Delfinasi de iulie-august (184)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Victo, ce sa spun cred ca cu 2 e teribil de greu, ideea era pt BTZ ca oricat sange rau si-ar face cu sotul , ramane cu el si isi face rau!

Puiut trebuie sa trezesti pe bebe neaparat sa pape e foarte important altfel ii creste nivelul odata cu deshidratarea si daca trece de 300 are nevoie de fototerapie altfel poate cauza leziuni cerebrale!
Si eu am patit la fel , si s-a accentuat, ajunsese pana la 230 , a trebuit sa ii iau si sange si dau vina pe moasa din spital care nu a vrut sa-mi dea mancare pt bebe cand eu nu aveam picatura de lapte! In a doua noapte am furat-o, am mers la bucatarie si i-am facut biberon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Anca, am eu alta intrebare..si cum l=-ai dezvatat pe Vlad de suptul degetului?
eu tocmai de aia ii dau suzeta, ca vad ca si el gaseste degetelul.
eu si mor cd il vad pe Stefan toata ziulica cu destu in gura.
ei..e simplu cu suzeta o bagi in gurita incet, incet pana incepe sa molfaie la ea..numa ca tre sa ai grija ei, sa ai si cutiuta la ea, de preferat sa ai 2...sa le speli, sterilizezi..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Noi de abia la 4 ani am reusit sa o dezvatam pe Ana de suptul degetului. Am reusit cu un lac amar de la farmacie, Ecrinal lac amar.
Elisa a avut titi pe post de suzeta. Asa ca a fost greu si dureros intarcatul.
Iulie acum si eu incerc sa-i bag suzeta ca e singura solutie sa nu o trezeasca pe Elisa noaptea si la fel noaptea cand o schimb de scutec la baie ii trezeste pe cei de deasupra daca nu are nimic in gura.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna dimineata fetele!!

Eu as vrea sa donez hainute pentru nou nascuti, stiti unde ma pot adresa? Sunt in stare extrem de buna inbracate de cateva ori si calitatea exceptionala si vreau sa se bucure o fetita care are mai putin. Unele sunt de bumbac de peru manual si zici ca nu au fost folosite asa s-au pastrat!
Multumesc!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

Este o sectiune la Umanitare aici pe forum

Iulia mi-a dormit cam mult azi. Nici nu i-am facut baita pe seara. Oare sa aibe icter? Stau cu stres ca nu stiu daca a intrat pe panta descendenta. Marti era 100 dar de atunci nu mai stiu. Si totusi mananca de sparge. Copii cu icter parca nu au apetitul asa puternic.
Si buricul s-a gasit sa sangereze destul de mult. N-am alcool medicinal, nici nu se gaseste. Ii dau cu baneocin si altceva nu stiu ce as mai putea folosi.
Parca nu-s deloc la al treilea .

Angharad, of ce ati mai tras. La Ana si eu am fost surprinsa ce criza hormonala a facut. Tot cu comprese cu rivanol am tratat-o dar dupa ce la un san a stors pediatra puroiul. Ne-am dus cu ea la primul control la 2 saptamani si pediatra suparata ca de ce am intarziat atat, de parca era vina noastra ca fusese Craciun si Revelion si policlinica inchisa. Ah, toate fetele mele au avut si niscaiva sangerari vaginale. Asa a fost si la voi?
Florentina distractie placuta!

La mine se cunoaste cand ma ajuta sotul. E acasa cu noi inca 2 saptamani. Dupa aceea voi ramane singura cu fetele ca el pleaca in Ro cateva saptamani. Sta cam prost la capitolul initiativa. Dar stie si sa faca curat si sa gateasca. Si zic mersi ca dorm cu amandoua la pranz, Iulia suge, Elisa adoarme langa ea si eu la fel cad rupta. Altfel cred ca as lua-o razna ca mereu suntem in brate cu una din pitice si Ana nici ea nu-i mare rau. In seara aceasta a plans de ciuda ca nu o mai adoarme nimeni cu poveste ca inainte. Desi ultimele 2 seri i-am citit cu bb la san, dar ea vrea sa ma cuibaresc in pat cu ea
Ma retrag si eu la nani. Am facut un cheesecake cu portocale ca maine avem invitati.
Ah, am uitat sa va zic. Am fost cu toate 3 la magazin sa luam mancare. A fost ok 2 ore, mai mult nu ne-am incercat norocul. M-am gandit la Sheri cat de greu trebuie sa-i fie ei.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare si d ela noi!!

Tot ramana in urma!!Ma gandeam sa-i urez lui Racusor Distractie plecuta si acum am vazut ca a ieri a fost botezul!!Sper ca v-ati distrat frumos, asteptam pozici !
Bamboleta, cred ca abia astepti sa pleci din spital...sper sa va dea drumul cat mai repede!!
Crissy: nu am apucat sa te felicit ca ati ajuns acasa :).acum o sa fie mult mai bine pentru toti.sa dea DD sa aveti parte numai de fricire si intelegere alaturi de micutele voastre :*
Si copilasul meu e cumintel, ca sa ma laud, ca nu degeaba a dormit mami intr-o veselie in ultimele saptamani de sarcina:D.plange de foame, ala e strigatul de lupta, atfel nu avem probleme, doar eventual daca e prea mult pipi sau cacutza in pampers.doarme destul de mult, apuc sa fac treburi prin casa..

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

mai problematic e ca imi cam supureaza nitel operatia, s-a deschis nitel pielea..ati patit vreuna asa ceva?parca nu mai am nici lohii...inceputul a fost mai greu, acum incep sa-mi intru in mana...
macar ca nu ma tin de fusta nimanui, asa cum s-a plans soacra-mea ca ma tin de-a ei..a spalat si ea fix 3 rufe la copil si a obosit..asta in prima zi cand am ajuns acasa de la spital.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Prma lunita pt Nectarie de Larisa si Luana de Angharad! Sa cresteti mari si sanatosi!

Ieri spre seara nu a dormit copilul deloc. Eram fericita ca va dormi toata noaptea. Cu greu l-am adormit de la 12 la 1 noaptea, am zis ca sigur pana la 7 dimi nu se trezeste... S-a trezit la 3, am stat cu el pana la 4, apoi s-a trezit la 5.30, a adormit pe la 6, apoi s-a trezit la 7.30... si de atunci e treaz... Sunt ciufuta si obosita!!!

Duminica placuta!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

laurika, mie imi supureaza operatia (2 luni de la operatie). I-am trimis e-mail dr. care m-a operat si mi-a raspuns: "La plaga spalati cu apa oxigenata si apoi ungeti cu crema Baneocin sau Betadine ca sa nu se suprainfecteze".

Felicitari bebelusilor increstinati! Asteptam cronicuta cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Salutare delfinariu!

Va rog si azi daca ne mai puteti da un vot pt nepotelul meu. Multumesc!

http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/matei-6040

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

votat..si azi si alaltaieri(ca ieri n-am reusit sa intru)...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Salutari cu drag si de la noi!

Dati-ne un sfat, la ce metode sa mai recurgem sa-l trezim? Il tragem de manute, de picioruse, ii facem masaj, ii vorbim, ii cantam, dam tv-ul tare, nimic nu e eficient... iar in timpul asta sanii mei se fac caramida. Sunt rosii si fierbinti

Dr. pediatru ne-a spus ca e asa somnoros de la icter.. in acelasi timp trebuie sa-l hranesc cat mai des ca sa facilitam vindecarea icterului. La 2-3 ore ar trebui sa-i dau sa pape. Voi ce parere aveti? Cum procedati? Ii lasati sa doarma cat vor ei?

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

puiutz draga mea, bine ati revenit...ca sa-ti raspund rapid, noua ne-a zis la maternitate ca daca doarme si vrem sa-l trezim, sa pape, sa-l dezbracam, chiar daca il dezbraci de tot..cica atunci se trezeste...si asa ii poti da papa...colega de salon a incercat chestia asta si a functionat...si cica trebuie dezbracat de acte ori adoarme la tzitzi...e mai complicat, dar e o solutie...sau putin piscat in talpa...si asta merge... si sa cresteti mari...iar tie recuperare rapida!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui imaya

Multumesc racusor pentru raspuns. Ma gandeam sa merg la Budimex ca e la doua blocuri de mine, dar vad ca merge momentan cu ser fiziologic bagat in nas si scos cu pompita dupa aceea. Am repetat operatiunea cam la doua ore si nu mi vine sa cred cati muci poate sa aiba si ma gandesc unde stau atatia

[url=http://picasaweb.google.com/114659626015280951445/August#5501259545032676626]Andrei[/url]

si noi suntme in aceeasi situatie...fornait, secretii...ieri am chemat neonatologul acasa, sa ne vada...ca si tuseste putin...a zis ca la astia mici prea multe nu sunt de facut...decat ser, scos cu batista...si eu ii mai fac in plus si aerosoli...cu ser fiziologic..sunt ff buni si eficienti aerosolii...merita incercat...sanatate multa!

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput