Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (91)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Hera, Fluturasha Imi pare rau ca v-ati simtit ignorate, dar va trimit eu pupici, poate va inveselesc putin!
Trimiteti-mi mie, va rog, PM, cu datele care vreti sa fie trecute in lista, si o sa le trec eu maine, cd deschid calc mare.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA

BEBE2

Stai linistita, Corina ca nu m-am suparat (vorbesc din punctul meu de vedere), stiu cum functioneaza forumul, cu intarziere. Ce mai face Arianna? Am trimis datele dourei

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisi30

Salutare fetelor. Sunt o graviduta cu bebe de 28s. Voua nu v-a recomandat medicul injectii cu DEXAMETHASONE pt maturarea plamanilor copiluilui? Mie mi-a zis la ultimul control, maine merg din nou si nu stiu ce sa fac.

Da, si eu am facut la fel cum a zis si syl pentru ca bebelina ramasese in urma cu greutatea la 39s 2z a avut 2600g, asa ca am facut cezariana. Vorbeste cu medicul toate detaliile.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui MSymo

Eu am doua prietene, una a nascut la Cantacuzino natural si una cezariana la Medlife, ambele goale pusca. Si eu sunt destul de pudica, mai ales ca dr meu e tanar, dar cred ca atunci cu adrenalina ridicata, chiar nu mai conteaza o camasa pe tine.

Mie mi-ar placea sincer sa fiu complet goala in momentul expulziei. Am un feeling foarte puternic ca orice atingere pe piele, incusiv a hainelor ma va enerva la culme. Poate e doar imaginatia mea. Dar oricum, daca as simti nevoia asta la momentul respectiv nu m-as jena. Orice ca sa decurga totul bine.

Siiiiii schimbare de semnatura azi!! AMR 84 de zile!

Mami de (28.10.2008) si bb2 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimi!

Andreea, !

Alina, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Ce faina mi se pare faza cu AMR-ul!

Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi30 spune:

Multumesc mult pt raspunsuri. Ati avut ceva reactii adverse dupa injectiile cu dexamethasone? Si cum a procedat medicul: e doar o injectie sau sunt doua la interval de 12 ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimi si de la mine...fluturasha te-am trecut in lista..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Fetelor, am fost joi la Bucuresti si am facut ecografia morfofetala la dr. Iosup. Nu m-a dat gata, fata de dr. Herghelegiu, care a masurat si a identificat inclusiv componente ale creierului! Nici ecograful nu este cine stie ce! Acum stiu, pt. ca am facut comparatie cu cel de la Sanador, pe care a "citit" Herghelegiu. Atunci i-am vazut fatuca lui Remus, exact cum arata in realitate, ca l-am recunoscut dupa ecografie la nastewrew!

Imaginile 4D au fost slabute, dar una peste alta, am mai multa incredere in ecografia lui Iosup decat in orice alta eco al vreunui medic din Bacau! Oricum, asta conteaza mai putin, pt. ca masuratorile tot in 2D se fac!
Concluzia, ca nu va pun masuratorile, este ca "aveti un baietel sanatos"! BB este mai mare cu o saptamana.

poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Eu va salut de la Sinaia, eram cu moralul la pamant si sotzul a luat decizia de a ma scoate "in lume". Nu fac efort, ma plimb putzin si stau la aer curat.
Azi facem 28 de sapt, intram in linie dreapta, am intrat in luna a 3-a.
Eu la operatia pe care am suferit-o anul trecut am fost naked, asa ca si acum banuiesc ca facand cezariana voi fi la fel.

Alinushca, si eu vreau sa vin la cursuri Filantropia in septembrie, ca mi-a placut mult ultima parte a cursului la care am fost prezenta, insa acum o luna cand am sunat la spital mi s-a spus ca inca nu se stie data exacta de reluare a cursurilor DACA se vor mai relua.

Bebelu, am retinut ca sotzul tau este preot. Vreau si eu sa ma impartasesc inainte de nastere. Se poate chiar si fara sa tii post?Sau e musai sa tii 3 zile?

As vrea si eu sa vin la intalnire miercuri, dar tot miercuri ramasese sa ma intalnesc cu o prietena care tocmai a aflat ca este gravida si vrea sa-i dau anumite sfaturi. Waw, deja ma simt un invatacel

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Revin cu schimbarea de semnatura!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

joann, dar un cerclaj nu iti face? ma gandesc ca mai ai timp. adica e al 12-lea ceas. oricum, stai in pat ca rebuie mare grija. dupa cerclaj, am intrebat-o pe dr daca pot sa ma duc 20 min pana la darel sa imi aleg un pal pt dupapul bblushilor, si mi-a zis: ce sa faci???????te duci acasa si faci GAURA IN PAT, asta faci , gaura in pat pana nasti.
iti doresc cat mai multe saptamani de stat cuminte cu burtica in pat, sa nasti cat mai la termen. bea muuuuuuuuulte lichide ca sa dizlovi ocitocina, scrie si intr-o carte de specialitate ca atunci cand ai contractii, tre sa te intinzi si sa bei apa, cred ca aexplicatia e asta cu hormonul asta pacatos care da contractii. ia magneziu, eu iau 3/zi, plus no-spa.bafta!

Adi +23 cu si

Mergi la inceput