Delfinasi de iulie-august (184)
Raspunsuri - Pagina 17
larissa_79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarmenAlbu Btz, si de la mine un pupic si un sfat! ![]() daca te enervezi il enervezi si pe sot si veti ajunge sa va certati permanent in loc sa va luati in brate sa va bucurati de fiecare clipa, tu trebuie sa te calmezi si sa readuci armonia intre voi, unii barbati stiu sa se ocupe de copii altii nu, al tau poate a crezut ca te ajuta facand piata, al alteia poate tinand copilul in brate sa ia mama o pauza, sunt barbati carora le este frica sau care se ataseaza mai tarziu putin de bebelus, nu este nimic anormal, sa ai insa in vedere si sentimentele lui si sa fii generoasa cu el si sigur si lui ii va disparea stresul si frica si te va ajuta mai mult, al meu sot nu indraznea la inceput si eu cu calm i-am pus pe letizia pe burtica lui sa ii invete mirosul, acum e deja rutina, fireste ca e diferit, el are partea in care bebe e hranit, curat, doar pentru pupat, dar munceste mult si nu vreau sa se surmeneze si mai tare acum cand eu mai am inca timp..daca as astepta de la el, sau m-as certa cu el ca sunt obosita situatia nu s-ar schimba iar noi am strange frustrari in loc sa ne zambim, imbratisam acum cand avem cea mai mare nevoie de astfel de momente! Nu stiu daca e aplicabil si la tine, dar daca este cu siguranta ti-ar aduce mai multa liniste! Barbatul este provider el asta stie sa faca si daca o face el considera ca asta e contributia lui ( cei mai multi~),si poate asteapta sa ii fie recunoscuta calitatea asta! Iti scriu toate astea ca vad ca esti stresata, obosita, nervoasa si trebuie sa stii ca tot tu esti cea care trebuie sa gaseasca linistea si sa-l regaseasca pe barbatul iubit sa ii arate cu delicatete pasii de tata! Cunosc multi barbati cumsecade si soti iubitori care au invatat sa fie parinti intr-un ritm lent, si-au asumat atributiuni treptat incepand de la cele mai simple,si abia cand bebe avea de la 3 luni in sus au fost parintii pe care ii vroiau partenerele! Sper ca te-am mai binedispus! ![]() FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA Doamne Ajuta-ne!!! |
Carmen, ma bucur sa gasesc atat de multa intelepciune in vorbele tale! Perfect adevarat tot ce spui tu!
Aseara am dormit cu sotul in dormitor...eu am auzit primul fosnet al lui bebe...el nimic. Pe dimineata era chiar necajit ca el nu a auzit nimic.
Larisa mamica de Nectarie
(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
eladea2005 spune:
racusor, cum sunteti??? cum v-ati simtit? e mai cuminte Andrei dupa botez?![]()
sorina, la voi cum a fost??? sper ca totul a eisit cum v-ati planuit..
vrem pozici fetelor!!!![]()
azi mergem si noi la restaurant sa rezolvam cu meniul...cumparaturile pt noi pt botez sunt facute...mai avem putin si intram in randul lumii...![]()
Filip e mai bine, asa ca azi noapte abia la 3.35 s-a trezit piciu pt papa...sper s-o tina tot asa...
am putut si eu sa ma odihnesc, dupa noaptea horror de dinainte, cand abia am inchis ochii 1 ora si ceva...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
beluistef spune:
Buna dimi si de la noi...
Asteptam impresii de la primii bebei crestinati
.
Am citit tot pana acum si aveam o sumedenie de idei sa le scriu...si ce credeti...am uitat...poate unde sunt si obosita 
Crispo cred ca suntem colege de suferinta
, se pare ca ai nostri baietei dragi si scumpi s-au vorbit in a ne face sa fim zombi...si al meu este identic cu al tau in comportament, doar ca el ma trezeste noaptea la o ora.Iar ziua cand il apuca nu vrea nici brate, nici pe burta, nici in carut..nicaieri
...si doar plange si plange...
ne mai acordati un vot si astazi http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/somnic-de-frumusete-7732
multumim 
Tina votat nepotelul
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
crispro spune:
Of, Belu, io abia astept sa scapi tu de colici si de trezit noaptea, ca Yanis e mai mare cu 9 zile. Astept sa ne scrii ca e cuminte foc, o trezire pe noapte, ziua masaj, cantat, jucat... Ca odata ce intra al tau la prigramul asta, urmeaza si al meu...
Daca am vazut ca a dormit atat de rau azi noapte, am zis ca sigur doarme acum la ziua, dupa papa... Dar el nu si nu... Acum de 5 minute a adormit in leaganul cu vibratii, dar imediat se trezeste de foame
...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui Victo eu l-am aspirat da, pe la 3 saptamani, pt ca noi fusesem raciti, cu muci si el fornaia. si i-am bagat ser si apoi am aspirat. ieseau mucuti. acum vad ca respira bine, nu il mai curat, doar ii pun ser cd imi aduc aminte. te invidiez ca a renuntat la degetel! stefan mai ales acum de cd e si bb e toata ziua cu el in gura plus soarceul de plus cu care doarme il cara peste tot..de e murdar de numa.. ![]() bai de ce vrei tot nu scapi. iara vine soacra pe capu meu..de-abia am scapat.. acu s-a imbolnavit..bai de parca nu imi ajungeau ai mei..apai sa mai aiba si fi-su grija..iar cu mancarea..mancare comandata frate la toata lumea, ca eu nu-s sclava in casa asta. sotu sa stea cu kuru in mana si eu strange, gateste, ai grija de copii etc etc..ia mai lasa-ma.. Carmen o fi si cum zici tu, dar unii soti din pacate in momente din astea eu zic ca arata cat pot fi de nesimtiti, cu scuzele de rigoare dc deranjeaza pe careva. eu nu caut atatea explicatii. cum eu nu stau locului 2-3 ore, cu unu la tzatza..ii dau sa manance si la celalalt.. iar el nu se mai satura de calculatoare si televizoare..apai scuza-ma.. asta e ex. meu personal, care se poate adapta la fiecare in parte. se pare ca mai multe avem pb cu sotii in per. asta. ce naiba i-a apucat?:( imi vine sa il bat..:):) Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
m-am amuzat teribil....ai si tu dreptate draguta mea....eu nu suport sa il vad pe al meu ca butoneaza noul telefon 15 min seara si il bat la cap
( bine eu nu-s normala) apoi sa il vad la televizoare si calculatoare....eu dupa ce il bat la cap ca de ce butoneaza la telefon cand e de facut x, y z ( asta dupa ce a muncit omu'toata ziua prin casa, cu alexia etc) ma duc si stau pe dc si uneori si o ora...el tace si nu zice nik. apoi ma duc sa il pup ca imi pare rau ca is zgripturoaica. da eu is zgripturoaica si tare cicalitoare....boala grea dar tre'sa scap de ea

si nu eram asa...uffffde asta m-am bucurat de intelepciunea lui Carmen...mai ziceti fetelor mai ziceti sa bag si io ceva la cap

larissa_79 spune:
| citat din mesajul lui michelle1981 puiutz imi pare rau ca ai probleme cu micutul, sper sa se rezolve cat mai repede problema somnului si a icterului. Mama imi povestea ca eu tot asa faceam, ziua dormeam, si noaptea tineam o gura. Si mi-a dat tratament, fenobarbital pt sugari. Eu cu febra laptelui am rezolvat in 2-3 zile. Imi puneam prosoape calde 20-30 min inainte sa ma mulg pt a usura procesul. Laptele l-am pus la congelator. Ajuta si masajul sanilor in timpul mulsului. Cand pare ca nu mai curge asa mult, mai masezi sanii si pui iar pompa. lalala nu stiu ce sa zic, daca e reflux.. hm... o sa intreb si medicul pediatru, insa acum e in concediu. Nu da afara mult, cativa ml doar. anca multumesc de sfat, insa se pare ca eu nu am rabdare sa stau asa zeci de minute. Voi cat ii tineti asa in pozitie verticala? Mai bei asa multa apa? bumblebee off nenorocitul asta de stafilococ nu v-a ocolit nici pe voi? Noi ii dam in nasuc cu Fucidin de 2 ori pe zi. Pun cat un varf de ac pe un betisor de ureche. Bubite apar cate una la 2-3 zile sau chiar mai rar. angharad uff ai trait niste momente de cosmar, nu doresc asa ceva nici dusmanilor. Sa speram ca micuta ta e bine de acum ![]() Am votat si eu bebelusii ![]() ![]() Si am si eu 2 intrebari - baita de seara cand o faceti? Bebelina mea doarme de pe la 17-18 pana pe la 20-21 cand se trezeste si nu ai "cu cine discuta".. urla ca din gura de sarpe ca vrea papa. Ei, cum sa ii fac eu baie pe indelete cand ea plange? Sau sa ii dau papa, si apoi baita? Pai o intorc pe toate partile cu burta plina? Nu prea e indicat.. Imi e mila de ea dar nu stiu cum sa procedez. - plimbarile cand le faceti? Dupa ce papa ei? Si cum ii imbracati pe vremea asta? In Iasi e chiar racoare si bate si vantul. Nu am mai scos-o din casa de teama sa nu raceasca ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
eu ii dau sa pape jumatate se san...pana oboseste el prima data si apoi face baita si sa stii ca nu vomita. bine sta foarte confortabil in cadita si nu e nevoie sa il manevram foarte mult. trebuie scos afara indiferent de vreme. pai la iarna ce faci? la noi inca n-a fost nevoie de haine cu maneca lunga. Oricum eu il cresc mai spartan asa ( asa si pe ale) ca pe mine m-au infofolit ai mei de numa' si rezultatul e ca mi-e frig iarna indiferent cat de gros m-as inbraca si unde mai pui ca n-as iesi din casa din noiembrie pana in aprilie asa.
ooana spune:
La Multi Ani pentru Nectarie si Luana 
Racusor? Sorina? cum a fost la botez? ce fac micii crestini? ...stiti ca se spune ca se mai linistesc dupa botez? asa o fi oare 
Mycya clar trec si eu pe bere fara alcool, cu ceiul asta nu mai merge...
...si astept siropul comandat Mamma+
am primit si ceaiul Blevit Digest
de la colegul sotului...imi e asa de ciuda ca nu mi-a adus ceaiul bun pt colici
...am sa incerc sa ii dau si din asta poate totusi il ajuta
Oana mamica lui Matei
08.07.2010Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Mycya spune:
neata delfinariu!!
se pare ca bebeii ne-au facut nopti horror la toate
bebelina mea credca a avut febra....azi noapte nu a dormit,iar caraiala motaiala,numai pe burta ce statea cuminte da nu mai puteam amortisem,asa ca a luat-o sotul sa ma odihnesc eu o ora.cand sa trezit pentru papa am simtit-o ca frigea si chiar avea temperatura 38.bineinteles ca am plecat la spital ca eu stiam ca dupa 37.5 e febra si la problema ei cu rinichiul imi era teama sa nu fi facut vreo infectie ceva,si ghici aici la spital nu nici un cabinet pentru copii
cica tocmai la spitalul unde fusese ea internata cand sa nascut trebuie sa ne ducem cand e nevoie la 50 d ekm distanta nu e mult dar am ramas uimiti ca e ditai spitalul si nu este si o sectie ceva pentru copii
numai ziua cica vine un pediatru pentru bebelusii care se nasc.
in fine...oricum dupa parerea medicilor cica nu avea febra si la bebelusi e normal sa aiba temperatura asa
pai d eunde nene ca mie mia spus o doctorita cand am nascut ca temepratura lor normala este intre 36.5 si 37.5 deci pana la urma eu ce sa cred
ia fost luata glicemia ca citise ca a avut prbleme la nastere cu ea si avea 61 cand normal cica e 100,i-am dat sa pape ca era ora mesei si doctorita a zis ca probabil de asta e asa scazuta.
am venit acasa asa cum am plecat,vad ca fata nu mai e asa fiebinte dar am sa fiu atenta si de ceva fug la spitalul de copii sa fiu eu linistita.
deci intrebari:de la cat pot spune ca are febra bebelusa mea??si glicemia poate scadea asa daca ultima masa fusese cu 4 ore inainte de a i se masura??
Mami de
Andra Maria 02.08.2010
beluistef spune:
Crispo poate al tau se va potoli inaintea lui Yanis....al meu de vreo trei zile nu mai doarme legat toata ziu 2 ore...un somn este intre 5 si 20 min...apoi plans si iar plans,.... nu stiu ce sa-i mai fac...il mai si las un pic sa planga, sa vad daca dup-aia se linisteste, dar de unde...oare va avea vreun puseu de crestere de este asa de agitat ????
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
Ne votati si astazi 
crispro spune:
Belu, cu suzeta nu reusesti sa il linistesti? La mine mai merge, nu dureaza mult, dar tot e ceva...
Oana, si tu te-ai constipat de la ceai? De azi fac si io un pic de pauza la ceai,trec pe bere fara alcool.
Mycya, cu glicemia nu ma pricep. Cu febra, a zis neonato ca se ia la fundic, cu termometru clasic - alte termometre pot arata eronat... Cica 37.5 e normal la fundic. Iar daca copilul a fost usor agitat, sau dupa o tura de plans, poate sa aia 37.8 - si e ok... Mai sunt termometre suzeta, care arata alte valori... Tu de care ai?
S-a trezit motanelul, merg sa ii dau papa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)