Fluturasi de martie-aprilie 2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

am revenit...sotul, gata am scapat de el...s-a dus pe stadion...joaca sportul studentesc cu nu stiu cine

si eu i-au omega 3+omega 6....dar il iau pt ca am hipercolesterolemie
si cum in sarcina se mareste colesterolul si mai mult...zic ca asa il mai tin din frau...ca-i bun si pt bb e si mai bine

Dyadya
eu zic mai bine sa ei niste oscilococilum ...o gargara cu sare si mult cei cu lamaie si miere
ma gandesc ca eucaliptul si ce mai pui tu acolo sunt puternice....eu una nu as suporta...numai cand ma gandesc ma ia cu rau.
mai poti lua un paracetamol
sanatate multa iti doresc!!!!!

sunt acam paralela cu pozele ...nu mai zic sa pun eu..nici macar nu vad unde va uitati voi la poze

le-am vazut doar pe ale lui Madutza...ca scrie acolo ...poze...
hai nu radeti prea tare

Catank eu totusi stii ce cred ca ai tu....o batatura ascunsa la deget...sau un colt care acum creste in piele...iar manifestarea asta e debutul....mi-am amintit ca asa am simtit eu cand am facut o infectie de toata frumusetea la un deget....
uite ce mai zic sa faci
intr-un lighean pui apa fierbinte cat o supoti...pui o mana de sare grunjoasa si stai acolo cu piciorul...apoi cu o scobitoare bagi usurel sa nu te intepi pe langa unghie....daca e infectie o aduna ....daca e batatura sau colt cel putin colt il dezlipeste...
ai grija de tine

Simona scuze...acum am vazut mesajul tau....nu am nici un cent pe tel. si sotul e plecat cu al lui. vb

nici eu nu mamac diversificat....insa vad ca daca nu mai am starile de rau, am inceput sa ciugulesc si fructe si cate ceva de papa...inca nu am inceput sa gatesc cum o faceam inainte si nu pot spune cam ce mancaruri agreez...dar ieri am facut peste-somn prajit -cu mamaliga si nu am putut sa manac...mi sa parut ca pute efectiv....insa am mancat o tona de lapte batut cu mamaliga si azi la micul dejun lapte dulce cu mamaliga
eu inca sunt la stadiul de sandwich-uri....imi e ciuda ca si la mine painea e de baza....si aia alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

. deea99- m-ai facut sa rad ...ca nu stii unde ne uitam noi la poze
asta fiindca piciorul a mai cedat. Nu, nu este nici de la unghie , nici de la batatura, (sunt fina ca in palma )
Cred ca m-am exprimat eu gresit, in zona montu-lui, 5 mm mai jos...ceva vene incurcate sau ceva trosnit in timp ce am stat pe scara la cules de prune in ziua cu pricina. Aveam niste papusi cu talpa subtire, ... si poate nu mi-am dat eu seama. Infectie nici vb, ...pare a fi entorsa, sau luxatie...asa sunt simptomele, dar nici asta nu e...dau fina pe ceva rasucit pe acolo...Ideea este ca sunt mai binisor, ...daca incarc foto e de bine cu mineTe invatam sa le vezi daca doresti, ...
Stefiaposmultumesc!

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

pai doresc sa invat sa va vad si sa si pun poze cu elefantu'....adica eu....

Mergi la inceput

bb_yasmi
ai grija de tine....poate niste magneb6 si un Ca ar fi bine sa ei , daca nu ei deja vitamine

Mergi la inceput

deea99 ai PM cu adresa si parola.

Nu exista "NU MAI POT", cand spui ca "nu mai poti",... POTI de trei ori mai mult!" 8+

Mergi la inceput

Gata, am incarcat muuulte foto din vacanta de anul trecut. Frumoase amintiri. Promit ca data viitoare incarc si cu al meu so#355;, ...de data asta nu(fiindca nu ma insotit )am luat surioara in ultima clipa, am schimbat biletele...dar asta e alta poveste.

Pina data viitoare il pastrez sotul numai pt mine. Vezi ce inseamna sa te faci bine, acum citeva ceasuri ma vaitam de "ceasul mortii"...off Doamne, multumesc ca sunt mult mai bine!
Acum m-au luat ceva intepaturi pe la burtica, ...sau ma alint prea mult deja?!
Va pup dragele mele, ma doare spatele de atita leneveala, merg sa vad cum se comporta piciorul si la pregatirea unei mese copioase si nu numai... trebusoara cine face?! Eu acum.
Ne "vedem" mai tirziu...tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

catank eu am facut deja de 2 ori infectie urianara in sarcina si nu imi iese nimic pe urocultura, doar dupa simptome. M-am tratat cu ceai de cozi de cirese 2 cani/zi si ceai de matase de porumb 2 cani/zi + multe lichide. M-a ajutat Urinal sau urinal acut, e extract de coacaze rosii si am baut si suc de coacaze rosii care se gaseste la magazinul naturist.
Te pup si nu o lasa netratata.

Gravidutza fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

burtici ce faceti?
am venit si eu de pe la plimbari si cumparaturi lesinata de foame.
am vazut parizer in Real si normal ca am ajuns acasa cu gandul la el. s-a dus al meu, saracul si a luat parizer, am mancat 2 felii cu mustar asa ca haplea, apoi ciorba si felul doi, apoi halva si acum nu mai pot ce rau imi este. dar parizerul ala, stiind eu ca este naspa si cu E-uri si porcarii, asa de bine a mers
acum imi vine sa dau tot afara dar nu vreau, na

S-a intamplat minunea mult asteptata13+

Mergi la inceput

catank nici nu stiu ce sa zic fcu piciorul, ce poate fi. poate este cum zice deea. ca altceva ce sa fie? daca zici ca nu te-ai lovit, sau intepat...
strumphitza ce buburuza frumoasa
ally si catank sunt foarte frumoase pozele voastre

Mergi la inceput

catank acum am citit ca ti-a mai trecut piciorul. ma bucur ca esti bine. posibil si o incalecare de vene.

Mergi la inceput