*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (117)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Si noi in acelasi stadiu, Malinas.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI si muuuulta sanatate pentru toti Alexandrii si toate Alexandrele!!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna
tot pe fuga... nu apuc deloc sa scriu..

Amalia, ati revenit acasa? Ma bucur ca v0ati simtit bine la mare! Ati fost pe ultima suta de m cu vremea buna!
Merci pt urarile pt ziua de ieri, a fost ziua mea de sfant, ca ma cheama si Alexandra!

Malinas, bine ati venit si voi! Cu dintii si noi fix aceiasi dentitie o avem pana acum... Mai spre 2 ani-2 ani si ceva iese randul 2 de masele...la noi a fost cam pe la 2 ani si 2-4 luni asa..

Otilia, ce fac fetele?

La multi ani pt toate sarbatoritele de august! Va doresc sanatate, bucurii, si viata frumoasa alaturi de cei dragi!

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

La multi ani, Eli! Multa sanatate si bucurii impreuna cu familia ta implinita!

Ami, s-aveti parte de odihna si relaxare.

Ginye, felicitari pt casuta, sa o stapaniti sanatosi.

Malinas, bine ai revenit, sa va fie de bine concediul.

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 35+
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele

de maine fara net nu ma mai joc taman de ziua mea....lasa o sa fie mai bine...
boon deci maine ma serbez, dar va dau de azi ca sa nu ziceti ca sunt pufi sa imi traiesc

joi la 14 am intalnirea cu prof pelinescu la medlife asa niste emotii asa ca sa bagati agitate atunci macar gandul la ele imi dau curaj..cum ies cum dau un sms sa va anunt ce si cum...

ginie sti vruiam sa ne bagam pe la targoviste sa isi ia tata ion certificatul de grad da tantile alea au prog de eliberare de la 12 la 15 si imi este teama ca nu ne incadram in timp sa ajungem la buc la intalnirea cu medliful...ufff inca nu decisaram ce si cum....daca e ceva dau un sms ceva

feti dragi eu va pup pe toate, va imbratisez si va mai dau un sms din cand in cand sa stiti ca traiesc si suntem ok ..numai zic nimik

25+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

olivia sarumana

taman ce varsa dimitrie un bax de dvd-uri nescrise ca lui ion ii fuse lene sa scrie ca deh le-a pus un ordine..asa ca le iau eu acuma sa ma uit pe toate si le si scriu

25+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

hello girls....

eu sunt bine...ma simt f bine...doar ca david ma solicita muuulltt...acum sunt si un pic stresata si il urmaresc mereu sa nu faca febra sa nu cada sa se loveasca f tare (face spasmul hohotului de plans- de cand a facut convulsia a facut deja de 4 ori)...nu mai are loc in patut si doarme cu mine in pat...treb sa-i luam pat...

noi am fost o saptam la mare si a fost super....aveti foto aici:http://community.webshots.com/album/578494574hkHsob

mi-a crescut burtica ...am intrat in 17 saptam...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 12+

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eli, multe impliniri si bucurii. Sa fii sanatoasa si sa primesti vesti bune la eco!
Sper ca ne tii la curent cu vestile bune.
Am vazut ca ati ales si nume. Amandoua sunt frumoase. Cum o veti striga?

Alexanda/Alexandru pentru ieri!
Malinas bine ai revenit. Sper ca te simti mai bine. Ce banui ca a fost?
Monica, ce sa facem, crestem. Am avut sagetelele cu un virus, au facut concurs de vomat. Acum stie si Elisa cum este, o imita pe Ana cum voma in perna

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Eli la multi ani! Poate va faceti timp sa ne vedem...mi-ar face mare placere sa vad o burticuta. Joi sunt cu gandul la tine!

Bebecris ma bucur ca te simti mai bine!

Olivia

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Eli draga La multi ani ! Sa fi sanatoasa si sa ai o nastere la termen si cat mai usoara posibil .De asemenea si bebelina din burtica (frumoase nume) si pe Dimitrie strengarul .Joi ne vom gandi la tine sa fie totul in regula

Malinas,Bebecris sa va fie de bine concediile !

Mergi la inceput