*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*
Raspunsuri - Pagina 6
monicabo spune:
Eli, La multi ani! Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Cum a fost la ecografie? Care ne spune?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
ginye55 spune:
Intrebare ii pot pune pic de vit c in ceai/apa? Edi nu o suporta prea bine la stomacel si ma gandesc ca asa poate o tolereaza altfel. Ce ziceti?
Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
fluturasha23 spune:
La multi ani Eli! Multa sanatate si bafta la eco joi!
Mami fericita si implinita de
Iulia si 25+
malinas spune:
La multi ani, Eli! Multa sanatate, sarcina usoara in continuare, nastere usoara, copii sanatosi si cuminti!
ginye, incearca sa ii dai vitamina C dupa masa de pranz, sa nu fie pe stomacul gol.Stiu ca ar trebui sa ii dai dimineata, dar dai ceva sa pape inainte.Un biscuit, o felie de paine, ceva uscat.
Si aici ca sa va mai descretiti fruntile, sa vedeti cat de elocvent este David in discutiile cu Liviu
.
ginye55 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui malinas Si aici ca sa va mai descretiti fruntile, sa vedeti cat de elocvent este David in discutiile cu Liviu _ David (10 noiembrie 2008) de Alina. Poze cu comoara mea Povestea povestilor |

Edi se uita luuuung...

O sa incerc cum ai zis cu vit c.

Flori, mami de
Eduard Stefan (12.10.2008)
BraveGirl spune:
Malinas, super tare! Credeam ca doar Arianna, care nu vb, face asa. In plus, ea, cateodata, mai face si o criza ca nu e inteleasa ![]()
Ceva vesti despre Eli?
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
30+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
ana_o spune:
Buna, dragi mamici!
Va scriu din partea Elizei_cri, a fost la echo, bebelina e bine, are 825 grame(a estimat doctorul o greutate de 3700 gr la nastere, daca se mentine acelasi ritm), lichid in regula, placenta ok, toate masuratorile sunt bune si urmatoare programare este pe 22 septembrie, la dozarea pentru anticorpi. Va pupa pe toate!
O seara frumoasa tuturor!
Ana
30s, viitoare mami de
, David Ciprian
manumanu spune:
La multi ani, ELI!!! Felicitari pentru rezultatul de la eco! 

MALINAS, am ras cu lacrimi! Super flacaul, pe mine m-a convins!
![]()
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
alra spune:
malinas, si nicoala mea la fel face ![]()
ba ne si cearta si uneori are un ton de zici ca ne blesteama (cand ii dau chestii care nu ii plac de mancare
)
nici nicole nu vorbeste, abia a inceput sa zica 2-3 cuvinte. ei isi zice "KI-KO"