Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
adipapazi spune:
joann, ia magneziu ca nu poate sa-ti faca rau. magneziu simplu, nu cu calciu/zn sau magne B6.
ratusca, am fct cerclajul acum 3 sapt juma, pe 28 iulie. dar vreau sa stau in pat cat mai mult, nu-mi trebuie nicio plimbare, doar sa fie bbii bine.
Adi
+24 cu
si 
sugubina spune:
Hei fetele salutare!
Am fost la nunta la mama lu Pufi. De la 11 pana la 16. Nu mai puteam, ma preg acum sa ma bag la patucin cre ca pan la 20 nu ma scol.
adipapazi m-am mai gandit si cre ca vom merge intr-un loc cu sosea buna; Cheia sau mai vedem noi.
Fetele vreau si eu la cursurile alea, sa ma puneti pe lista.
Joann cum te mai simti mamico? Printesele se misca?
Ale mele cand eram la biserica la cununie le placea mult ca se pufau la greu. Bine, stateam si langa dascalii care cantau!
sugubina
24+ cu Puficele

ratusca83 spune:
buna decizie ai luat sugubina..nu este bine sa mergi pe drum cu gropi chiar daca stai intinsa.
eu de la 11 am stat numai in pat![]()
..am mers dim 20 min pe jos si zici ca am urcat pe munte..![]()
![]()
pe voi a inceput sa va doara spatele?? pe mine daaaa
..eu si asa aveam dureri de coloana..acum de cand cu bebe durerea s-a acutizat..
sotul meu imi zice ca sunt dovlecel cu picioare![]()
..cand ma intorc dupa o parte pe alta greu imi este..ma dor toti muschii..[ppuppp

26+ si ingeras in ceruri
sugubina spune:
ratusco ce frumos iti zice sotu..
Pa mine ma porecle BURTOAIA sau CHILOTELA. (ca dorm in chiloti si maieu)
Am pus inca doo poze pe picaasa cu mine cu boorta. Una e de azi !
sugubina
24+ cu Puficele

ratusca83 spune:
pun si eu acum 2 poze facute sambata la nunta![]()
..maine il prin pe iubi si il pun sa ma pozeze....
sugubina si eu dorm in tricou si chilotei pt ca nu ma mai incap pijamalele![]()
![]()
..luni merg iar la cumparaturi sa mi cumpar ceva mai mare![]()
![]()
off tare greu ma misc prin pat..
sugubinuto parca tu ziceai ca tot asa e greu cu intorsul ca te dor muschii..sau am visat??![]()

26+ si ingeras in ceruri
alinushca spune:
ratusca, nu mai e mult pana scapi de durerile de spate. Saptamanile ramase trec repede mai ales ca vine toamna, facem conserve bune, pregatim casa, etc. De fapt cand incepi sa ai tot felul de neplaceri/dureri/umflaturi/nopti nedormite e semn ca se apropie nasterea. Uite la mine la sarcina trecuta nu au aparut neplacerile si nici nasterea nu a binevoit sa apara
. So it's a good thing, right ?
sunt convinsa ca perna cu pricina este minunata. noi facem "co-sleeping" cu baiatul nostru si chiar n-am mai avea loc si cu asa ceva in pat. si in mod suspect toata sarcina asta si chiar si acum am dormit usor intoarsa pe burta fara nici o neplacere sau impotrivire din partea bebelui
. ceea ce a fost super ca eu numai pe burta dorm bine.
Mami de
(28.10.2008) si
bb2 28+ 
douradoudou spune:
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
27+ cu
douradoudou spune:
ouups cineva a facut capitol nou in acelasi timp cu mine
sterg eu ce am facut???nu mai anuntase nimeni si nu vazusem pe aici vreo fata care face capitole
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)

si
27+ cu