Delfinasi de iulie-august (184)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Am facut baita. In seara asta am testat faza cu suzeta insa a scapat-o in apa si nu mai aveam alta de backup sterilizata Asa ca am avut concert. Sotul a zis sa incercam fara papa inainte. Sa vedem maine ce experiment vom mai face

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

bamboletta bine ati venit acasa!! Acomodare rapida, mult laptic, si bb necolicos!

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Am ajuns acasa suntem bine...Antonia se tot uita la bb si zice ce mic e ii zice David al meu sau bb meu..cred ca e un pic geloasa..tot vine la mine si la tati sa ne iubesca

Bb suge la san..e mare fomist..acasa nu primeste lapte praf..a supt 1 ora si a dormit 3 sper sa ne tina
Bubitele au trecut..se mai vad f putin..pt ochisor am primit netacin..are o conjunctivita
nu prea ma descurc cu..cuculetul eu eram obisnuita cu pasarica

ma duc sa pap..sper sa ne auzim cat de curand..sa nu ma acapareze de tot David si Antonia
a facut ochi bb

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
Bine ai venit acasa,iubita !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

BTZ, rusinica!!! Pai nu zici nimic, si azi e sarbatoare mare!!! La multe lunite, bebe Paul! Sa cresti mare si sanatosi si cuminte!!! Asteptam tortulet si bautura de la mami!!!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Victo, Michelle, Aelita, multumesc din suflet! Aelita, ce bine ca m-ai luminat! Mi s-a spus sa insist cu trezirea la maxim 3-4 ore, dar nu si motivul pentru care e atat de important! Multumesc din suflet!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

I-a cazut buricul de dimineata!!!

i-am facut mereu baie cu totul,si am dat cu spirt slab de 70º .(nu ala de 96º) cu ajutorul unui betisor de urechi,sinu pe piele,doar pe "buba".
de dimineata deja e uscat,continui cu spirtul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Victo, Michelle, Aelita, multumesc din suflet! Aelita, ce bine ca m-ai luminat! Mi s-a spus sa insist cu trezirea la maxim 3-4 ore, dar nu si motivul pentru care e atat de important! Multumesc din suflet!

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

daca nu as fi patit-o cu Sofia ,as fi zis ca ce bine ca doarme copilul..noroc ca atunci eram inca in spital.nu am reusit sa o trezesc 10 ore si deja era in lesin.asistentele credeau ca exagerez,si cand au vazut-o i-au facut pe loc analiza aia de zahar,si au luat-o pe sus,era aproapede coma.si era copil nascut mare,3200,la termen.Stiu ca sunt multi copii care nu au absolut nimic daca dorm mai mult si nu mananca,dar in general e risc mare ,daca nu au mare lucru in burta,le scade zaharul.asa ca mai bine prevenim,ca nu stim limitele copilului.
o sa fie stresant o perioada,stiu cat am tras de Sofia,acum e ceva mai putin,dar si acum suntem cu numaratul orelor...
multa putere!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

si la bebelina mea in sfarsit ia cazut buricudupa atata timp era si cazul

Michelle
eu niciodata nu ast sa se trezeasca ea,o iau din somn si asa nu imi plange,e mai bine ca si dupa baie mai sta jumate de ora si abia dupa cere tzitzi.am experimentat odata ca tine si cat a stat in apa liniste dar cand am scoso uii mam ce racnete....nu am putut decat sa ii dau pampersul si direct tzitzi in gura .eu o trezesc cam la 2 ore jumate dupa ultima masa si e f bine.

Puiutz,Bamboletta bine ati revenit

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

eu fugii la ca a adormit si mandra mea.sper sa fie mai linistita in noaptea asta ca e asa obosita saraca ca nu a apucat sa doarma bine nici ziua din cauza burticiii-am dat si ceiuc asta seara,sunt curioasa daca e bun de ceva

Ooana si eu aveam probleme cu si de cand m-am lasat de ceai mi-am revenit,acum is pe bere fara alcool pt copii si e asa bunasper sa nu ma fac cat casa de la ea

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mov_79 spune:

Buna fetelor,
va scriu dupa o zi suer obositoare, maine avem botez , trebuia sa merg la coafor , sa ma vopsesc sa imi cumar rocita...si bineinteles c aMihnea a urlat azi toata ziua...nu am avut timp de nimik....
racusor cum a fost botezul?:)
bumblebee si noi avem stafilococ auriu si doamna doctor ne-a dat unasyn si picaturi in nas cu colargol...

Mergi la inceput