Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
Siuta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia_P
sugubina cat costa o noapte de cazare la Plaiul Foii ca vreau si eu sa ma duc.....pls 28+ Ianis Andrei |
Eu am fost acum 2 saptamani la Plaiul Foii cu cortul. Drumul nu e prost , ma rog, nu mai prost ca alte drumuri din Romania. Poti sa stai la pensiunea Piatra Craiului,Taverna Pitrei Craiului si mai sunt o gramada. Da un search pe google si le gasesti . Ai de unde alege!
Sugubina, odihna placuta ! Saluta muntii si din partea mea !
Siuta spune:
Andreea,multumesc de informatii. Cred ca dr S lucreaza numai cu Biogenis, nu stiu daca i-ar pica bine sa mergi cu o alta firma...au si ei deal-urile lor ....
O sa iau si eu legatura cu ei mai peste 1 luna sa semnez contractul.Ce alegi: RO sau PL ?
Legat de ecografii, pana in luna a 8a am mers 1 data pe luna; din luna a 8a m-a chemat la 2 sapt si am cotizat de fiecare data( eu merg la Anais ). In ultimele 2 saptamani m-a chemat la spital , de 2 ori pe sapt pt control-fara eco .Analizele din primul trimestru am inteles ca le voi repeta in luna a 7a( nu stiu daca pe toate!!).
Syl, felicitari pentru vestile bune !
In alta ordine de idei. vreau si eu ciocolata de casa ? Mi-ati facut o pofta ! Cum o fac ?
Andreea, mamica de Anastasia si BB2
amelia_ilie spune:
Si eu merg pana mai tarziu la job (de m-o tine neuronul gravid). Adica cel putin pana la 1 noimebrie sigur vin. Dupa... mi-e ca ma trimit ai mei acasa. Nu de alta, dar daca ma gandesc ca am 42 de zile de CO de efectuat si dpn-ul pe 19 decembrie... mai raman si cu zile de CO . Principalul e sa fim sanatosi si eu si bebe si vedem noi ce si cum. Eu am sinorocul ca transportul este (inca) asigurat, masina ma ia de la 50 de m de bloc si ma lasa la coltul blocului.
Am vrut sa mai intreb ceva legat de duhovnic: eu m-am spovedit o singura data (nu dati cu rosii ) inainte de nunta. problema este ca preotul care slujea atunci la biserica noastra e altul decat cei de acum. Adica pe cei de acum i-am mai vazut cand am mai mers la slujba, dar pe acela nu. Ma pot spovedi la unul dintre cei care slujesc acum la noi? Ca nu stiu de unde l-as putea luat pe preotul la care m-am spovedit...
22+
lorin7774 spune:
ma inscriu si eu pe lista celor care n-au facut nici un fel de secretie toata sarcina...
dar daca dr. meu asa zice, sau mai bine zis, nu zice, inseamna ca e ok.
-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
25+
andreeacc spune:
Siuta, eu voi opta ptr banca din romania; ma gandesc ca ajunge proba la ei mai repede.
ciocolata de casa am facut-o dupa reteta asta http://www.e-retete.ro/retete/ciocolata-de-casa
Am aflat ca Iosup ar fi inconcediu in perioada 1-20 septembrie; asa ca interesati-va, sa nu patiti ca mine si Miruna cu dr H la Sanador.
Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
mirunam spune:
Lidia, Dumitra e din Grecia, de aceolo diferenta de pret . Referitor la boli ai dreptate, nu este obligatoriu sa existe istoric in familie pentru aparitia unei boli. Ideea era ca multe din bolile de pe lista sunt foarte rare, dar nici asta nu e un motiv pentru a elimina din start posibilitatea de aparitie. Cancerul nu este ereditar, cazurile in familie sunt doar o probabilite de aparitie dar se poate manifesta sau nu. Cat despre tratarea cu celule stem nu s-a ajuns la o concluzie. Hai ca m-am lungiiiittt....
Concluzia mea este ca nu stiu ce sa fac si o sa trec si la consultarea unor pediatri. Dr. meu a zis ca nu ar recolta dar ca nici nu afirma ca sunt total inutile si imposibil de utilizat ca nu este asa.
Beatrice si eu am citit ca nu pot fi folosite la copilul de la care le-ai prelevat pentru multe boli, deoarece celulele contin deja informatia gresita a bolii si in consecinta nu o vor trata. Parerile celor dela CBC sau orice alta banca de celule stem nici nu le citesc, nu sunt obiective si e de inteles. Explicatia gasita prin alte surse mi se pare insa logica.
Sunset, ma bucur ca nu sunt singura . Ma minunez de sclipirile mele cateodata. Cel putin faza cu numerele ma socheaza
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amelia_ilie Si eu merg pana mai tarziu la job (de m-o tine neuronul gravid). Adica cel putin pana la 1 noimebrie sigur vin. Dupa... mi-e ca ma trimit ai mei acasa. Nu de alta, dar daca ma gandesc ca am 42 de zile de CO de efectuat si dpn-ul pe 19 decembrie... mai raman si cu zile de CO . Principalul e sa fim sanatosi si eu si bebe si vedem noi ce si cum. Eu am sinorocul ca transportul este (inca) asigurat, masina ma ia de la 50 de m de bloc si ma lasa la coltul blocului. Am vrut sa mai intreb ceva legat de duhovnic: eu m-am spovedit o singura data (nu dati cu rosii ) inainte de nunta. problema este ca preotul care slujea atunci la biserica noastra e altul decat cei de acum. Adica pe cei de acum i-am mai vazut cand am mai mers la slujba, dar pe acela nu. Ma pot spovedi la unul dintre cei care slujesc acum la noi? Ca nu stiu de unde l-as putea luat pe preotul la care m-am spovedit... 22+ |
eu cred ca ar fi bine sa te duci la preotul de acum si sa ii spui ca tu mergeai la celalalt dar nu stii de unde sa-l mai iei si daca poti ramane la dansul in continuare eu cred ca te va intelege si te va spovedi mai ales ca esti graviduta si mai porti un sufletel cu tine
Doamne ai grija si de noi 26+
sunset_zuzi spune:
apropo de spovedit ...eu nu am mai tinut post de cand cu sarcina ( inainte tineam cum trebui)...incerc sa nu mananc carne miercurea si vinerea dar nu pot sta fara lactate si preorul ma spovesit si impartasit de fiecare data in sarcina
Doamne ai grija si de noi 26+
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui mirunam Lidia, Dumitra e din Grecia, de aceolo diferenta de pret . Referitor la boli ai dreptate, nu este obligatoriu sa existe istoric in familie pentru aparitia unei boli. Ideea era ca multe din bolile de pe lista sunt foarte rare, dar nici asta nu e un motiv pentru a elimina din start posibilitatea de aparitie. Cancerul nu este ereditar, cazurile in familie sunt doar o probabilite de aparitie dar se poate manifesta sau nu. Cat despre tratarea cu celule stem nu s-a ajuns la o concluzie. Hai ca m-am lungiiiittt.... Concluzia mea este ca nu stiu ce sa fac si o sa trec si la consultarea unor pediatri. Dr. meu a zis ca nu ar recolta dar ca nici nu afirma ca sunt total inutile si imposibil de utilizat ca nu este asa. Beatrice si eu am citit ca nu pot fi folosite la copilul de la care le-ai prelevat pentru multe boli, deoarece celulele contin deja informatia gresita a bolii si in consecinta nu o vor trata. Parerile celor dela CBC sau orice alta banca de celule stem nici nu le citesc, nu sunt obiective si e de inteles. Explicatia gasita prin alte surse mi se pare insa logica. Sunset, ma bucur ca nu sunt singura . Ma minunez de sclipirile mele cateodata. Cel putin faza cu numerele ma socheaza MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 + |
eu am incercat la sfarsitul mesajului sa spun ca eu nu am nimic personal cu DIMITRA sau cu decizia ei ci cu ce spun medici....nu am stiut ca ea e din grecia....oricum ma mir ca acolo e asa de scump pt ca ei au acolo banci de celule stem de foarte mult timp si ma gandesc ca ar trebui sa fie mai ieftin....dar in fine.....oricum fiecare mamica hotaraste ce e mai bine pt bb ei
28+ Ianis Andrei
Siuta spune:
citat din mesajul lui andreeacc ciocolata de casa am facut-o dupa reteta asta http://www.e-retete.ro/retete/ciocolata-de-casa Andreea, mami de baiat si 28+ cu asa creste bebelusa www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
Gata. diseara am treaba...gatesc
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community