Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 7
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Buna fetelor! Imi cer scuze, dar eu n-am reusit sa refac coletele dupa cerintele Postei inca... Maine la nunta...sper ca duminica sau luni sa le termin si sa le trimit luni la toate! Ducky, te sun zilele astea sa-mi povestesti tu cum pui coletele si la care oficiu mergi in Arad... Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
ada, am platiti fusta si mady a zis ca atrimis mailuri de confirmare la toti donatorii, tu ai primit? Ma marchezi in factura ca am platit?
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
cris_82 spune:
diana2248 vreau si eu miste masuri la rochitica asta plssss http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1357&n=rochita-1218luni-stare-f-buna
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
andreea.2009 spune:
In primul rand va anunt ca am postat la subiectul deschis pentru Stefania si contul de la BRD.
Acum am un milion de nervi. sa va spun de ce.
A venit Adrian mai devreme cu numarul de cont deschis la BRD si mi-a spus ca i-au cerut aia de la banca 50 lei pentru emiterea cardului (pe care i-a dat). Nu stiu ce l-au mintit acolo(ceva de genul ca nu poate scoate decat 150 ron / luna, la alt tip de card...o fi adevarat?), ce i-au spus cert e ca omul a dat 50 lei pentru emiterea cardului.
Mi se pare aiurea rau.
dicirstea spune:
citat din mesajul lui honeybaby Daca ai timp si poti normal Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna |
Le-am spalat, le-am aranjat, dar ma gandeam sa le fac si poze si sa ti le dau pe stic, ca am vazut la kid ce s-a chinuit cu ele plus comentarii plus pachete.
Dar nu o sa reusesc, asa ca o sa te sun sa iti dau pachetul.
Multumesc pentru oferta
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui andreea.2009 In primul rand va anunt ca am postat la subiectul deschis pentru Stefania si contul de la BRD. Acum am un milion de nervi. sa va spun de ce. A venit Adrian mai devreme cu numarul de cont deschis la BRD si mi-a spus ca i-au cerut aia de la banca 50 lei pentru emiterea cardului (pe care i-a dat). Nu stiu ce l-au mintit acolo(ceva de genul ca nu poate scoate decat 150 ron / luna, la alt tip de card...o fi adevarat?), ce i-au spus cert e ca omul a dat 50 lei pentru emiterea cardului. Mi se pare aiurea rau. O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania! http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501 Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010) http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related |
E de kkt, scuze de limbaj. 50 de lei? De cand?
150 de lei pe luna??? Da' de unde, se pot scoate si 2500 de lei odata. Le-o fi dat idiotilor prea multe date, ca e cont de donatii and stuff...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
madyrizi spune:
buna seara!
am intrat doar sa va spun ca am ridicat coletele:
EllaX, am fost sincer impresionata de frumusetea setului. este mult mai frumos decat in poza. nu ma asteptam sa fie chiar asa de frumos. ma bucur ca l-am cumparat si pot sa-ti zic ca nu va merge mai departe de mine. multumesc si pentru bonus. anul viitor cand vom merge la mare sigur le vom folosi .
boticelina, papucii negri nu ii pot baga in picior ca s-au ingrosat(picioarele), dar le-am gasit deja proprietar (desi imi pare asa de rau ca i-am zis sa mai astepte sa-i mai probez si maine dimi ca poate intra). in schimb cei... nu stiu ce culoare sunt... se potrivesc de minune la blugi. si bonusurile... nici daca erai langa mine nu ma nimereai mai bine. imi vin perfect si sunt tare incantata .
dodo-pui, cand o sa mai slabesc putin o sa-m intre si in bluze. dar stiam ca nu intra inca asa ca ma indeamna sa slabesc. salopeta... asteptam iarna cu mare interes .
sdcristian, l-am pus la pastrare ca inca nu am parul asa de lung... dar eu ma pregatesc intens pentru inceperea serviciului peste 1 an si...
gabi25, in sfarsit au ajuns ghetutele. sunt foarte frumoase. multumesc pentru bonus. maine vine pe la mine mamica de fetita si o sa-i dau bonusul de la tine. sigur va fi incantata. eu am fost impresionata de ghetutele roz. multumesc pentru ea.
stiu ca am mai luat 2 colete acum 2 zile cand am avut o problema personala si am trecut si pe la posta in drum spre casa, doar ca nu-mi mai amintesc de la cine.
novus, ti-am trimis cartea. sper sa ajunga repede si sa ma anunti cand ajunge .
eu am o problema care ma scoate din circuitul cumparaturilor vreo luna. m-a lasat caruta (a se citi caruciorul) in drum. s-a rupt o roata . ca urmare trebuie sa cumpar urgent carut daca nu vreau sa merg cocosata de la varsta de 31 de ani si 11 luni.
daca monnvas, crede ca ma poate amana cu plata atunci o sa platesc cat pot de repede, daca nu atunci imi pare foarte rau si trebuie sa renunt la girafa. vom comunica pe PM.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
am uitat sa va spun (in supararea mea ) ca am vorbit cu diannaalex si mi-a zis ca alex s-a obisnuit la recuperare. mananca foarte bine, chiar toata ziua, face exercitiile, e vesel si se simte bine. au hotarat sa ramana acolo pana termina tot tratamentul. si i-a vizitat anyvovcu cu alex al ei intr-o zi si in alta zi any singura. maine urmeaza sa mearga la any.
ma bucur ca si-a gasit o prietena ca e tare greu sa fii singur intr-un loc in care nu cunosti pe nimeni.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
cris_82, e super faina fusta, doar ca nu stiu in ce tzara o fi dimensiunea aia mas. 40 Eu port 38-40 , dar fusta asta nu imi acopera bucile (scuzati sinceritatea) Am o prietena mica si slaba, o intreb daca ii vine si o vrea, daca nu o repun la bazar pt o domnisoara slabutza si micutza. Sar'mana mult pt inelush (l-ai pitit asa bine ca era cat pe cel sa-l arunc odata cu punga, noroc ca mi-am dat seama ca e anormal de grea pt o punguta goala)
Am primit azi pachetelul cu bijuuri de la nushulica, maine fac poze si le pun la bazar.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Jasmin012 spune:
Buna, noi astazi ne-am intalnit cu Monica si cu bebe Cristi .
Am rugat-o pe Monica sa faca poze dupa chitantele mele de la banca si sa le trimita la bazar. Sper sa nu se supere, sunt 10 chitante. Ea, cum este o draguta, nu a refuzat. Ii multumesc din nou, si pe aceasta cale.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Cornelia spune:
Buna seara!
Am primit bijuterii de la: Pooh, Nerantula, Kid. Foarte frumoase. Multumesc . Am primit si tenisii Barbie de la Dodo (donati de Kokiy). Foarte frumosi. Mandra mea e incantata.