Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

In rest raportez o lene de zile mari si un neuron din ce in ce mai obosit. Cred ca in curand o sa incep sa numar pe degete la cat de bine stau cu capul... Ma uitam la 3 grupe de 3 hartii si ma gandeam de ce am crezut ca sunt 9 cand sunt 6 de fapt . Ce sa mai vin si in septembrie la birou ca am nevoie de betisoare, desene si alfabetar

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 28 +

spre rusinea mea si eu ma regasesc in descrierea ta

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Elfica, eu doar in saptamana 22 am facut examenul secretiei de col si mi-a spus ca voi mai face una in saptamana 32, adica pe 6 septembrie. In rest, nu. Deci stai linistita.

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si mie mi s-a descoperit ca am probleme cu tiroida si neam de neamul meu n-a avut probleme

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

fetelor nici eu nu am facut nici o secretie si chiar sunt ingrijorata. O sa ii spun la docotrul meu cand merg acum sa imi faca si o secretie de col.
Am si eu o intrebare: care e diferenta dintre secretia de coln si secretia vaginala?. Si aceste secretii se pot face de doctorul ginecolog cand mergi la control sau trebuie sa mergi la laboratorul de analize?

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

carm3nutza io merg la 2 sapt la dr mea, bine fiind si gemeni si pt ca ma tine in medical tre sa ma vada. Imi ia de fiecare data cand ne vedem secretie din col.

Crisuletu chiar ca te-a reglat sarcina legat de mersu la baie. Eu faceam orcum odata pe zi (pt ca manc mereu fructe la micu dejun in loc de orce alceva); acuma de cand manc putin sicam ce vreau fac si de mai multe ori..

Fetele nu prea fusei activa azi, m-am cam plicti azi; a venit si mum sa vada noul dulap cu polite pt Pufice si noul birou de calc cu multe rafturi si smecher.SI nu mai pleca-da m-am dus si eu frumos la dormitor ca ma luase rau cu somnu..Am picat vreo doo ore.
Dupaia am facut iaras Crispy strips-bestiale au iesit si f multe.Mai am juma din ele si maine.

Nu stu cine zicea paici ca se duce la Plaiu Foii; asa pofta mi s-a facut, sa stau acolo in curticica sa scap de caldura asta oribila..Si vom pleca la o viluta de acolo de duminica pana luni.Ah deabia astept. Nu va imaginati cat m-am plictiisit in casa.. Ca nu ies decat la dr si seara cu cainele 5min. Si soarele asta, si calduraaa ! nu mai pot. Plec si zac acolo 3zille la racorica.

sugubina 24+ cu Puficele

sugubina cat costa o noapte de cazare la Plaiul Foii ca vreau si eu sa ma duc.....pls

28+ Ianis Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

beatrice, fiecare duhovnic spune ceva personal omului care vine la spovedanie, care se potriveste numai lui. exista reguli generale si canoane, insa fiecare duhovnic are si trebuie sa aiba libertatea sa indoie regulile dupa fiecare persoana in parte in asa fel incat sa se foloseasca acea persoana realmente si nu doar sa urmeze niste reguli. mie mi-a zis sa tin post la inceputul sarcinii si in rest miercurea si vinerea. dar eu nu am putut in sarcina asta (spre deosebire de precedenta) si asta a fost.

elfica ai PM. ty.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

lidia_P, plaiu foii este cam departe si (atentie) pe drum f f f prost auto. genul unde ca esti pe bancheta din spate sau conduci, insarcinata fiind, tot ajungi zdruncinata serios. si e si lung drumul tot din cauza asta. in plus mai frumoase sunt cheile zarnestiului. te poti caza in zarnesti oricum si sa mergi si colo si colo, cat suporti drumul...

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draghiluiza spune:

[/quote]

wowwwwww 1 octombrie mi se pare tarziu, iar 1 decembrie deja aberant ...acum depinde si de tine cum te simti...eu mai am saptamana viitoare si gata scap imi iau ce concediu de odihna mi-a mai ramas + o sapt de medical si apoi intru in prenatal....dar imi e cumplit de greu sa ajung la birou pt ca e in celalalt capat al Bucurestiului si fac o ora pana la birou ...mers prin metrou unde stai ca sardinele si pute "imbietor"

[/quote]

tu cate zile iei inainte de nastere si cate dupa. am inteles ca poti lua 84 inainte si 42 dupa nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

draghiluiza eu in prenatal intru de fapt in 21 septembrie...pana atunci o sa am medical+concediu odihna ...si daca nasc conform DNP o sa am 64 inainte si 62 dupa nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Andreea din pacate nici eu nu stiu vreu site din State sa livreze in Romania. Si noi am apelat la cineva

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput