Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 21
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui teo30967
dana eu nu ma supar ca daca eu sunt "Setata" pe mirosuri puternice, dulci, stridente, tineresti, moderne...tot ce e EXTREM intr-un parfum - asta sunt eu ! si mie si fiica -mi ne-a atras atentia kenzo jungle intr-un mod placut, adica il voi lua ! si am angel la favorite ! dar mi-a placut si eau de soir, in plus m-a cucerit fleur de rocaille si amandoua sunt EXTREMELE celor dinainte adica sunt BABESTI % la % na ca am zis-o acum astetp sa sara rose pe mine ! si mi le doresc ! o sa scot la vanzare unele din care le am ca sa mi le iau pe astea doua ! nu voi renunta niciodata la boudoir, la giorgio -beverly hills, la tom ford, la ysatis, la anglomania, chiar daca s-a spus ca sunt de cocota de etc . MIE NU IMI PLAC PARFUMURILE CUMINTI ! mai vorbim ... |
Eau de Soir nu poate fi babesc! Niciodata nu mi s-a parut asa. Bunica mea folosea Chevrefeuille de la Yves Rocher cu note fresh de caprifoi, nu s-ar fi dat niciodata cu ceva atat de greu ca Eau de Soir...in rest pe toate babele simt CK TRUTH, 4711 si Organza.
geniest spune:
Teo, cu orhidicile cum stai ? Tot asa pe categorii ???
Am mirosit, in sfarsit, WOMANITY. Si, evident, nu-mi place. Si nu m-am lasat influentata de voi ...
Are o nota stridenta de nu stiu ce care ma face sa stramb din nas...si parca-parca are ceva de peshte in el, la inceput, mai ales...
Dupa vreo ora se mai domoleste, da' tot nu-mi place. Asa ca....am facut economie....
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geniest Teo, cu orhidicile cum stai ? Tot asa pe categorii ??? Am mirosit, in sfarsit, WOMANITY. Si, evident, nu-mi place. Si nu m-am lasat influentata de voi ... Are o nota stridenta de nu stiu ce care ma face sa stramb din nas...si parca-parca are ceva de peshte in el, la inceput, mai ales... Dupa vreo ora se mai domoleste, da' tot nu-mi place. Asa ca....am facut economie.... |
Alien e dragostea vietii noastre parfumate ...
geniest spune:
Rose.....definitely....YES !!!!
Stau si ma-ntreb...???!!!! cum a putut face Mugler asta asa un elixir ???? Nu cred ca-i mai reuseste ceva de-aici incolo...
camelia_daniela spune:
Am deschis subiect nou
Enjoy!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!