Delfinasi de iulie-august (184)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

am si eu o intrebare pt mamicile care au optat pt suseta!

cum i-ati convins pe bebelani sa primeasca suzeta...la vlad nu am avut nevoie a gasit ff repede degetul - asa ca nu prea stiu o metoda eficienta!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

anca noi i-am dat suzeta caci am observat ca imi folosea sanul pe post de suzeta. Noi avem de la Nuk. Nu o accepta din prima, o scuipa, o impinge cu limba, isi face greata. Dar insist incet incet. Daca ii dau suzeta sta linistita si cateva ore chiar daca nu are somn

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

michelle, eu ii fac baie inainte de masa, chit ca plange. las ca isi intra in program.
pai ii pui caciulita, tragi copertina la carucior..patura mai groasa..si iesiti afara si sa vezi ce doarmeeeeeeee

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Victo

Nu mai stiu cine intreba in cat timp ajunge in lapte ceea ce mancam noi. Si pe mine ma interesa asta, si am gasit un articol: http://www.breastfeeding-basics.com/html/ask/milkcontent.shtml

later edit - Si inca un link: http://askville.amazon.com/long-food-eat-nursing-enter-breast-milk/AnswerViewer.do?requestId=7186010

Mergi la inceput

michelle,ah, acum vad cat are de fapt micuta ta...cd era asa micut ii faceam baie dimineata, cd stiam ca are 1 ora de trezie ;) deci, fa-i si la amiaza, in fctie de programul ei.
acum ca e mai puternic si mai rezistent ii fac totusi seara, ca sa isi intre in rutina.

Mergi la inceput

auzi, da nu ne zici si noua ideile principale ? ca io nu am vreme sa citesc nici cu engleza nu stau prea bine..
azi am fost singura toata ziulica cu piticii. am gatit o supa, dar nu m-am incumetat sa ies la plimbare cu ei. i-am scos pe balcon :)
acu gatesc o mamaliga rapida, desi Stefan tot bazaie ca vrea cereale cu lapte..
uff.sper sa vina sotu pana in 8 jumate, altfel tre sa ii fac sg baie lui prichi..adica cu Stefan :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Nici Vlad nu vrea tot timpul suzeta, nu o ia din prima, dar insist, i-o las langa buze, sa se lupte pentru ea, ca daca i-o indes in gurita isi face greata cu ea... Si dupa ce o ia ii place, se linisteste. Daca nu ia suzeta, isi mai cauta mana, si o suge de numa, sau degetul...

Michelle, asa problema aveam si eu cu baita. Acum am noroc ca nu doarme de la 6 la 9 seara, asa ca pe la 7.30- 8 ii fac baie. Daca se nimerea sa doarma, la trezire vroia doar papa, nici vorba de baie, masaj, etc. Asa ca ii dadeam un pic de papa, cat sa se calmeze, dar nu prea mult...

Plimbarile le fac dimineata, ca era racoare pana acum (pe ce canicula a fost), iar de 2 zile ii dau maneca lunga, ca e rece dimineata...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara delfinariu
am terminat si eu activitatea,am facut un tortulet ca maine e ziua sotului si cum nu cunosc sa dau comanda am zis sa fac unul ca e si mai bun. acum ma pregatesc sa ii fac baita la printesa si dupa la odihna ca sunt cam obosita.

am cumparat ceai pentru bebelina de la hipp fenchel-tee de fenicul,sa vedem poate ii mai amelioreaza durerile de burtica...am sa ii dau acum inainte de baita ca sa imi pape dupa ca altfel raman iar cu tzitzi in vant ca si azi noapte cand nu a vrut sa se trezeasca deloc,numai galagie facea dar papa nic

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

puiutz imi pare rau ca ai probleme cu micutul, sper sa se rezolve cat mai repede problema somnului si a icterului.
Mama imi povestea ca eu tot asa faceam, ziua dormeam, si noaptea tineam o gura. Si mi-a dat tratament, fenobarbital pt sugari.
Eu cu febra laptelui am rezolvat in 2-3 zile. Imi puneam prosoape calde 20-30 min inainte sa ma mulg pt a usura procesul. Laptele l-am pus la congelator. Ajuta si masajul sanilor in timpul mulsului. Cand pare ca nu mai curge asa mult, mai masezi sanii si pui iar pompa.

lalala nu stiu ce sa zic, daca e reflux.. hm... o sa intreb si medicul pediatru, insa acum e in concediu.
Nu da afara mult, cativa ml doar.

anca multumesc de sfat, insa se pare ca eu nu am rabdare sa stau asa zeci de minute. Voi cat ii tineti asa in pozitie verticala?
Mai bei asa multa apa?

bumblebee off nenorocitul asta de stafilococ nu v-a ocolit nici pe voi? Noi ii dam in nasuc cu Fucidin de 2 ori pe zi. Pun cat un varf de ac pe un betisor de ureche. Bubite apar cate una la 2-3 zile sau chiar mai rar.

angharad uff ai trait niste momente de cosmar, nu doresc asa ceva nici dusmanilor. Sa speram ca micuta ta e bine de acum

Am votat si eu bebelusii

Si am si eu 2 intrebari
- baita de seara cand o faceti? Bebelina mea doarme de pe la 17-18 pana pe la 20-21 cand se trezeste si nu ai "cu cine discuta".. urla ca din gura de sarpe ca vrea papa. Ei, cum sa ii fac eu baie pe indelete cand ea plange? Sau sa ii dau papa, si apoi baita? Pai o intorc pe toate partile cu burta plina? Nu prea e indicat.. Imi e mila de ea dar nu stiu cum sa procedez.

- plimbarile cand le faceti? Dupa ce papa ei? Si cum ii imbracati pe vremea asta? In Iasi e chiar racoare si bate si vantul. Nu am mai scos-o din casa de teama sa nu raceasca

noi facem baie cu burta plina pt ca altfel de aude tot blocul. Inainte de masa mancam un san si du[pa baitza pe cel de-al doilea

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

crispro

mycya la multi ani sotului! Aniversare frumoasa in 3!!!

victo, sunt mai multe variabile: cat de des alaptezi, tipul de mancare, metabolismul fiecaruia, dar in medie sunt 4-6 ore. Dar poate dura si o ora (aici cred ca intra vitaminele, pastilele, alcoolul) sau chiar si 24 ore (ma indoiesc ca dureaza chiar asa mult totusi).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
noi facem baie cu burta plina pt ca altfel de aude tot blocul. Inainte de masa mancam un san si du[pa baitza pe cel de-al doilea

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Asa ma gandeam si eu sa procedez, sa vad cum decurge baita in seara asta.

Mergi la inceput