Delfinasi de iulie-august (184)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 sa va zic ca saptamana asta am papap 120-150 de lp pe zi, atat ![]() ![]() rodi tu cum stai cu completarea? ![]() |
racusor, sunt cate 2-3 zile cand nu vrea LP, eu ii ofer
![](icon_smile_big.gif)
![](punk.gif)
![](bang.gif)
acuma am si eu partea mea de vina: mananc haotic, beau ceai mai rar ca vad ca fetele se plang de constipatie si imi e sa n-o afecteze pe Isa care si acum face kk la 2 zile... dar tot e bine, suntem multumite...
_
![](surf.gif)
![](majoreta.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
asa si noi, un bibe de 60 la pranz plus san inainte si unul la culcare...in zilele cand nu mananc/beau/dorm destul mai cere unul...
dar in timpul zilei papa la ambii sani sa se sature si noaptea da, la unul! sunt tari si plini de lapte pana dimineata
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
Florentina_C spune:
Trec si eu in fuga sa va salut si sa urez petrecere frumoasa fetelor care isi crestineaza bebei, week-end-ul asta...
Multumesc, Anca_Vlad, crispro si baby78 pt sfaturile despre burtiera...
Vad ca deja vorbiti de primele mesaje din odissea noastra si de faptul ca se apropie cu pasi repezi inchiderea odiseei...Mai e putin intr-adevar...asa ca am sa vb cu bebe al meu sa se grabeasca putin...
Maine, mergem la nunta unui unchi...sper sa fie bine si daca ...cu nunta asta se hotareste si bebe sa iasa afara din burtica si daca el vrea sa fie leut si nu fecioara, ca mami...asa sa fie... Oricum nu am sa fac efort si am sa incerc sa stau cumintica ca nu vreau sa il stresez acum la final...
Va pup pe toate. Week-end frumos!!!"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 39+ cu
Florentin Andrei. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/matusa77/matusa77.jpg)
matusa77 spune:
Racusor si Sorina
petrecere frumoasa!
Iar pentru bebelusi vostri sa fie sanatosi sa creasaca mari frumosi si voiosi
mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mycya/Mycya.jpg)
Mycya spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Trec si eu in fuga sa va salut si sa urez petrecere frumoasa fetelor care isi crestineaza bebei, week-end-ul asta... Multumesc, Anca_Vlad, crispro si baby78 pt sfaturile despre burtiera... Vad ca deja vorbiti de primele mesaje din odissea noastra si de faptul ca se apropie cu pasi repezi inchiderea odiseei...Mai e putin intr-adevar...asa ca am sa vb cu bebe al meu sa se grabeasca putin... ![]() Maine, mergem la nunta unui unchi...sper sa fie bine si daca ...cu nunta asta se hotareste si bebe sa iasa afara din burtica si daca el vrea sa fie leut si nu fecioara, ca mami...asa sa fie... Oricum nu am sa fac efort si am sa incerc sa stau cumintica ca nu vreau sa il stresez acum la final... ![]() Va pup pe toate. Week-end frumos!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
cunosc pe cineva care tot asa trebuia sa se duca la dantuit la nunta dar in dimineata nuntii a dantuit in spital
![](icon_smile_big.gif)
![](olala.gif)
Neata delfinariu
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
eu am avut iar o noapte cam albicioasa
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
dimineata a facut cat pentru toata noaptea si am pus sotu sa o schimbe ca eram prea
![](alcool.gif)
![](chatterbox.gif)
Beluvotat si azi
![](pupic.gif)
asa m-a emotionat mesajul tau,imi e deja dor de burtica
![](icon_smile_blush.gif)
![](olala.gif)
a trecut asa de repede timpul si parca vad ca ne vom mai intalni unele din noi si la o urmatoare odisee acusica ca doar timpul zboara neimaginabil de repede
![](olala.gif)
Rodyk si eu am citit ieri la doliu dc...si am bocit
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
de multe ori cand dadeam de un necaz,de o suferinta mai mare imi doream sa mor(credca asta au patit multe dintre noi)dar nu ma gandeam ce ar fi fost in sufletul parintilor mei
![](plang.gif)
ma rog la Dumnezeu sa nu trec niciodata prin asemenea clipe
![](rugaciune.gif)
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Racusor si sorina o viata binecuvantata scumpilor vostri ce vor fi crestinati azi. Petrecere frumoasa
imaya si a mea e fornaita si mi-e mila cand vad ca se chinuie sa respire. Cand pun batista bebelusului nu iese insa nimic. Eu am pus pana acum in nasuc doar ser fiziologic. Am inteles ca e normal sa fie fornaiti si nu trebuie sa facem nimic.. Asa o fi?
belu ce nostalgie m-a luat si pe mine Eu am intrat destul de tarziu pe forum, cand voiam sa ma ajutati cu interpretarea unor rezultate. Atunci am vz cat sunteti de dragute si saritoare si am decis sa raman in mijlocul vostru
Mie mi-a placut maxim toata perioada sarcinii, m-am bucurat nespus pentru fiecare clipa .. si abia astept sa mai trec inca o data prin odiseea magica a celor 40 de saptamani
Fetelor, bebelusii vostri scot aerul dupa ce papa? Ca a mea nu, si cand o asez in patut (adormita fiind mai tot timpul) regurgiteaza si/ sau sughita, apoi se trezeste. Ce as putea face?
Mami de Bianca Maria (04.08.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lalala13/lalala13.jpg)
lalala13 spune:
salutare fetelor..mam ai cunoasteti?
felicitari pentru cele care aveti botezul azi! sa fie sanatosi puiutii vostri
michelle1981 eu am problema asta cu copilul si se pare ca are reflux..e un fel de boala, de asta nici nu am timp sa mai scriu aici. 40 de minute mananca, o ora il tin in brate vertical si inca o ora il pazesc in patut sa nu se inece. dar al meu si vomita, adica da afara in jet. eu zic sa il tii mai mult timp in brate dupa ce papa si sa nu ii mai dai atata timp cat doarme.mie de exemplu mi-au schimbat lp, si mi-au dat formula speciala care vad ca are efect. sper sa-l tina!
belui m-au luat emotiile, ce frumos era la inceput si ce emotii am tras cu nasterea..ma apuca plansul ori de cate ori ma gandesc cat de greu a venit copilul, cat de greu am ramas gravida, cat de greu a fost in sarcina si cat de greu nasterea si supravietuirea astuia mic! Multumesc Domnului pentru ce mi-a dat, chiar si pentru micile probleme pe care baiatul le mai are, e in viata si le putem trata.
pupici la toata lumea
----------------------------------------------
my somebody....
a sosit minunea!
Doamne Ajuta in continuare!
tina_80 spune:
Salutare delfinariu!
Va rog si azi daca ne mai puteti da un vot pt nepotelul meu. Multumesc!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui beluistef Oana la capitolul laptic stam bine deocamdata, cu toate ca am avut o perioada in care am crezut ca raman fara, dar probabil avea vreun puseu de crestere atunci. ![]() SI eu stau tot la 3 si depindem in totalitate de tati sa iesim afara... ![]() ![]() Rodyka, Carmen foarte emotionante mesajele voastre... ![]() ![]() Si sa nu uit...ne mai acordati un vot si astazi http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732 multumim ![]() **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
votat
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adrianaBuc/adrianaBuc.jpg)
adrianaBuc spune:
elena, chiar ca a trecut repede, desi atunci parea ca sta timpul in loc. Si mie imi e dor de burtica mai ales ca nu m-am bucurat prea tare de ea.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010