Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

teo, eu cred ca nimeni aici nu se supara cand vorbim de parfumuri, nu?

Eu de ex cand am citit clasamentul facut de rose, cu cele mai oribile parfumuri m-am distrat asa bine, exact parfumurile care imi placeau mie mult si le-am purtat cu multa, multa placere, Kenzo Jungle, mereu mi se spunea ce bine miros cand purtam acest parfum, imi place enorm scortisoara, Angelul, inca il mai am si iarna la ski, la cumparaturi il voi purta si nu imi displace absolut deloc. Mai era unul de la D&G, stiu ca lui Carrye ii place mult si am cochetat si eu cu ideea sa-l iau, asta cu mult timp in urma.

Mie nu imi place nici unul din ultimele achizitii ale lui rose, dar stiu ca nu se supara pe mine

si in final, dupa micallef si tom ford, tot ce am mirosit prin Cluj la Ina center, Sephora, mi s-a parut abolut banal, acum trec pe langa Douglas si nu intru, pierdere de vreme pt mine, daa, imi plac cele de la micallef, dar urma sa le scoata.

pe toate parfumatele

dana eu nu ma supar ca daca eu sunt "Setata" pe mirosuri puternice, dulci, stridente, tineresti, moderne...tot ce e EXTREM intr-un parfum - asta sunt eu !
si mie si fiica -mi ne-a atras atentia kenzo jungle intr-un mod placut, adica il voi lua !
si am angel la favorite !
dar mi-a placut si eau de soir, in plus m-a cucerit fleur de rocaille si amandoua sunt EXTREMELE celor dinainte adica sunt BABESTI % la %
na ca am zis-o acum astetp sa sara rose pe mine !

si mi le doresc ! o sa scot la vanzare unele din care le am ca sa mi le iau pe astea doua !

nu voi renunta niciodata la boudoir, la giorgio -beverly hills, la tom ford, la ysatis, la anglomania, chiar daca s-a spus ca sunt de cocota de etc . MIE NU IMI PLAC PARFUMURILE CUMINTI !

mai vorbim ...

Eau de Soir nu poate fi babesc! Niciodata nu mi s-a parut asa. Bunica mea folosea Chevrefeuille de la Yves Rocher cu note fresh de caprifoi, nu s-ar fi dat niciodata cu ceva atat de greu ca Eau de Soir...in rest pe toate babele simt CK TRUTH, 4711 si Organza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Teo, cu orhidicile cum stai ? Tot asa pe categorii ???

Am mirosit, in sfarsit, WOMANITY. Si, evident, nu-mi place. Si nu m-am lasat influentata de voi ...
Are o nota stridenta de nu stiu ce care ma face sa stramb din nas...si parca-parca are ceva de peshte in el, la inceput, mai ales...
Dupa vreo ora se mai domoleste, da' tot nu-mi place. Asa ca....am facut economie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniest

Teo, cu orhidicile cum stai ? Tot asa pe categorii ???

Am mirosit, in sfarsit, WOMANITY. Si, evident, nu-mi place. Si nu m-am lasat influentata de voi ...
Are o nota stridenta de nu stiu ce care ma face sa stramb din nas...si parca-parca are ceva de peshte in el, la inceput, mai ales...
Dupa vreo ora se mai domoleste, da' tot nu-mi place. Asa ca....am facut economie....

Alien e dragostea vietii noastre parfumate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Rose.....definitely....YES !!!!

Stau si ma-ntreb...???!!!! cum a putut face Mugler asta asa un elixir ???? Nu cred ca-i mai reuseste ceva de-aici incolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Am deschis subiect nou

Enjoy!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput