Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Ah, ROSE, deci de-asta imi place mie asa mult So Elixir... ... inca nu am detectat asemanarea cu Mademoiselle, dar mai incerc... Oricum, Elixirul imi place tooot mai mult, mi-am luat si lotiunea de corp..mmmm!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

P.S. Este acum o oferta la Yves Rocher (prin comanda), 2 So Elixir de 30 ml la 120 RON! Pentru cele interesate, ma uit si va dau codul ofertei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Da Manu, parerea mea dupa ce le-am testat e ca So Elixir= ruda cu Mademoiselle, iar Vanille Noir= ruda cu Hypnotic Poison.
Cu Coco M. dar usor mai fructat mai seamana si noul Fendi, Fan di Fendi din care am primit o mostra. Ai avut ocazia sa-l testezi?
Pup toate parfumatele . Sa aveti o duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

fetele ce inseamna un parfum refill ? ca tre sa i pun pompita ?
deci imi vine sticluta cu capac si atat?

si de unde iau pulverizator?

Mergi la inceput

Inseamna ca se poate desuruba dopul si reumple. De ex Mugler are si sticle din astea.Parfumul arata ca unul obisnuit cu atomizor, doar ca se poate si desuruba dopul pt reumplere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Inseamna ca se poate desuruba dopul si reumple. De ex Mugler are si sticle din astea.Parfumul arata ca unul obisnuit cu atomizor, doar ca se poate si desuruba dopul pt reumplere.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

ce ai zis tu e e refillable.
refill-ul e ala cu care se umple refillable-ul.teo, refill-ul e rezerva , cum ar veni. il poti pune, daca nu ai avut sticla din acelasi parfum care se putea reumple, in asa ceva:
http://cgi.ebay.co.uk/Travalo-RED-Refillable-Perfume-Aftershave-Atomizer-/200519919970?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item2eafeb2962

eu am o sticluta refillable ( care se poate reumple) de alien la 30 ml si cand s-a golit am cumparat doar refill la 60 ml( rezerva) si am umplut iar.e mai usor sa umblu in geanta cu sticluta de 30 ml.
desi cand vine vorba de ALIEN, nu m-ar deranja nici daca ar fi cat sticla cu balsam de rufe.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

ce ai zis tu e e refillable.
refill-ul e ala cu care se umple refillable-ul.teo, refill-ul e rezerva , cum ar veni. il poti pune, daca nu ai avut sticla din acelasi parfum care se putea reumple, in asa ceva:
http://cgi.ebay.co.uk/Travalo-RED-Refillable-Perfume-Aftershave-Atomizer-/200519919970?pt=UK_Health_Beauty_Fragrances_Women_s_Fragrances_PP&hash=item2eafeb2962

eu am o sticluta refillable ( care se poate reumple) de alien la 30 ml si cand s-a golit am cumparat doar refill la 60 ml( rezerva) si am umplut iar.e mai usor sa umblu in geanta cu sticluta de 30 ml.
desi cand vine vorba de ALIEN, nu m-ar deranja nici daca ar fi cat sticla cu balsam de rufe.

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

si unde gasesc sticla ?
ca eu am luat rezerva si inca TREI ca suntem trei tipe care suntem cu trei sticle ele au vrut sa si l cumpere si mie mi l-au facut cadou !
acum tre sa gasesc sticle !
asta e parfumul :http://us.strawberrynet.com/perfume/giorgio-armani/armani-prive-collection-eau-de/101981/?CatgId=76

iar o sa spuna sali ca am luat de am crezut ca se opreste productia de parfum ....dar am molipsit niste tipe cu parfumurile mele toate vor black orchid, agent provocateur, paloma picasso si ...in general viviene westwood

in seara asta am primit comanda de pe strawberry si ...am numai cuvinte de lauda !
din pacate parfumul inca nu l pot incepe ca e cado`de 30 septembrie si o sa l miros atunci !
mie imi vine caronul ...nu mai am rabdare ...

sali tre sa te mai intreb despre paypal niste lucruri ...sper sa te prind mai putin ocupata ...

Mergi la inceput

Citat:

rose de unde sticla ca eu constat ca am luat continutul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

teo, tu vrei ca sticla pe care sa o reumpli sa fie tot armani, la fel ca rezerva?
atunci trebuie sa cauti o sticla de armani cum a zis rose, vezi unde gasesti refillable( care sa se poata reumple).
dar oricum niciodata nu o sa gasesti sticla goala din prima, asa ca mai intai iti vei lua inca una plina si cand se goleste pui in ea rezerva pe care o ai deja.

una peste alta, refill nerefill, vad ca iar te bagi la rafinee-uri si privee-uri. tu mereu ai fost curajoasa in materie, ce ma mai mir?

Mergi la inceput

Teo eu de la Armani n-am vazut aici refillable din pacate, stiu ca la Mugler poti alege de ex din gama Alien o sticluta mica de parfum refillable si cand aceasta e gata si mai vrei, ai 2 optiuni: 1) sa iei inca un parfum refill de rezerva si sa torni din el in sticla mica (mai practica pt poseta), sau 2) sa reumpli sticla mica in parfumeriile mari care au cele 2 "canistre cu robinet Mugler" (cu Alien&Angel).
Sau (fiindca nu e vb de Mugler acum ci de Armai) faci cum zice Sali, sa cumperi o sticla goala din aceea universala cu pulverizator si sa o umpli pe aceea cu un Privee. Cred ca varianta asta ti-ar conveni tie cel mai bine daca ai deja rezerva. Doar ca atunci nu vei mai avea sticla originala care e de o simpliatate atat de eleganta, ci Armani Privee intr-o sticla banala, "lup in blana de oaie" cu alte cuvinte .
Care din Privee-uri e alesul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Teo, mi-ai facut pofta cu Caronul... Am tot citit review-uri si parca m-as baga si eu, ca pretul e bun! Singura problema e ca nu l-am mirosit...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput