Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 8
ral_eli spune:
Amelia, Ana,vmadelaine pt incurajari
eu mai am o sapt de munca si intru in CO si apoi direct in prenatal. prenatalul l-am impartit si eu ca sunset 64 cu 62 dupa.
eu o sa nasc la SP. Ilfov, si o cunostiinta de a mea a nascut la sfarsitul lui iulie acolo, si abia asteptam sa aflu de la ea amanunte, dar din pacate nu m-am lamurit deloc: ea a facut cezariana la cerere si pe mine ma ardea sa vad cum se poarta moasele, cum decurge o nastere "naturala". in fine per total este asa cum auzisem: saloanele f curate, personalul calm si la dispozitia mamei (chiar daca le dai sau nu).
daca sunteti interesate de alte detalii ma puteti intreba
as vrea si eu sa nasc la privat dar banii sunt o mare problema, sper doar sa nasc la termen, sa fim amandoi sanatosi si sa nu depindem de doctori, si apoi aici la Ilfov e cu rooming ceea ce ma linisteste ca e sub supravegherea mea
cat despre celule stem eu o sa recoltez, cu toate ca sotul nu vrea.
25+
mirunam spune:
Eva pentru linkuri. Ai dreptate cu opinia medicului care nu trebuie sa iti spuna nici da nici nu.
Florina, in sfarsit! Felicitari pentru bebe grasunel, sa va traiasca si sa fie sanatos. Cat despre prostie sper sa ne revenim. Eu am mai spus ca apasam ca disperata pe butonul de la telecomanda masinii sa deschid usa de la casa . Asta spune multe!
Ratusca, uite www.deniz.ro/Tac-cuverturi-c30/Sole-p1036.htm" target="_blank"> AICI un magazin care are lucruri frumoase si bune. Eu am primit cadou lenjerii de la ei si sunt super. Sunt facute in Turcia dar sunt foarte bune calitativ.
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +
Lidia_P spune:
si eu zic la fel...nici nu vrea sa ma gandesc ca am sa ajung vreodata sa am nevoie de aceste celule....chiar ma rog sa nu am nevoie de ele niciodata..... pt mine ar fi niste bani pierduti pt cele mai bune scopuri.....tot timpul ma gandesc ac bani astia ii cheltui pe tot felul de prosti inutile....mai multe haine sau mai multe iesiri in oras etc......dar daca nu as recolta si doamne fereste as ajunge sa am nevoie de ele cred ca as avea cea mai mare pata pe constiinta mea ar fi ca si cum mi-as condamna propiul copil la o boala cumplita sau chiar la moarte si asta pt ce?
eu personal o sa iau o prima de nastere de la munca (cea care insemna un sal mediu pe unitate) si din cate am inteles sunt mai multe fete pe aici care o vor lua si din punctul meu de vedere ea este data pt copil (cum zice sotul, puiutul meu produce bani de cand se naste :) ) si in consecinta am sa le folosesc pt el si am sa platesc recoltarea de celule stem
inca o data spun ca fiecare gandeste cum crede ca e mai bine si face asa cum crede el ca este mai bine
28+ Ianis Andrei
angieangie spune:
hi burticutze
am intrat sa va anunt la rugamintea lui Mosulikca este ok si ea si bebelina dar din cauza unei sangerari a trebuit sa fie internata la Filantropia sub aripa dr Ancar.Probabil ca va sta internata acolo pana va naste..sa dea Dumnezeu cat mai aproape de termen
va saruta si revenim cu vesti
Angie+16
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
beatrice75 spune:
Iti amintesti un caz care a socat lumea acum cativa ani? O familie britanica a facut cu orice pret al doilea copil ca sa poata recolta celule stem pentru fratiorul mai mare grav bolnav. Uite, te rog, citeste articolul BBC aici :http://www.reproductivegenetics.com/docs/designer_baby.pdf
Si la noi au aratat anul acesta un astfel de caz.
27+
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angieangie hi burticutze am intrat sa va anunt la rugamintea lui Mosulikca este ok si ea si bebelina dar din cauza unei sangerari a trebuit sa fie internata la Filantropia sub aripa dr Ancar.Probabil ca va sta internata acolo pana va naste..sa dea Dumnezeu cat mai aproape de termen va saruta si revenim cu vesti Angie+16 "http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1" |
Aolo, ce veste mi-ai dat!!!!!
Ea are placenta praevia la fel ca mine!Din cauza aceasta are sangerarile!Imediat ce iese din spital, te rog mult sa-i comunici sa ia legatura si cu noi, chiar daca ea scrie fervent la o alta odisee.
Ii doresc sa se intoarca acasa cat mai repede!!!!
27+
sunset_zuzi spune:
multa sanatate Mosulik si sarcina la termen cu bebe voinic
Doamne ai grija si de noi 26+
alinushca spune:
sanatate si sarcina la termen Moshulik!
am intrat sa va spun ca l-am surprins pe bebe din burtica sughitzand cu mare spor acum cateva minute. e o chestie f funny si e prima data cand il prind ca face asta pe sarcina asta. voi ati observat ?
Mami de (28.10.2008) si bb2 27+
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushca sanatate si sarcina la termen Moshulik! am intrat sa va spun ca l-am surprins pe bebe din burtica sughitzand cu mare spor acum cateva minute. e o chestie f funny si e prima data cand il prind ca face asta pe sarcina asta. voi ati observat ? Mami de (28.10.2008) si bb2 27+ |
eu nu...am tot urmarit-o pe mandra mea dar pana acum nimic...poate de acum incolo ...intrebarea mea este:cum se simte?
Doamne ai grija si de noi 26+
mirunam spune:
Mosulik, multa sanatate, bebe sanatos si sa te refaci cat mai repede sa poti reveni acasa!
Beatrice, nu te speria! Nu inseamna obligatoriu ca si tu o sa ai sangerari. Asa cum ti-am spus, la cate ai suferit ca sa duci sarcina la termen nu o mai faci si pe asta . Zise Mama Omida...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +