Delfinasi de iulie-august (184)
Raspunsuri - Pagina 11
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Racusor si sorina o viata binecuvantata scumpilor vostri ce vor fi crestinati azi. Petrecere frumoasa imaya si a mea e fornaita si mi-e mila cand vad ca se chinuie sa respire. Cand pun batista bebelusului nu iese insa nimic. Eu am pus pana acum in nasuc doar ser fiziologic. Am inteles ca e normal sa fie fornaiti si nu trebuie sa facem nimic.. Asa o fi? belu ce nostalgie m-a luat si pe mine Eu am intrat destul de tarziu pe forum, cand voiam sa ma ajutati cu interpretarea unor rezultate. Atunci am vz cat sunteti de dragute si saritoare si am decis sa raman in mijlocul vostru Mie mi-a placut maxim toata perioada sarcinii, m-am bucurat nespus pentru fiecare clipa .. si abia astept sa mai trec inca o data prin odiseea magica a celor 40 de saptamani Fetelor, bebelusii vostri scot aerul dupa ce papa? Ca a mea nu, si cand o asez in patut (adormita fiind mai tot timpul) regurgiteaza si/ sau sughita, apoi se trezeste. Ce as putea face? ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
SI MARIA ADOARME DAR EU O RIDIC ASA ADORMITA SI O MASEZ USOR PE SPATE (NU SE TREZESTE) SI SCOATE AERUL...DUPA O PUN IN PATUT SI DOARME!
DACA NU POTI O RIDICI (LA VLAD NU A TINUT POANTA CU RIDICATUL CA SE TREZEA) ATUNCI IL TINEAM IN PLAN INCLINAT CAM LA 45 DE GRADE PE MAINI CU FATA LA MINE SI IL BATEAM USOR LA FUNDULET SI SCOATEA AERUL)
INCEARCA SI VEZI CE MERGE LA VOI!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
baby78 spune:
citat din mesajul lui beluistef Acestea au fost primele mesaje de la odiseea noastra...ce momente ce trairi si frici aveam pe atunci...acum insa avem altele Asa a inceput odiseea delfinasilor, iar acum am intrat incet incet in cele "365 de zile din viata unei comori" Ce repede a trecut timpul, ati fost si sunteti niste prietene minunate si ma bucur ca am petrecut impreuna perioada cea mai frumoasa din viata unei femei...perioada in care am purtat un sufletel timp de 9 luni in burtica...si sa petrecem in continuare si la clubul scutecelor. Va multumesc ca ati fost alaturi de mine in momentele critice din sarcina, in care ma plangeam de greturi, voma si tot felul de dureri si mi-ati oferit "umarul virtual" de a plange pe el si ati fost gata cu un sfat cand am avut nevoie. Sa fiti fericite alauri de comorile acestea mici si alaturi de familie si celelalte comori...cele care mai au...... Cate un -ic si un buchet mare de la fiecare....hai ca m-am intins, dar m-a cuprins nostalgia celor zile... ...cum ne plangeam de toate cele, iar acum avem comorile langa noi...nu mai sunt IN noi...si ne plangem de alte cele...colici, nopti nedormite, alaptat...INSA TOATE ACESTEA FAC PARTE DINTR-UN CICLU CARE PE NOI CA FEMEI NE FAC FOARTE SPECIALE, NE FAC MAME. **************************************** Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010) si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) |
ce frumos ai scris....chiar mi s-au umplut ochii de lacrimi....Mie tare mi-a placut perioada de sarcina...si nu mai spun de statutul de mamica...este tot ce mi-am dorit....Alaturi de voi am invatat atat de multe si mi-ati raspuns mereu la toate nelamuririle mele.....Va si va multumesc ca existati
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
gata, am votat Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Votat si eu!
baby78 spune:
citat din mesajul lui tina_80 Salutare delfinariu! Va rog si azi daca ne mai puteti da un vot pt nepotelul meu. Multumesc! http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040 Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Votat nepotel!
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Hello. Crissy ce ma bucur ca mi-a iesit nora din spital,Paul o invita la un biberon de ceiutz Crispo si al meu a inceput sa stea treaz din ce in ce mai mult,iar eu nu mai apuc sa fac nimic.Acum sta in brate si molfaie tita,de la 3.30 de azi noapte si pana acum a dormit max 2h,iar eu sunt franta.Deja incep ametelile,greturile de la nesomn.Pofta de mancare nu mai am deloc.Ma mir cum de mai am inca lapte caci pe langa toate astea mai nou am probleme cu sotul,parintii si sora,toate oalele se sparg in capul meu.Si il mai si cresc pe bebe fara pic de ajutor........ Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Salutare si de la noi :)!!
Incepem si noi sa ne intram in mana usor usor...bebe e foarte cumintel, olange doar la fomitza --ca e fomist mare de tooot!!nu prea ne place la baitza :)), incepem sa ne obisnuim cu spalatul la fund dupa cacutza..am iesit si noi cu el afara ieri seara si ne-a dormit bustean.Btz , te inteleg perfect ..acum e sotul acasa si ma mai ajuta, dar de luni o iau singura de coada..nici nu ajunsesem bine acasa cu bebe ca au inceput comentariile:soacar-mea ca ea a avut lapte, eu n-am, ca de ce nu vin la masa, ca plange copilul...doamna mama mea ca e copilu slab, soacra-mea ca de ce nu il lega n, ca sunt distanta..deluni am fost cam terorizata...bine ca am fost lamedic sa ne dea cateva sfaturi, mi-am mai venit in fire, ieri am fost sa il cantareasca...bebe a luat 400gr de luni pana vineri..am recuperat greutatea de la nastere..si a zis sa continuam ce facem ca facem f bine..
Asa ca nu te mai stresa din cauza lor...ignora-i..e cel mai bine pt btine si bebe.
PS: de 3 ore scriu la msj..
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
anca_vlad spune:
am si eu o intrebare pt mamicile care au optat pt suseta!
cum i-ati convins pe bebelani sa primeasca suzeta...la vlad nu am avut nevoie a gasit ff repede degetul - asa ca nu prea stiu o metoda eficienta!
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
Anca, am eu alta intrebare..si cum l=-ai dezvatat pe Vlad de suptul degetului?
eu tocmai de aia ii dau suzeta, ca vad ca si el gaseste degetelul.
eu si mor cd il vad pe Stefan toata ziulica cu destu in gura.
ei..e simplu cu suzeta o bagi in gurita incet, incet pana incepe sa molfaie la ea..numa ca tre sa ai grija ei, sa ai si cutiuta la ea, de preferat sa ai 2...sa le speli, sterilizezi..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
anca_vlad spune:
Victo te rog sa nu dai cu rosii...vlad a renuntat singur la suptul degetului pe la 2 ani!
multumesc de sfat! deocamdata am cumparat o singura suzeta de incercare!
din pacate nu am o metoda eficienta pentru renuntatul la suptul degetului!
PS Voi le-ati curatat nasucu bebelusilor...eu am facut-o azi dimineata si nu va puteti imagina ce mucozitati am scos...oare nu au fost aspirati cum trebuie can s-au nascut!
POZE VLADUT
[/b]
DOAMNE AJUTA!
Victo spune:
eu l-am aspirat da, pe la 3 saptamani, pt ca noi fusesem raciti, cu muci si el fornaia. si i-am bagat ser si apoi am aspirat. ieseau mucuti.
acum vad ca respira bine, nu il mai curat, doar ii pun ser cd imi aduc aminte.
te invidiez ca a renuntat la degetel!
stefan mai ales acum de cd e si bb e toata ziua cu el in gura plus soarceul de plus cu care doarme il cara peste tot..de e murdar de numa..
bai de ce vrei tot nu scapi. iara vine soacra pe capu meu..de-abia am scapat..
acu s-a imbolnavit..bai de parca nu imi ajungeau ai mei..apai sa mai aiba si fi-su grija..iar cu mancarea..mancare comandata frate la toata lumea, ca eu nu-s sclava in casa asta.
sotu sa stea cu kuru in mana si eu strange, gateste, ai grija de copii etc etc..ia mai lasa-ma..
Carmen o fi si cum zici tu, dar unii soti din pacate in momente din astea eu zic ca arata cat pot fi de nesimtiti, cu scuzele de rigoare dc deranjeaza pe careva. eu nu caut atatea explicatii. cum eu nu stau locului 2-3 ore, cu unu la tzatza..ii dau sa manance si la celalalt.. iar el nu se mai satura de calculatoare si televizoare..apai scuza-ma..
asta e ex. meu personal, care se poate adapta la fiecare in parte.
se pare ca mai multe avem pb cu sotii in per. asta. ce naiba i-a apucat?:(
imi vine sa il bat..:):)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)