Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, multumim la fel!
Acum alta-i problema, am pus 16 poze si nu pot sa le vad pe toate...oare de ce??? Acelasi lucru patesc si la pozele voastre, nu le pot vedea pe toate...de ce??/

Ally , 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

salo_sama, daca e omega 3 DHA atunci apuca-te si ia-le ca nu are ce face rau la bebe, aici pe prospect scrie asa: fiecare capsula contine 300mg de DHA (dacosahexaenoic), nivel recomandat de expertii internationali. DHA joaca un rol important in dezvoltarea sanatoasa a creierului, sistemului nervos si ochilor a fetusului si a copilului nou nascut.
Asta cam atat pe scut cat sa te fac sa intelegi ca e foarte bun si poti sa le iei sa il ajute pe bebe sa creasca sanatos si bine.

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

Strumpitz, rasp si mie la intrebarea de mai sus ca vad ca nu mai este nimeni pe aici...pls

Ally , 8+

Mergi la inceput

Ally, eu le-am vazut pe toate 16 pozicile tale..nu stiu de ce tu nu le poti vedea pe toate...ai incercat cu refresh la pagina? Dar cu delogat si logat iar? Ia incearca si vezi poate merge asa ...eu pana acum nu am avut probleme si le-am vazut pe toate

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

fetelor nu mai pot respira asa de tare mi se infunda nasu si imi vine sa stranut fff tare, ma doare nasul si ochii si imi curg de zici ca plang.
voi ce stiti e bine daca beau ceai de tei cu lamaie si daca fac inhalatii cu inhalant care contine ulei de brad, ulei de menta, ulei de eucalipt si ulei de levantica??
sunt disperata nu mai stiu ce sa fac. cu apa fiarta cum mi-a zis doctora nu merge

10+

Mergi la inceput

Da Strupitz, am facut tot ce ai sp si tu mai devreme si degeaba...din greseala am dat pe ”blocheaza...” si poate de la asta....
multumesc oricum

Ally , 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

fericire pe mine sa nu ma mai simt vinovata , ca azi cand m-am simtit si eu bine nu am facut curat...s-a luat curentul de la 13 pana acum

Catankeu am avut E.coli in urina...tocmai ce am terminat antibioticul....dar vreu sa zic ca in timpul tratamentului tot am facut criza si concluzia este...ca trebuie sa consumam lichide multe
poti bea ceai de cozi de cirese...musetel...menta...dar asa cate o cescuta
si poti lua si cystone (asta iau eu acum si e super bun,nu mai am nici o jena la pp sau usturime/uscacine dupa) e naturit de la hymalaia...ieri mi-a fost recomandat

ma bucur ca ai gasit un remediu pt picior...as mai scrie ceva ...dar sunt alungata de sot din birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

deea99 multumesc mult! Iau actiune in acesta problema, trebe musai sa o rezolv. Eu intre timp incarc pozisoare , m-a napadit amintirile si buna-dispozitie, ca altefl gura e de mine, tot v-am promis foto. Inca mai incarc, nu m-am plictisit
Cauza?! ghici? Era o vb din batrini, "date cu crema asta si iti ia cu mina durerea"... asa am patit fetelor.
Crema de la plafar se numeste KINETIC GEL CU EXTRACTE DE PLANTE, bun pt o gramada de afectiuni. In sfirsit simt ca pot s-mi misc degetul, nu-mi vine sa cred... inca doare acolo dar ...m-a mai lasat.
In sfisit zimbesc, ...m-am dat de 2 ori pina acum, ... si piciorul este de la crema usor racoros...nu arde, super....
De bucurie va mai incarc foto

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

dyadya, nu stiu ce sa iti spun de siropul ala , dar daca e natural ma gandesc ca nu are ce sa faca rau ?? Acum nu te lua dupa mine ca poate spun prostii , mai asteapta si alte pareri de la fete. Sanatate

Ally, ce ai blocat mama, ca nu inteleg ?

Deea, nu te simti vinovata, faci si tu ce poti , ca doar esti gravi , dar bine ca ai avut si noroc ca nu ai avut curent electric vreo cateva ore bune.

Feteleeeeeeeee.....ati plecat in weekend deja? Unde sunteti ?

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

deea99 multumesc mult! Iau actiune in acesta problema, trebe musai sa o rezolv. Eu intre timp incarc pozisoare , m-a napadit amintirile si buna-dispozitie, ca altefl gura e de mine, tot v-am promis foto. Inca mai incarc, nu m-am plictisit
Cauza?! ghici? Era o vb din batrini, "date cu crema asta si iti ia cu mina durerea"... asa am patit fetelor.
Crema de la plafar se numeste KINETIC GEL CU EXTRACTE DE PLANTE, bun pt o gramada de afectiuni. In sfirsit simt ca pot s-mi misc degetul, nu-mi vine sa cred... inca doare acolo dar ...m-a mai lasat.
In sfisit zimbesc, ...m-am dat de 2 ori pina acum, ... si piciorul este de la crema usor racoros...nu arde, super....
De bucurie va mai incarc foto

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

superbe pozicile..

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 11+

Mergi la inceput