Delfinasi de iulie-august (184)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Victo, poate au facut ei criza de lauzie...ca doar tocmai au nascut, nu?

Eu am redus motoarele la minim fac doar strictul necesar, in rest stau cu bebelina! Cine are de comentat sa trimita petitiile la guvern, eu nu raspund...

Soacra poate o pui tu la treaba ... o mancare tot poate face oricat de bolnava ar fi....ca doar poti sa iti pui curu pe scaun si sa cureti cele necesare, cu putin abunavointa!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da, mai..depresia tatalui sau ce mama naibii..
ooo Anca...da de unde..stai sa vezi ce mutra din aia de bolnav pe patu de moarte imi baga, ca o cunosc..da nici eu frate nici de-a dracu nu strang ceva prin camera in care va sta. cum am venit eu de la maetrnitate si am sters praful in casa..asa las si eu camera. sa stranga fi-su dc vrea jucariile si toalele si ce mai e aruncat prin camera.si ea sa zica ca-s io lenesa. ma doar fix undeva.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

da, mai..depresia tatalui sau ce mama naibii..
ooo Anca...da de unde..stai sa vezi ce mutra din aia de bolnav pe patu de moarte imi baga, ca o cunosc..da nici eu frate nici de-a dracu nu strang ceva prin camera in care va sta. cum am venit eu de la maetrnitate si am sters praful in casa..asa las si eu camera. sa stranga fi-su dc vrea jucariile si toalele si ce mai e aruncat prin camera.si ea sa zica ca-s io lenesa. ma doar fix undeva.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ce bine va intelegeti voi doua!nu o mai pune la suflet!

...si al meu sot are un defect si ala e masa!

dar decand o am pe Maria ea nu mai exista in gandurile mele...concentreaza-te pe copii si pe tine, voua sa va fie bine...sotul nu are decat sa se adapteze, eu asa am pus problema si da roade!

pai daca ai face de mancare doar pt tine si copil...ar sta nemancata, ar manca din ce ai pregatit pt copil?

nu te mai supara

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Salutari cu drag si de la noi!

Scuze pt. lunga absenta, am avut o saptamana super grea dupa nastere, nu ma asteptam sa fie atat de greu... Va multumesc din nou pentru felicitari si urarile de bine, asemenea va doresc si voua! Felicitari fetelor care au nascut intre timp si bun venit bebeilor, sa va traiasca si sa fie sanatosi si papaciosi! La multi ani celor care si-au sarbatorit ziua de nastere!

Cu ce sa incep...cu furia laptelui care a venit din a 3-a zi si inca mai am sanii angorjati. Lapte din belsug, moasa care imi vine acasa sa ma mulga spune ca am pentru 5 copii - cine mai vrea, sunt disponibila ... Acum 3 seri a fost urat de tot, am facut febra brusc 37 cu7 si un frison puternic. Mi-au clantanit dintii vreo 10 min. Dupa un paracetamol m-am mai potolit... A doua zi am fost si la pediatru si acolo am intalnit moasa respectiva, care mi-a muls sanii chiar acolo la cabinet, ca altfel ma indreptam cu succes catre mastita, desi sotul meu ii mulsese zilnic pana atunci

Problema mai mare este ca Raducu a iesit din spital doar cu 2490 gr. si cu icter fiziologic si avem mari probleme cu trezitul din somn ziua ca sa pape. Suntem disperati, ne chinuim cate 2-3 ore sa-l trezim!! Si uneori nu vrea sa suga, adoarme la san foarte repede, asa ca ma mulg si cu pompa electrica si ii mai dau cu lingurita. In schimb noaptea de la 11-12 pana dimineata la 5-6 ne tine treji - ba mananca, ba colici, numai nu doarme. Suntem zombi si eu si sotul.

Dati-ne un sfat, la ce metode sa mai recurgem sa-l trezim? Il tragem de manute, de picioruse, ii facem masaj, ii vorbim, ii cantam, dam tv-ul tare, nimic nu e eficient... iar in timpul asta sanii mei se fac caramida. Sunt rosii si fierbinti

Dr. pediatru ne-a spus ca e asa somnoros de la icter.. in acelasi timp trebuie sa-l hranesc cat mai des ca sa facilitam vindecarea icterului. La 2-3 ore ar trebui sa-i dau sa pape. Voi ce parere aveti? Cum procedati? Ii lasati sa doarma cat vor ei?

Si ca sa fie paharul plin... am o "colectie" de hemoroizi care nu ma lasa sa stau in fund, stau cu mare greu pe o perna Dormeo ca sa alaptez si sa ma mulg . Fac tratament de cand am nascut si abia de o zi sa spun ca simt o imbunatatire. Ma mai deranjeaza si epiziotomia un pic, a inceput sa ma usture si am si o senzatie de mancarime... o fi normal? Fetele cu epiziotomie - cum faceti toaleta in zona intima? Cu apa si sapun, cu apa calda sau mai rece? Ceaiul de pelin imi provoaca mancarime.

Iertati-ma pentru droaia de intrebari, va raman recunoscatoare daca ma puteti sfatui cumva

Cate o pentru fiecare!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiut, ma bucur ca ne-ai scris, chiar ma gandeam cum sunteti... Asa e cu icterul, trebuie trezit des sa pape. Pt trezire, neonato a zis sa il dezbracam la pielea goala (ma rog, cu scutec), si se va trezi. Cantatul, vorbitul, muzica tare, tv-ul - le place... Nasol ca va tine treji noaptea... Sa te asiguri ca ziua e lumina multa peste tot, si galagie, iar noaptea liniste si intuneric. Ca cica asa invata diferenta dintre zi si noapte... Cu epi, igiena cu apa si lactacyd femina... Numai asa, cu apa calduta. Ca si dusurile din sarcina... Asta in cazul meu. Va , sper sa treaca repede si la voi perioada asta mai greoaie...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Io inca nu stiu cum e sotu cu copilul, ca e toata ziua la munca, putin timp sta cu noi. Acum nici nu ii cer sa stea mai mult, ca e mama.. Dar vedem noi dupa.. Iar noaptea doarme omu asta al meu , ca nici macar nu il aude pe bebe plangand... Nici macar cand urla... Dar il inteleg, ca e asa de obosit...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns imaya spune:

Multumesc racusor pentru raspuns. Ma gandeam sa merg la Budimex ca e la doua blocuri de mine, dar vad ca merge momentan cu ser fiziologic bagat in nas si scos cu pompita dupa aceea. Am repetat operatiunea cam la doua ore si nu mi vine sa cred cati muci poate sa aiba si ma gandesc unde stau atatia

[url=http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/August#5501259545032676626]Andrei[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna seara si de la noi...
Eu sunt suparata de nu mai pot Imi vine sa ma duc in lumea mare si sa urlu. Mi-a venit rezultatul de la tamponul nuzal. Iubitelul mic are stafilococul auriu. Stiu ca au multi bbi, dar scarbosenia asta are rezistenta la toate antibioticele pe care le-ar fi putut lua, ramane gentamicina... injectabila . Pai unde sa bage acul in piersicutele astea mici... Stiu ca pot fi mai rele... dar astept pana luni, i-am repetat azi analiza, poate poate... Oricum luni ma duc si la un ORL-st bun.

FEtelor, eu cu sotul n-am pb, doar ca sa pe capul meu toata ziua sa ma odihnesc, sa mananc si ar rea sa-i cer ajutor soacrei mele, lucru imposibil, nu vreau sa-mi gateasca, pt ca nu avem acelasi stil culinar, si ca sa faca femeia si sa nu mananc, sa fac pretentii.. mai bine nu... la curatenie... no way! eu o ajutam pe ea... altceva?! Sa ma streseze? Nu multam... ma stresez si singura
L-am rugat pe sot numai sa ma sustina, atat!

Racusor, Sorina, sanatate bbilor, sa fie binecuvantati!

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

am si eu o intrebare pt mamicile care au optat pt suseta!

cum i-ati convins pe bebelani sa primeasca suzeta...la vlad nu am avut nevoie a gasit ff repede degetul - asa ca nu prea stiu o metoda eficienta!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Matei nu prea vrea suzeta...avem 2, una de silicon care nu ii place si una din latex, e pe asta o mai ia dar numai cand ii este foame
degetelele e mult prea devreme sa si le bage in gurita...inca nu le-a descoperit

fetelor azi a fost nenorociere mi-ar p[area rau sa ma trezesc acum cu H daca pana acum am reusit sa scap fara ...am sa renunt si eu la ceai, trec la bere fara alcool si acum imi fac compot de prune uscate sa remediez problema...

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

puiutz imi pare rau ca ai probleme cu micutul, sper sa se rezolve cat mai repede problema somnului si a icterului.
Mama imi povestea ca eu tot asa faceam, ziua dormeam, si noaptea tineam o gura. Si mi-a dat tratament, fenobarbital pt sugari.
Eu cu febra laptelui am rezolvat in 2-3 zile. Imi puneam prosoape calde 20-30 min inainte sa ma mulg pt a usura procesul. Laptele l-am pus la congelator. Ajuta si masajul sanilor in timpul mulsului. Cand pare ca nu mai curge asa mult, mai masezi sanii si pui iar pompa.

lalala nu stiu ce sa zic, daca e reflux.. hm... o sa intreb si medicul pediatru, insa acum e in concediu.
Nu da afara mult, cativa ml doar.

anca multumesc de sfat, insa se pare ca eu nu am rabdare sa stau asa zeci de minute. Voi cat ii tineti asa in pozitie verticala?
Mai bei asa multa apa?

bumblebee off nenorocitul asta de stafilococ nu v-a ocolit nici pe voi? Noi ii dam in nasuc cu Fucidin de 2 ori pe zi. Pun cat un varf de ac pe un betisor de ureche. Bubite apar cate una la 2-3 zile sau chiar mai rar.

angharad uff ai trait niste momente de cosmar, nu doresc asa ceva nici dusmanilor. Sa speram ca micuta ta e bine de acum

Am votat si eu bebelusii

Si am si eu 2 intrebari
- baita de seara cand o faceti? Bebelina mea doarme de pe la 17-18 pana pe la 20-21 cand se trezeste si nu ai "cu cine discuta".. urla ca din gura de sarpe ca vrea papa. Ei, cum sa ii fac eu baie pe indelete cand ea plange? Sau sa ii dau papa, si apoi baita? Pai o intorc pe toate partile cu burta plina? Nu prea e indicat.. Imi e mila de ea dar nu stiu cum sa procedez.

- plimbarile cand le faceti? Dupa ce papa ei? Si cum ii imbracati pe vremea asta? In Iasi e chiar racoare si bate si vantul. Nu am mai scos-o din casa de teama sa nu raceasca

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput