Club chic (37)
Raspunsuri - Pagina 20
danamiha spune:
Camelia, vad ca nu te impaci cu lolita eu cand l-am luat (sa-l dau cadou) si eram tare ispitita sa-l desfac si pastrez, il mirosisem in Douglas, dar asa vag imi aminteam, in fine, sali urma sa-l primeasca si am rugat-o sa-l testeze bine pt mine. Bine am facut pt ca mi-a spus sa nu-l desfac, iar eu am ascultat-o
rose, iarta-ma ca am uitat sa-ti multumesc pentru buchetul virtual, e superb
teo, eu cred ca nimeni aici nu se supara cand vorbim de parfumuri, nu?
Eu de ex cand am citit clasamentul facut de rose, cu cele mai oribile parfumuri m-am distrat asa bine, exact parfumurile care imi placeau mie mult si le-am purtat cu multa, multa placere, Kenzo Jungle, mereu mi se spunea ce bine miros cand purtam acest parfum, imi place enorm scortisoara, Angelul, inca il mai am si iarna la ski, la cumparaturi il voi purta si nu imi displace absolut deloc. Mai era unul de la D&G, stiu ca lui Carrye ii place mult si am cochetat si eu cu ideea sa-l iau, asta cu mult timp in urma.
Mie nu imi place nici unul din ultimele achizitii ale lui rose, dar stiu ca nu se supara pe mine
si in final, dupa micallef si tom ford, tot ce am mirosit prin Cluj la Ina center, Sephora, mi s-a parut abolut banal, acum trec pe langa Douglas si nu intru, pierdere de vreme pt mine, daa, imi plac cele de la micallef, dar urma sa le scoata.
pe toate parfumatele
camelia_daniela spune:
Dana, imi place Lolita, dar parca nu stiu ce nu-mi convine - as vrea sa fie mai oriental, asa ... uite ca tot ai pomenit de Kenzo Jungle, genul asta imi place mai mult ! Stiam L-ul, il testasem inainte, dar stii cum e cand testezi un parfum - mi-a placut, mi-a ramas gandul la el - dar cand il porti cateva zile e altceva!
Si, in plus, se intrevede o iesire scurta saptamana viitoare si poate ma cadorisesc cu ceva in duty free ... zic si eu !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
rose_selavie spune:
Dana ma bucur ca nu te-ai suparat, evident ca nu asta era intentia topului. Daca faceam topul cu favoritele mele tot aveam pareri opuse si gasesc ca asta e un lucru pozitiv pt club chic.
danamiha spune:
Camelia, hai spune-ne unde pleci...noi vineri ne mutam, nu ma mai pot misca de cutii.
te inteleg cu lolita, asa am patit eu cu Insolence-Guerlain, am murit de placere in parfumerie cand l-am testat, dar nu si cand l-am avut.
hai cami, scoate si tu la bursa shalimarul light, sa vezi cum faci bani pt un parfum nou nout de un litru din duty free
rose, asa frumos descrii parfumurile, multe dintre voi ati putea scrie pentru reviste de specialitate, serios!!
camelia_daniela spune:
Dana, e o delegatie "de lucru" de 2 zile in Italia (Venetia - Padova).
Ma mai gandesc la Shalimarul light... nu prea ma indur de el.
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha asa am patit eu cu Insolence-Guerlain, am murit de placere in parfumerie cand l-am testat, dar nu si cand l-am avut. |
nu-l mai ai?
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mephala30
nu-l mai ai? |
nuuu, am scapat de el, cam in perioada cand a plecat si Burburry London de la mine
danamiha spune:
citat din mesajul lui camelia_daniela Dana, e o delegatie "de lucru" de 2 zile in Italia (Venetia - Padova). Ma mai gandesc la Shalimarul light... nu prea ma indur de el. Cami & Alexandra Daria (02.01.2006) Cresc si iar cresc ... ! “The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals) Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel... Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata! |
delegatie minunata si parfumata sa ai! anunta-ma te rog cand faceti angajari
teo30967 spune:
azi m-am dat cu prive colection -eau de jade - armani!
...primul meu parfum de colectie. e luat pe nemirosite
va zic in etape : se deschide PUTERNIC MASCULINA! E TINERESC (deci nu l bag in categoria clasicelor, uscate pudrate mature )dar nu de piti!
plin de ierburi aromate puse intr-un sirop de ...nu de dulceata ca hanae, nu de fructe dar de ceva dulce .lumea zice ca e citric in deschidere dar eu ...nu simt lamaie si alte alea . simt numai ierburi puternice .sta ce sta asa si incet incet se aseaza intr-un parfum f feminin desi el cica e unisex !e incitant si contradictoriu !
asta e parfum de sali !
mai tarziu va mai zic sa vad si mai departe
teo30967 spune:
citat din mesajul lui danamiha teo, eu cred ca nimeni aici nu se supara cand vorbim de parfumuri, nu? Eu de ex cand am citit clasamentul facut de rose, cu cele mai oribile parfumuri m-am distrat asa bine, exact parfumurile care imi placeau mie mult si le-am purtat cu multa, multa placere, Kenzo Jungle, mereu mi se spunea ce bine miros cand purtam acest parfum, imi place enorm scortisoara, Angelul, inca il mai am si iarna la ski, la cumparaturi il voi purta si nu imi displace absolut deloc. Mai era unul de la D&G, stiu ca lui Carrye ii place mult si am cochetat si eu cu ideea sa-l iau, asta cu mult timp in urma. Mie nu imi place nici unul din ultimele achizitii ale lui rose, dar stiu ca nu se supara pe mine si in final, dupa micallef si tom ford, tot ce am mirosit prin Cluj la Ina center, Sephora, mi s-a parut abolut banal, acum trec pe langa Douglas si nu intru, pierdere de vreme pt mine, daa, imi plac cele de la micallef, dar urma sa le scoata. pe toate parfumatele |
dana eu nu ma supar ca daca eu sunt "Setata" pe mirosuri puternice, dulci, stridente, tineresti, moderne...tot ce e EXTREM intr-un parfum - asta sunt eu !
si mie si fiica -mi ne-a atras atentia kenzo jungle intr-un mod placut, adica il voi lua !
si am angel la favorite !
dar mi-a placut si eau de soir, in plus m-a cucerit fleur de rocaille si amandoua sunt EXTREMELE celor dinainte adica sunt BABESTI % la %
na ca am zis-o acum astetp sa sara rose pe mine !
si mi le doresc ! o sa scot la vanzare unele din care le am ca sa mi le iau pe astea doua !
nu voi renunta niciodata la boudoir, la giorgio -beverly hills, la tom ford, la ysatis, la anglomania, chiar daca s-a spus ca sunt de cocota de etc . MIE NU IMI PLAC PARFUMURILE CUMINTI !
mai vorbim ...