratuite nu au aparut dar cred ca pana la urma o sa cumparam, de fapt ne-am hotarat deja...
hainitele de 1 luna ne sunt miciii iar cele de 1-3 luni sunt chiar bune pate doar o idee maricele
am comandat si eu de la Ana cateva de 3-6 luni sa el purtam in septembrie
nu stiu ce sa fac cu urechiusele, cojitele sunt din ce in ce mai urate si parcase extind...m-am gandit sa nu fi facut otita, dar nu trage capul daca il ating pe urechiuse...ori otita se manifesta si prin durere...offff daca nu trec pana luni mergem la medic
azi e campania de pus vinete pe toamna Marius e deja la bunica in curte le coace...iar eu ma duc cand sunt gata, la curatat
Racusor sa fie o zi minunata pentru voi si Andrei...il asteptam pe micul crestin sa ne povesteasca cum a fost baita si primul chef din viata lui
Noi 2...si Matei
ooana spune:
citat din mesajul lui adrianaBuc tina, debridat eu ii dai 2 ori pe zi cate 2,5 ml timp de 10 zile. Eu am reteta de la medic asa ca nu stiu ce sa iti zic. |
de 4 ori pe zi cate 1 ml
medicul mi-a zis ca 1 ml pentru fiecare kg al copilului...pe instructiuni scrie altfel parca
Noi 2...si Matei
ooana spune:
citat din mesajul lui beluistef Si sa nu uit...ne mai acordati un vot si astazi http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732 multumim **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
gata, am votat
Noi 2...si Matei
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata fetele!!
Eu as vrea sa donez hainute pentru nou nascuti, stiti unde ma pot adresa? Sunt in stare extrem de buna inbracate de cateva ori si calitatea exceptionala si vreau sa se bucure o fetita care are mai putin. Unele sunt de bumbac de peru manual si zici ca nu au fost folosite asa s-au pastrat!
Multumesc!
rodyka spune:
buna dimineata, delfinariu!
citat din mesajul lui CarmenAlbu Eu as vrea sa donez hainute pentru nou nascuti, stiti unde ma pot adresa? |
eu nu ma incurc sa caut persoane anume, desi daca sti pe cineva care are nevoie... noi adunam hainute si jucarii in fiecare an inainte de Craciun si le donam la Crucea Rosie.
belu, votat!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
racusor2010 spune:
belu votat
multumim pentru urari!! mami nu prea a dormit bine azi noapte, cred ca de emotii freza nu ii sta cine stie ce, dar cum e viata...nu ma stresez f tare, inainte as fi bocit de mama focului acum ma gandesc ca e evenimentul lui, nu a lu mami
bebe e cuminte, a iesit cu tati si bunicul la plimbare...cand se apropie bunicii de el se uita serios din brate la mami, ii urmareste, dar nu le zambeste sa vada intai ce e cu ei rusinos ca mami
acum papam...suntem in grafic pana acum....daca papam la 11 atunci mai papam pe la 1-1 jumate si apoi si un pic de completare si gata suntem nici prea satui, nici flamanzi la botez...dupa sa vedem cand venim acasa sa papam
sorina, petrecere frumoasa si voua, vreme si voie buna!! astepam poze si impresii despre micul crestin
sa va zic ca saptamana asta am papap 120-150 de lp pe zi, atat
rodi tu cum stai cu completarea?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010