Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Ne vedem miercuri ora 18:00 la bancutele noastre din Herastrau?

Andreea, mami de baiat si 28+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata

ce bine ca vine we !!! de-abia astept...

Msymo, ms de info...o sa caut sa comand totusi de pe net, ca nu se justifica un drum la Buc numai pentru asta....as avea eu mai multe de cumparat, dar avem 5 nunti si trebe sa ma mai abtin....

Sun, din 31 vine mesterul Manole ...mi-e atat de groaza...l-am pus pe sot sa-si ia 2 sapt de concediu, iar eu o sa-mi iau numai una, pentru final...dar voi avea toata casa cu curu'n sus, de spalat perdele, draperii, covoare...brrrr...

eu eco n-am mai facut de o luna, de la morfo si nici nu mai faca pana la cea de 28 de saptamani...la sarcina anterioara am facut 4 eco de toate, din care ultimele 2 la 40 si 41, sa vedem de ce nu iese d-soara. probabil ca nici acum nu voi face mai multe, caci medicul meu e mai demodat.
In schimb m-a pus sa promit ca nu mai "fug din spital" ca data trecuta

apropos de saptamani, azi mai adaugam una...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata!!!...am facut si noi ochisori..nici nu ne-am dat jos din pat..

azi dam de baut..limonada,cafea cu lapte ce vreti voi...am incheiat saptamana 26 si am intrat in 27..mai avem putin si intram in 7 lunica sa mi dispara si mie piticii..

va pupic pe toate....merg sa pap ceva si revin

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lorin felicitari pentru schimbarea de semnatura sa ajungeti cu bine pana la 40 sapt ....dar ce vad eu ....5 nunti+ zugraveala+pregatiri pentru bebe fratilor dati faliment

Apropo cand incepi sa stai acasa?

Doamne ai grija si de noi 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DIMITRA_R spune:

buna!fetelor va citesc,dar nu prea pot tine pasul cu voi la scris
noi suntem bine,am fost la eco aseara,totul este bine,bebe are 825g,si toate bune
miercuri am schimbat si noi semnatura,stept cu nerabdare sa il strang in brate
vroiam sa spun ca si eu am intrebat de recoltare celule stern,si mi sa spus,ca daca am 2000 de euro si nu am ce face cu ei,sa recoltez...
2 doctori au spus ca nu este nevoie,o sa vedem,dar nu cred ca recoltez

eu as dori sa le donez statului,celor care au nevoie,dar la spital au spus ca si donatia ma costa 500 de euro...asa ca sunt niste escroci...

LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Lorin, Ratusca, felicitari pentru saptamanile incheiate! Sa fie totul bine cu bebicii nostri!
Alina, si pe mine ma ia melancolia cand vine toamna... mai ales cand vad primele boabe de strugur, coapte... Atunci imi dau seama ca vara e pe sfarsit. Cu toate astea, o vara fierinte, cand esti insarcinata, nu e cel mai comod anotimp. Cred ca va fi prima data in viata mea cand ma voi bucura de toamna ca niciodata. In primul rand pentru venirea ursuletzului si in al doilea rand, pentru ca scapam de caldura, pentru mine a fost coplesitoare vara asta.
Andreea, sunt sigura ca ne vom aduna cateva si de data asta! I'm on!!!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

lorin felicitari pentru schimbarea de semnatura sa ajungeti cu bine pana la 40 sapt ....dar ce vad eu ....5 nunti+ zugraveala+pregatiri pentru bebe fratilor dati faliment

da, ai dreptate...dar nu prea am scapare...asa e la noi vara...am avut record de 16 nunti intr-un an

noroc ca nu tb sa cumpar mai nimic pentru bb, ca am de toate de la Miruna...e drept ca ma cam mustra constiinta, dar promit sa recuperez

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Peste doua saptamani vom pleca si noi la Viena, pentru cumparaturi... cred ca voi considera zilele alea un fel de vacanta, pentru alta nu mai sper. Avem si noi 2 nunti in septembrie, plus trusoul lui bebe, plus una, alta pentru casa... cred ca multe din noi vom falimenta anul asta.

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Buna dimineata si de la noi,

Aveti mare spor la scris. Nu intra omul o zi si sta sa recupereze 2 ore de dimineata. Mi-am notat pe hartiutza cui trebuie sa raspund asa ca tineti-va bine:
Ratusca - multumim mult pt info despre trimestrul 3. Mi s-a parut f, f interesant articolul si cu multe detalii.

Lore si mie mi s-au umflat mainile si picioarele mai ales cat a fost f cald afara. Acum am observat sa s-au mai dezumflat asa ca urmareste si tu poate ti se umfla de la un anumit lucru: caldura, stat in picioare etc.

Crisis si eu astept comanda din State pt bebe dar mai am de asteptat caci abia a primit-o de la magazin. te inteleg perfect ca esti nerabdatoare. Musai sa ne spui si noua ce si cum.

Ana felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Nu fi amarta caci multi copii au codonul in jurul gatului intr-un anumit moment al sarcinii. De obicei lucruile se mai schimba caci ei sunt foarte miscaciosi.

Lidia felicitari pentru schimbarea semnaturii

Andreea si eu mai fac ciocolata de casa si sotul meu e mort dupa ea. Ma bucur ca ti-a iesit buna.

Amelia cum te simt cu raceala. Bravo ca ai reinceput serviciul dar ai mare grija de tine si bebe.

Carm3nutza bine ai venit printre noi.

Multi pentru toate celelalte fete

24+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ratusca felicitari pentru semnatura

lorin eu inseamna ca sunt "floricica" pentru ca am doar o nunta weekendul viitor

Mergi la inceput