Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie

Parfumurile Narciso Rodriguez for her, Guerlain Idylle, SJP Lovely, Gucci by Gucci au anumite note comune si un nas mai neexperimentat s-ar grabi sa traga concluzia ca sunt identice. Nimic mai fals! Mi-am luat timp si le-am comparat pe indelete, am asteptat notele de baza la fiecare si am constatat ca din toate cel mai bine miroase Idyle, In el predomina bujorul, frezia si trandafirul acompaniate de moscul (prezent si in celelalte) facand un amestec irezistibil, suav, confortabil si romantic.
Mi l-am facut cadou azi si cred ca merge bine si se distinge si in aer rece de toamna, se fixeaza bine pe haine.

rose narciso il am eu dar ...sincer eu l-as folosi mai mult primavara ... eu acum prefer parfumurile calde cremoase ...azi m-am dat cu tom ford black orchid ...si ... plutesc ...imi place

sunt f curioasa cum miroase pour femme ca mi l-am comandat va fi primul caron din colectia mea !

Chiar ieri am testat a nu stiu cata oara Black Orchid si am fost cu gandul la tine. Imi place numai dupa ce se tempereaza cand devine mai cremos, asta inseamna de la 3-4 ore incolo. E un parfum cu care trebuie sa te potrivesti, sa ai rabdare sa se "aseze', e complex si cu el iesi in evidenta. Important e sa porti tu parfumul nu el pe tine, asta e riscant la Black Orchid...dar voi faceti o echipa buna, stiu asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

What about you?

si....varianta masculina :

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
Chiar ieri am testat a nu stiu cata oara Black Orchid si am fost cu gandul la tine. Imi place numai dupa ce se tempereaza cand devine mai cremos, asta inseamna de la 3-4 ore incolo. E un parfum cu care trebuie sa te potrivesti, sa ai rabdare sa se "aseze', e complex si cu el iesi in evidenta. Important e sa porti tu parfumul nu el pe tine, asta e riscant la Black Orchid...dar voi faceti o echipa buna, stiu asta.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

rose ...eu simt notele cremoase (de baza) din black muuult mai repede pe mine nu dupa 3-4 ore cam dupa primele pufuri incep sa le identific ...da fac echipa buna cu el ! si e modern si ...zic euca merge cu "chimia" mea are in el ceva natural, ceva din pielea umana ...il simt de parca mi iese prin piele ...

azi m-am dat cu rafinee by dana care a fost cumparat de houbigant e un clasic f pudrat si cu iz de ....bunica de cand simt aerul rece am inceput sa folosesc numai clasice, duminica m-am dat cu ysatis.

vad ca si tu ai inceput toamna la fel ti-ai luat no. 5.
astept pt mine caron si ma tenteaza sa incerc arpege de la lanvin si gata iau o pauza ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sali

What about you?

sali nu ma simt dezbracata dar daca nu ma parfumez ...parca sunt incompleta ...spiritul meu are nevoie de parfum, eu si prin casa ma parfumez dupa ce vin acasa dupa dus ...ma dau cu alt parfum fata de cel de dimineata ...asa simt eu ...

constatare: in ultimul timp "adulmec" toate persoanele cu care interactionez si ...stupoare toata lumea foloseste numai parfumuri florale ...eu sunt singura care ies din "tipar" cu parfumurile mele .

ieri doua tipe m-au sunat sa le ajut sa faca rost de : agent provocateur, tom ford black orchid si paloma picasso.

v-am zis eu ca agentu` si black sunt la inaltime !

Mergi la inceput

Black Orchid e un subiect dureros pentru ca-mi doream f tare sa-mi placa, are ceva care ma atrage, dar pe mine nu se aseaza bine.
`
Arpege Lanvin imi doresc de mult timp, imi place si povestea din spatele lui, vroiam sticla originala metalica neagra nu cea noua transparenta, in fine, mirosul e acelasi si asta conteaza.

Mergi la inceput

Citat:

Black Orchid e un subiect dureros pentru ca-mi doream f tare sa-mi placa, are ceva care ma atrage, dar pe mine nu se aseaza bine.
`
Arpege Lanvin imi doresc de mult timp, imi place si povestea din spatele lui, vroiam sticla originala metalica neagra nu cea noua transparenta, in fine, mirosul e acelasi si asta conteaza.

mamica de Mara Roselyn (18.06.2010)

te tenteaza si pe tine arpege ? de fapt s-ar putea sa ti placa e un chanel no.5 mai cald si mai moale ...m-a facut curioasa ...

imi pare rau ca "ïdila"" dintre tom ford si tine nu se finalizeaza ...eu l-am luat pe nemirosite si ...am avut un soc atunci cand l-am mirosit prima data .Oare asa il resimte toata lumea cand apar eu ? crd ca intai se simte parfumul si apoi eu ...e asta e !
acum ""ma imbrac "" in el desi e unisex si e diferit de restul parfumurilor e atat de ...modern de parfum al timpurilor noastre ca parca nu mi mai trebuie altceva . toata lumea zice ca e dulce eu nu l simt dulce deloc ...nu stiu e greu de vorbit despre el ...

Mergi la inceput

Da, stiu Arpege si eu il simt ca un Chanel 5 mai dulce, am avut o miniatura si mi-a placut tare mult.
Sper sa-l am in iarna asta.
Ma tot gandesc Teo ce-ai zice tu de noul "experiment al doctorului Muglerstein" (am citat din dl. Coifan), respectiv WOMANITY?
Eu l-am testat si ma abtin deocamdata sa spun ceva despre el.
Astept sa il testam toate ca sa incepem un "debate" pe tema controversatului parfum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

deci va place Tom Ford, da? Din cate parfumuri am avut, Tobacco Vanille e favoritul meu, il simt asa bine, pe piele, pe haine, in casa, in masina, peste tot, il ador!!! Sunt curioasa cum sunt celelalte parfumuri din colectia Private Blend, in special Italian Cypress.

rose, sa te bucuri de achizitii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

deci va place Tom Ford, da? Din cate parfumuri am avut, Tobacco Vanille e favoritul meu il simt asa bine, pe piele, pe haine, in casa, in masina, peste tot, il ador!!! Sunt curioasa cum sunt celelalte parfumuri din colectia Private Blend, in special Italian Cypress.

Sa inteleg ca este pe lista inainte de Indult -Tihota si Vanille Aoud by M. Micallef?

Am vrut zilele acestea sa scriu(dar din lipsa de timp: inceput scoala copii, sedinte + serviciu-perioada 15-25 luna foarte aglomerata) la subiect : daca ai timp sa descrii aceste parfumuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

deci va place Tom Ford, da? Din cate parfumuri am avut, Tobacco Vanille e favoritul meu il simt asa bine, pe piele, pe haine, in casa, in masina, peste tot, il ador!!! Sunt curioasa cum sunt celelalte parfumuri din colectia Private Blend, in special Italian Cypress.

Sa inteleg ca este pe lista inainte de Indult -Tihota si Vanille Aoud by M. Micallef?

Am vrut zilele acestea sa scriu(dar din lipsa de timp: inceput scoala copii, sedinte + serviciu-perioada 15-25 luna foarte aglomerata) la subiect : daca ai timp sa descrii aceste parfumuri

daaa, este, eu am Notee Vanillee de la Micallef, dar am testat si Vanille Aoud si e MINUNAT

anne, am trimis mostre la fete, poate ti le descrie ele ca se pricep mult mai bine ca mine.
acum ma misc printre cutii, suntem in plin proces de mutare (de la bloc la casa, spre bucuria fiului meu care viseaza la catel)

Mergi la inceput