Bazar umanitar ***40***
Raspunsuri - Pagina 8
EllaX spune:
madyrizi, ma bucur ca ti-a placut setul! Mie mi s-a parut tare frumos, cand l-am cumparat, dar oamenii au gusturi diferite... Sa-l porti cu noroc!
Intrebare referitoare la acesti blugi:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1456
cati centimetri au in talie? o juma' de talie , nu perimetrul. Ca sa stiu daca ma bag sa-i licitez.
kokiy spune:
'seara ,am pus si eu azi colete pentru Giorgipuia si Cornelia
EllaX ,cred ca produsul este la Mihaela77O ...produsele care au ajuns la Dodo sunt puse la bazarul nou de catre ea,asa ca pentru masuratori ar fi bine sa-i dai PM Mihaelei
Hainute de vanzare/pentru bazariste 2+1gratis
kid spune:
Am trimis azi colete pentru blue_rain si diana2242, va rog sa ma anuntati cand le primiti.
madyrizi Mulutmim de vestile noi, chiar vroiam sa te intreb daca ai vorbit cu Diana si cum se mai simte Alex. Ma bucur ca este mai bine.
Ce fel de carucior vrei?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
cami_antonia spune:
ESSEEA
am PLATIT 20 RON IN CONTUL LUI IONELA
ASTEPT CONFIRMAREA PT NUMELE COSTEA LUCIAN
SI 10 RON IN CONTUL LUI DAVID DE LA ING
ASTEPT CONFIRMAREA LETITIEI
ERA CONTUL PE NUMELE SOTULUI SI EU AM TRECUT NUMELE EI
SPER SA NU FIE PROBLEME
MAINE AM CONFIRMAREA CA AU FOST DEPUSI ELECTRONIC
SA-MI SPUNETI DACA MAI E NEVOIE SA O MAI TRIMIT CUIVA
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+
cami_antonia spune:
AM FACUT SI NOI COLECTA IN PAROHIE PT SILUAN
am strans o suma frumusica
si am trimis-o deja
sa ii ajute Dumnezeu
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 6+
cris_82 spune:
neataaaaaaaa ??????
laura imi pare tare rau dar sper sa-i placa si sa-i vina prietenei tale,dar sunt hapy ca-ti place inelushul
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
madyrizi spune:
neatza!
kidule, am gasit deja carut ca avea o prietena la vanzare de ala care-mi place mie. adica graco cu inchidere pe maner. numai ca ma scoate din circuit cu cumparaturile la bazar ca tre' sa dau pe el 150 de lei.
ce sa fac? stau cumintica, desi ma mai mananca degetele...
edit: valentina_22, pune si linkurile cu produsele platite si confirmate de andreea.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
madyrizi spune:
fetele care ati primit factura de la diannaalex, nu va precipitati, nu a venit diana. am intrat eu ca sa o aduc la zi. tin sa mentionez ca nu am citit PM-uri si nici nu raspund la confirmarile de pe PM. am trimis doar facturi si pot confirma ca platit acolo unde sunt trimise chitantele pe mailul de la bazar.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
cris_82 spune:
mady am vazut si eu la mine o factura si chiar am ramas suprinsa..nu de alta,dar licitasem niste sandalute si vad ca am factura si pe 2 bluza,care sa mor daca stiu cum arata
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR