Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doamne, nu-mi vine sa cred!Adica Moshulik va sta in spital 2 luni!Nu mai trebuie sa ma plang deloc ca stau doar in casa!Si ca ma pot plimba doar seara!
Mi-a zis doctorul ca oricand se pot declansa aceste sangerari in cazul placentei praevia si ca din acel moment, imobilizata la pat sau cu perfuzii in spital pana la nastere!
Asta noapte nu m-am odihnit mai deloc, stand numai in casa, azi m-a apucat asa o depresie si dupa aceasta veste cu Moshulik, Doamne, ies macar putin la aer sa cumpar ceva paine, ca nu ma pot opri din plans.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

moshulik sanatate multe tie si bebelului

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

sunset, este foarte hazliu. eu stateam intinsa pe spate si sughitza atat de tare incat - cu o pauza de 1-2 secunde intre ele - imi tresalta burta de se vedea efectiv. hic! hic! hic!

beatrice, din pacate multe femei ajung sa petreaca in spital ultimele luni de sarcina. insa este pentru binele lor iar ele vor simti dupa aceea din plin ca a meritat chinul.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza! La 12 m-am trezit dar am o scuza... la 2 m-am bagat in pat. Incerc sa citesc tot si sa va raspund.

alinushca unele fete vor sa nasca in apa si sfarsesc pe masa, fie la dorinta lor fie ca apar probleme pe parcurs si doar nu te incapatanezi sa nasti in apa daca bebe nu mai rezista travaliului. Acum o luna a nascut o prietena acolo, cu el si i s-au respectat intocmai dorintele. S-a internat la ora 19 si la ora 10.35 a nascut. Am inteles ca apa inmoaie colul si scurteaza mult din travaliu.

Cu doctorul poti sta linistita. Avand in vedere ca este clinica privata nu au pretentia sa te monitorizeze ei toata sarcina ci doar sa te prezinti cu dosarul de analize la nastere ca sa vada eventualele probleme. Poti sa vi prima data exact atunci cand nasti si nu va fi nici o problema. Au medic de garda iar tratamentul va fi acelasi.

ukume24 chiar aseara mi-au venit lucrusoarele pt bebe si pt Teo. Aseara si azi am avut parada modei si fii-mea inca se probeaza si se schimba. Alti copii urla daca ii imbraci, asta in continuu ar sta intre haine. Seamana cu mine. Mi-am luat si pompa de san electrica, nu aveam decat manuala si mi-au dat si niste vase de stocare a laptelui. Ma astept la furia laptelui si chiar nu vreau sa-l pierd. Hainutele sunt grozave si preturi, calitatea... incomparabine. Ex: set de 3 body cu capse de super calitate 3,5 lire. Aici un body aceeasi calitate 26 lei. E corect?

andreeacc sa iti trimita direct site-ul te rupe la transport.

Moshulik sanatate multa si tie si bebelinei si sarcina la termen!

Cris mami de Teodora si 29+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Beatrice, nu te speria atat de tare. daca mosulik a avut sangerari si este in spital, nu inseamna ca si tu vei pati la fel. Gandeste pozitiv si vei vedea ca totul este bine. Intr-adevar, sunt multe gravidute care stau ultimele sapt de sarcina in spital. Cat am stat internata la Municipal, erau fete acolo internate de la 27 sapt, ajunsesera la 36 sapt si nu plecau acasa pana dupa ce nasteau. Colega mea de salon era internata de la 27 sapt si a nascut la 35 sapt si 2 zile. Incepuse sa se obisnuiasca cu spitalul, trecuse saracuta de faza disperarii, depresiei.

Claudia 27+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, mi-e foame rau! Ma duc sa-mi iau ceva de mancare, sa vad ce, pt ca am fost ieri la stomatolog, mi-a "ucis" nervii de la masea si mi-a lasat canalele deschise, pt ca facusem infectie pe un canal. Asa ca pana luni sunt cu canalele deschise, imi pun eu o biluta de vata in masea cand mananc, apoi ma spal pe dinti si ma clatesc f bine, dar tot e enervant. Dar, am scapat de durere

Claudia 27+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Moshulik, sanatate multa si bebe la termen!

Beatrice, gandeste-te ca bebe va sta cumintel, nu-ti face probleme inainte sa apara. Pshiciul lucreaza foarte mult.

Sunset, multumesc mult de raspuns. O sa merg la unul din preotii de la mine si vad ce-mi zice.

Misticgirl, bine ca ai scapat de dureri!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ah Andreea tare reteta de cioco de casa; daca as avea energie m-as apuca.
M-am uitat la un serial si acu m-a luat somnu.oF..capitulez.

Multa sanatate lu Mosulik sa dea Dumnezeu sa iasa repede deacolo nu sa stea cu saptamanile.

Dr mea imi zicea ca utima solutie e internarea si daia stau cuminte numa intinsa aproape. O sa uit sa merg. E tare trist in spital-nu au de nici unele, plus plictiseala- ce naibii faci 10s de ex in spital?! Asa acasa mai avem calculator, tv..mai citim. In spital e si incomod patul; cat poti sa povestesti cu colega de salon? E tare depresiv. Daia stau si voi sta cuminte numa sa nu ajung acolooo (iar).

Joann ce faci, esti bine ? nu ai mai intrat de ceva zile si ma ingrijorez..

sugubina 24+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

moshulik multa sanatate pt voi
beatrice nu este obligatoriu sa ai sangerari daca ai placenta praevia
florina bine ai revenit
vin si eu la intalnire miercuri..cine mai vine sigur???sper sa fim si mai multe de data asta plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Anes ramasesem datoare cu un raspuns dupa vizita la ginecolog referitor la presiunea/discomfortul de pe simfiza.
Dupa ce mi-a facut echo mi-a spus ca e totul bine,placenta este la 3cm de col(?) si ca bebele este greu deci sa nu-mi fac probleme.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

28+

Mergi la inceput