Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, am vazut pozicile.....ce cumintel sta el/ea acolo...ma bucur ca te/ai mai linistit...

Ally , 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

UNde ati plecat toate????

mamica fericita de 2+ si 13+
"Exista o fiinta minunata fata de care vom ramane intotdeauna datori: mama."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

yasmi, asta ma intrebam eu acum juam de ora...eu citesc presa din romania si stau si ma gandesc ce sa fac...mi-e lene,mi- greata, mi-e somn...mi-e de toate

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

strumphy mie nu imi e nimic...nici greata, nici somn....doar putina lene...stau si ma gandesc cum sa fac cu buburuza miercuri sa pot ajunge la eco....

Mergi la inceput

pai cum sa faci mai yasmi, o iei si pe bubu cu tine sa il vada si ea pe bebe...sta si ea cuminte pe scaun si se uita cat mami e cu burta in sus , cum a facut ieri barbatu-miu, era asa cuminte pe scaun acolo ca nu a spus nimic, cred ca de emotie

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

ehheee de ar fi asa simplu.....nu e genul sa stea cuminte pe scaun....plus ca la ora 14 ea face nani. am zis ca o iau si pe ea pe la 30 de sapt.

Mergi la inceput

Ally, multumesc si tie yasmi ...abia astept sa ma duc in sept pe 8 sa il vad iar ...
Ceea ce nu imi prea place e ca ei aici in spital nu fac mai mult decat 2D ecografiile...si tare as fi vrut sa fie macar 3D daca nu 4D ... sper sa poata sa vada ok toate detaliile in 2D si sa nu fie probleme... daca vreau mai mult de 2 D trebuie sa ajung la privat si o consulatie plus ecografie ajunge la 1500£ si cu banii astia fac 3 calatorii dus intors in romania cu tot cu ecografii
Oricum ma gandeam ca poate trag o fuga in tara pe la sf lui oct sau prin nov sa ma duc sa il vad pe bebe daca o fi sa am ceva dubii aici numai la 2D, dar sa speram ca totul va fi bine

Mi-am pus sa fac o mamaliga ca mi s-a facut pofta de branza cu smantana...nu e chiar asaca in romania branza dar aproximativ...trebuie sa imi fac pofta ca de nu am la ce ma gandi toata ziua.

_

BB on board 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

AllyLaur asta am si facut, crema, fasa, puga si peste sa nu ud fasa gheata, este o senzatie usoara de racoare.
Am reusit sa si dorm putin, ... si bine chiar.
Imi este fomita, tare mi-ar fi placut sa i trait mamica mea,.. ma facea sa pap de toate, se juca cu mine precum cu cei mici de-a avionul cu imbucatura de papa bun, dar deh...ce sa-i faci...
Strumphy mi-ai facut pofta de mamaliga cu brinza, ...la cuptor, cred ca doar asa ma tenteaza, ...mai am nitica rabdare, stau cumintica in pat ca parca s-a mai potolit piciorul, nu mai zvicneste, unde o fi legat, nu stiu...
Pina una alta va mai incarc foto cu mine pe picaso, ca tot lenevesc acum si am timp

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

eu nu ma simt bine.....am o stare de lesin, de atac de panica, de frica, ameteala,.....de azi dimi sunt asa..... si chiar si asa a trebuit sa merg in parc cu buburuza..... vad ca sunt tot mai dese aceste stari.....

Mergi la inceput

da esti singura acasa? ai ceva ce te streseaza? supara?? hmm...de la ce o fi ? ai mancat, baut bine azi ? ai dormit bine azi noapte???

_

BB on board 8+

Mergi la inceput