Bazar umanitar ***40***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Andreea, revin cu rugamintea de a-mi confirma plata pentru Stefania, pentru ca fetele sa ma stearga din critice.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Pt mai multa siguranta, da-i un PM andreei.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana2242

Deci vin si eu cu o poveste si de fapt una urata.Am plecat eu linistita cu copilul spre posta sa pun coletul pt Alina si pt Valentina coletele f mici le aveam in poseta apoi trebuia sa ajungem destul de departe pe jos la o banca.Cand cobor jos la cutia postala o surpriza mi s-a intors un colet. Alina Suru pana la posta m-am tot gandit cine o fi si am zis ca oricum trebuie sa fie unul mic asa ca il bag in poseta si vin si ma conversez cu ea.Ajung la posta dau coletele mele si il cer pe cel innapoiat la care postarita ma intreaba daca am vazut si explicatia de pe verso dc nu a ajuns coletul pt ca adresa nu era concreta mai si cand vad ce colet imi aduce innapoi pica cerul pe mine.Coletul pt Ralcat adica pt o familie de sinistrati care era un colet marisor si cara-l un sfert de oras dupa tine in mana de iti amorteste mana ca na de ti-a trebuit colet,colet ai acum.Asa ca imi pare FOARTE RAU RALUCA speram sa imi zici ca a ajuns si el s-a intors daca vrei sa il retrimit imi virezi mie in cont cheltuielile postale adica vre-o 10 lei si apoi eu il retrimit dar sa imi dai si restul adresei.
Chiar imi pare rau pt cele intamplate dar eu nu il mai trimit din nou pe banii mei daca nu o sa repun in bazar hainutele pusesem si niste balerini albi nr 39 cum vroia Mady parca.astept un raspuns din partea ta Ralcat

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

si eu l-am ridicat alaltaieri pe ultimii banuti

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:

Andreea, revin cu rugamintea de a-mi confirma plata pentru Stefania, pentru ca fetele sa ma stearga din critice.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Pt mai multa siguranta, da-i un PM andreei.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

I-am trimis, imi apare ca l-ar fi citit. Poate s-a luat cu treaba si a uitat sau ma gandesc ca nu are acces la conturi. De asta tot insist aici poate imi vede mesajul.

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Nag

Buna! Am cerut confirmarea platii Leditiei pe PM pentru : asta - 11.5 lei si pentru asta - 10 lei. Total rotunjit 22 lei.
Asteptam si aici

Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007

confirm plata .

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Dodo_pui si Mihaela77O ,la care dintre voi a ajuns produsul asta,donat de mine? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1456 ,este o intrebare de la Ellax pentru el...n-am fost pe faza la mutarea produselor in bazarul nou pentru ca nu am avut timp,iar produsele mi-au fost mutate de Madyrizi,daca nu a fost trecut produsul ca fiind la una din voi normal ca l-a mutat ca fiind al meu

Hainute de vanzare/pentru bazariste 2+1gratis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.2009 spune:

Citat:

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Iarta-ma sunt in curatenie si e totul intors pe aici.
Confirm:
M.V.I. 23 ron (cred ca tu esti, nu?)
I.C.G 28 ron
M.M.E 10 ron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

diana2242, mamagiuliei, io, daca mi se pare ca adresa nu este OK, ori il sacai pe destinatar cu PM-uri, ori nu trimit pachetul, daca nu merge sacaiala...

Codurile oricum le verific pe site-ul Postei Romane, de unde aflu si Oficiul Postal.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea.2009

Citat:

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Confirm:
M.V.I. 23 ron (cred ca tu esti, nu?)

O mana de ajutor pentru terapia Ionelei-Stefania!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153501
Andreea, mami de Izabela (05.10.2004) si Sebi (21.01.2010)
http://picasaweb.google.ro/andreea.radaslavescu
http://www.youtube.com/watch?v=rL8GAuUYu14&feature=related

Da, multumesc! O zi buna!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Diana2242 ti-am raspuns pe pm la copy/paste-ul pe care mi l-ai trimis.
Mamagiuliei, tie iti raspund aici.
Mii de scuze pentru ca pachetele s-au intors, de fapt toate pachetele trimise direct lor s-au intors. Asa ca l-am contactat la randul meu pe cel care a adunat ajutoarele in Bucuresti si el mi-a spus ca este o singura Alina Suru in Golet, si adresa aia e, mai multe detalii nu are. Dar ca, posta nu functioneaza acolo decat cand are chef postasul inclusiv pentru pensii, asa ca nu mai sunt pretentii si pentru pachete.
Imi pare extrem de rau, si imi cer mii de scuze pentru efortul vostru. Cat despre banii dati pe transport, atata timp cat eu am fost "capul rautatilor", daca imi dati un cont, va fac transferul chiar azi, macar atata pot face.
Daca sunteti de acord, eu am propus rutarea pachetelor catre Parohia Glodeanu, ca si ei au nevoie in aceeasi masura.
Daca vreti sa vedeti cui erau destinate ajutoarele, aici e blogul organizatorului:
http://bogdan-dobrescu.blogspot.com/2010/08/nu-imi-vine-usor-sa-astern-aceste.html
si aici pozele:
http://picasaweb.google.com/bogdan.dobrescu/Golet#

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Buna fetelor! Imi cer scuze, dar eu n-am reusit sa refac coletele dupa cerintele Postei inca... Maine la nunta...sper ca duminica sau luni sa le termin si sa le trimit luni la toate!
Ducky, te sun zilele astea sa-mi povestesti tu cum pui coletele si la care oficiu mergi in Arad...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput