Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

tot timpul ziua sunt singura cu buburuza. azi am mancat asa:
mic dejun: 1 felie paine cu pate + lapte cacao
pranz: 1 bol supica pui +3 biscuiti

si acum o banana.
nu mi se pare putin , nu??

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi... ia spuneti-ti o rugaciune, ... si fii calma, Domane Doamne este cu tine, ...

Fetele am creat un album dar cum atasez fotonu mai stiu, gheata o fi de vina

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Dau de baut, suc ofcourse

Am venit de la spital de multisor dar inca nu mi-am revenit...parca-s beata..de fericire

Mi-am vazut bubulinaaaaa...totul ok, nici o problema si scrie aici pe foaie ca totul e la locul lui.

Am iesit din spital intr-un picior tzopaind , se uita sotu crucis la mine dar si el era super emotionat si nu contenea sa imi spuna ce fericit este si cat ma(ne) iubeste

Are bubulina mea o vitezaaaaaa....185bpm cred ca i-am transmis eu emotiile, ca eram acolo asteptand la rand de pe la 1.45 si de la 2 trebuia sa strige la consultatii si eu faceam ca trenu in gara ca era 2 si un sfert si nu striga nimeni nimic... si sa nu spun ca eram a 2 a sosita si am fost luata abia a 6-a sau chiar a 7a ...fierbeam de nervi, imi venea sa ma duc sa le intreb pe alea de la receptie daca nu cumva aia de vin ultimii sunt luati primii De altfel, ce sa spun...super conditii in spitalul asta unde am fost, e prima data cand ajung intr-un spital aici in Uk ca pana acum slava Domnului nu am avut nevoie...si am ramas masca, nu vezi asa conditii nici in spitalele particulare de prin romania....am ramas ca la dentist cand am intrat acolo , gura casca

Nu am putut sa ii aud inimioara ca cica e prea devreme desi eu stiu ca se poate auzi, dar sper ca in 8 sept cand merg la eco de 12 sapt sa pot auzi

Cam atat pentru moment, ar trebui sa imi revin din betie si sa pun mana sa fac ordine si curatenie prin casa si sa pregatesc cina. Sotul a plecat inapoi la munca dupa ce am iesit de la spital...sper sa vina curand acasa, abia il astept

PS: cred ca e fetitza...shhh, keep it secret

_

BB on board 8+

felicitari pt minunatie si pozici

cea mai fericita ce asteapta cel mai frumos si sanatos 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

gata am gasit, off ametita ma simt, ...

Fetele nu mi-ati spus nimic de infectia urinara, ati trecut prin asa ceva?cum ati scapat? lichide multe, ceaiuri?sau ceva mai deosebit?

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

bb_yasmi, e ok spun eu, dar cine-s eu ? eu dim am mancat 5 biscuiti cu o cana juma de lapte cu nessquick si acum am papat 2 oua prajite cu mamaliga si 5 linguri de branza cu smantana

Catank, da click pe albumul pe care l-ai creat, apoi fugi sus unde scrie upload si de acolo selectezi albumul tau si apoi add photos si cand ai pus toate pozele la final dai iar upload si apoi o sa le vezi in albumul tau pe toate. Sper ca nu am scris cu picioarele si ai inteles. Multumesc si tie de felicitari si asteptam sa il vedem si pe bebe tau

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetele am venitttttttttttttt
doctorul a zis ca bebe face foarteeee bine, a crescut frumos, i-a masurat tot, este totul bine. atata s-a chinuit sa masoare pliul nucal ca bebe dansa, se intorcea, dadea din manute, o minunatie era. la un momenta dat s-a potoli si doctorul zice ia uite, acum doarme. apoi iar a inceput zbenguiala.
intr-un final a reusit sa masoare si totul este in regula. marti m-a chemat sa-mi faca cerclaj, a zis ca este mai sigur. am si pozici numai sa vad daca reusesc sa le pun azi , daca nu, le pun maine.
asa fericita am iesit, zambeam singura pe strada, se uita lumea la mine.
are aproape 7 cm.
fetelor culoarea caruciorului inca n-o stim ca bebe ne mai tine putin in suspans

S-a intamplat minunea mult asteptata12+

ma bucur sa aud ca sunteti bine...

Mergi la inceput

uppsss.... pana am scris eu tu ai si gasit cum se face ..ehh ce sa ii faci, tastez si mananc...2 lucruri odata si am uitat ca nu-s Napoleon

Stefy, multumesc...pozici cu bebelinul tau cand vedem?

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

uppsss.... pana am scris eu tu ai si gasit cum se face ..ehh ce sa ii faci, tastez si mananc...2 lucruri odata si am uitat ca nu-s Napoleon

Stefy, multumesc...pozici cu bebelinul tau cand vedem?

_

BB on board 8+

pe 27 ma duc pt 4d si am sa postez si eu...abia astept 27 sa vedem din nou samburelul

Mergi la inceput

Ce de poze frumoase am vazutttttt Ally si catank

Ce frumosssss... Ally imi place de tine super finuta si dragutza si slabutza si da, te cred si eu ca vrei ca bebe sa mosteneasca figura lui tati lui, super trasaturi ...imi scuzi entuziasmul

Catank, da da...pe acolo o sa fiu si eu in sept, abia astept...si de tine ce sa mai spun, ca ti-am spus acum vreo luna in urma, super frumoasa , o sa ai un bebe mumos mumos

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

shtrumphitza vad ca tu iei omega 3
asta intrebam si eu la un moment dat pe forum daca stie cineva ceva de asta ca si eu am auzit ca e bine sa iei ca se dezvolta creierul copilului
mi-am cumparat de 3 saptamani si stau si ma uit la ele ca nu stiu daca sa le iau sau nu
am luat ulei de peste natural....uff nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput