Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

buna burtici!!!

Beatrice felicitari pt semnatura..la multe saptamani inainte..

joann,chiar asa..de ce nu-ti face cerclaj?? este mai sigur. colul se poate lungi si inchide,dar acum depinde daca este continent sau nu..de exemplu la mine fiind incontinent in loc sa se inchida,chiar daca stateam la pat s-a deschis mai tare,asa ca s-a recurs la cerclaj.

adi tu de cate saptamani ai facut cerclajul? noi mai suntm 2 burtici cu cerclaj aici,dar ne mai miscam cate un pic pe ici pe colo..

fetelor dim am mers de mi-am comandat perdea pt bucatarie..mi se luase e cea pe care o aveam...trebuie sa-mi iau si cateva lenjerii si m-am decis sa dau comanda pe net unde m-a sfatuit miruna.

acum stam cuminti in pat

pupici la toate burticile

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

buna

adipapazi, ratusca de acu intru in sapt 25 nu cred ca imi mai face niciun cerclaj, mai ales ca uterul meu si sub tratament(scobutil, gynipral, duphaston) tot se contracta....
o sa stau cumintica in pat si o sa merg doar la baie si cand e nevoie la consultatie si ...sper sa ajung cat mai departe...

am avut o noapte oribila...am adormit pe spate si pe la 1 m-am trezit ca ma sufocam, si dupa aceea am tot avut o serie de contractii....
si nici azi situatia nu e mai roz....

oare sa iau si eu niste magneziu??? dr. nu mi-a zis nik de el ...

24+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

buna ursoaicelor.

JoAnn, ai grija de tine. Stai intinsa in pat, ia medicatia prescrisa si bea multa apa.

Eu citesc la 2 capitole. Sunt in urma la 88 si la acesta asa ca sunt cam zapacita. Nu mai stiu cine si ce a scris exact.

Pentru arsuri am supt dimineata un Rennie ca nu mai puteam. Parca nu mai simt disconfortul acela, dar sa vad cat ma tine. Am incercat cu apa minerala si nimic, iar de dormit dorm oricum cu capul mai sus, ca am o deviatie de sept si altfel mi se infunda nasul.

Eu nu am suportat niciodata pantalonii de pijama. Cand dorm trebuie sa nu ma stranga nimic a burtica. Acum cu atat mai mult.
Pentru spital imi iau camasi de noapte, dar ma gandesc ca le voi purta si pe cele de la ei in zilele in care va fi cazul sa fie patate.

Vreau si eu la cursurile de la Filantropia. Cine afla prima ceva sa dea de stire. Sa speram ca se mai fac in septembrie.

Legat de intalnirea de miercuri... ar fi vre-o sansa se fie in alta zi? In oricare zi de saptamana viitoare, numai miercuri nu pot sa vin .

Crisis nu pot accesa pagina cu reporterntv..., dar poate e calculatorul meu traznit de vina .
Inteleg ca prietena ta a nascut in apa, asistata de dr. la care mergi si tu acum, nu? Deci nu doar dr. Zaher de ocupa la Isis de nastere in apa?

Va pe toate si sper sa ne vedem la o intalnire.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

joann eu zic ca nu are ce rau sa-ti faca magneziul..sper sa te simti bine si sa nu mai ai contractii

26+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

pai inseamna ca suntem minim 4 care vrem sa mergem la cursuri. una din noi o afla la timp si mergem impreuna.

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Noi fuseram un pic prin oras si mi se lipira degetele de o paturica pt bebecu elefantei care se tin cu trompa de coditza

Mi-am cumparat si eu sapt trecuta perna gravida, cu 50 Ron. Fetelor, sa stiti ca este altceva. Inainte imi puneam si eu o perna intre picioare si ma gandeam, ce mare diferenta este aceasta si perna de gravida?Este, sa stiti. Inainte ma trezeam inghebenita de mijloc, iar acum, nu. Chiar si sotul mi-o imprumuta

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Inacat la ISIS absolut toti doctorii se ocupa de nasterea in apa. Eu nasc cu o alta doctorita,dar stiu sigur ca toti se ocupa si de nasteri in apa. Sunt cele mai usoare chiar si pentru ei. Da prietena mea a nascut in apa, natural, fara anestezie si a nascut cand a "amenintat-o" doctora ca daca nu impinge sa iasa bebe o urca inapoi pe masa.

beatrice75 intr-adevar e super perna. Pe al meu iubit il deranjeaza tare ca nu mai are loc de perna aia sa se apropie de mine, dar pentru mine e mana cereasca. Eu am luat-o din Carefour de la reduceri cu 30 lei.

Cris mami de Teodora si 29+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Hello.

Joann, am citit ca ai fost internata Ai mare grija de tine si mai ales de burtica. Daca ti-a zis dr.ul sa stai lipita de pat, asculta-l ca asa e cel mai bine. Fiecare zi pe care o petrec bubulinele tale in burtica e o binecuvantare pt dezvoltarea lor. Eu sper sa ajungi cat mai aproape de termen.

Beatrice, de unde ai luat perna minune? Eu inca dorm cu o perna normala intre picioare dar de multe ori nu imi gasesc o pozitie ok.

Eva, am fost la intalnire insa nu am apucat sa fac poze, am fost mai tot timpul cu ochii pe Sofia. Data viitoare.

Victoria, mami de Anna Sofia, 27+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Noi fuseram un pic prin oras si mi se lipira degetele de o paturica pt bebecu elefantei care se tin cu trompa de coditza

Mi-am cumparat si eu sapt trecuta perna gravida, cu 50 Ron. Fetelor, sa stiti ca este altceva. Inainte imi puneam si eu o perna intre picioare si ma gandeam, ce mare diferenta este aceasta si perna de gravida?Este, sa stiti. Inainte ma trezeam inghebenita de mijloc, iar acum, nu. Chiar si sotul mi-o imprumuta

28+

De unde ai luat-o? Ca vreau si eu.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

letzy, multumesc pt. informatie! Inseamna ca la tine placenta preseaza in apropierea colului, ceea ce la mine nu este cazul! Eu am placenta posterior-lateral-fundica (asa mi-a spus Iosup), in schimb, am colul scurt (2,4 cm). Mi-a spus sa stau linistita si sa beau multa apa, ceea ce eu nu fac! Nu am cum sa stau linistita cu un pusti de 1,10 ani acasa si nici nu beau apa (dar asta am sa incerc sa fac)!
Am vazut clar ca daca stau linistita nu mai simt acea presiune!

Vorbeati de IR-uri. Haideti sa va spun si eu despre ale mele:
IR artera ombilicala= 0,55,
IR artera uterina stg= 0,55, IR artera uterina dr. = 0,38, deci normale.
Desi verbal mi-a spus ca sunt normale, pe foaie, i-a dictat asistentei sa scrie - valori crescute ele IR in artera Uterina stg.!!

Intr-adevar, i-am spus de multe ori "poftim, ce ati spus"pt. ca nu intelegeam ce vorbeste! Mai vorbareata eram eu si il tot intrebam...

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 22+

Mergi la inceput