Club chic (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui rose_selavie
Teo vei fi prima parfumista din club posesoare de Caroane si nu pot decat sa-mi exprim invidia ! Le stiu pe cateva din mostrele trimise de draga Carina si mi-au placut, o la la....

te mai las cat te mai las sa te caron-esti si sa-ti dai ochii peste cap si apoi iti trimit o mostra de hillary duff-with love , sa vezi si tu ce inseamna cu adevarat parfum de nisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
Teo vei fi prima parfumista din club posesoare de Caroane si nu pot decat sa-mi exprim invidia ! Le stiu pe cateva din mostrele trimise de draga Carina si mi-au placut, o la la....

te mai las cat te mai las sa te caron-ezi si sa-ti dai ochii peste cap si apoi iti trimit o mostra de hillary duff-with love , sa vezi si tu ce inseamna cu adevarat parfum de nisa!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Cat timp nu e Love in White nu-i nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:

te mai las cat te mai las sa te caron-esti si sa-ti dai ochii peste cap si apoi iti trimit o mostra de hillary duff-with love , sa vezi si tu ce inseamna cu adevarat parfum de nisa!

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali, deci iti place Hilary Duff ?? Ii tot dau roata parfumului asta ... si ma atrage si pretul

Aaaa - inca ceva - se mentine bine, sau doar jumatate de ora?

Uitasem sa va spun ca mi-a ajuns L-ul de Lolita. Imi place foarte mult, dar dupa o ora eu nu-l mai simt . Dupa primul puf se simte vanilia foarte puternic, insa incetisor asa se estompeaza intro combinatie cremoasa de portocale, ceva scortisoara ... yummi!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

repede, ca-s la munca:
@ teo. Caron e de doamna, potrivit pentru sezonul rece.
@ rose: multumesc de pm. totul bine.

va pup, suna telefonul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Teo, vine ziua ta si te gandesti la caron, da??

pe toate parfumatele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

fetelor mi-am comandat pour une femme de caron ! PENTRU MINE ! ca vine si ziua mea, ca ...trebuia ce mai intelegeti voi ....http://www.fragrantica.com/perfume/Caron/Pour-Une-Femme-de-Caron-5592.html

dana miha aici m-ai nimerit ai vazut cum stii tu ca trebuia sa mi mai iau un parfum ?

am comandat si asta : http://www.fragrantica.com/perfume/Vivienne-Westwood/Let-It-Rock-1534.html - eu sunt fana viviene ...l-am luat cadou sper sa am puterea sa l dau !

si am mai comandat tot pt cadou : http://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Rocher/So-Elixir-6492.html- si asta mi place dar ma indur sa l dau !

multumesc blue eyes sper sa mi mearga la suflet chiar daca e de doamna !

si am gasit si asta : A FOST IUBIREA MEA ....si inca mai este dar trebuie sa ma abtin...uf si e apa de parfum ! http://us.strawberrynet.com/perfume/loewe/i-loewe-you-eau-de-parfum-spray/99769/?CatgId=76 si pretul e bun si eu il vreau ! pentru vara nu mi-ar mai trebui altceva desi e ca m de "piti" da ....imi place si gata ! fiti indulgente !

Mergi la inceput

sali ...tu esti tot la incercari ? te dai la hillary ? l-am vrut si eu si nu m-a lasat fiica mea,mi-a zis ca " asta e de adolescenti pana n 25 de ani " etc si am renuntat ...

rose am licitat azi pt un eau de soir ! sa vedem ce iese

sali cred ca o sa mai cer de la tine niste "sfaturi" cu paypal -ul ...si sigur o sa mi le dai ca nu vrei sa cheltui singura banii de pe card tre sa mai fie cineva la fel de "bolnav" ca tine ...

Mergi la inceput

Teo trebuie sa incerci si lotiunea de corp Eau du Soir, e foarte buna, miroase fix ca parfumul si impreuna combinate esti parfumata garantat toata ziua fara retusuri.

So Elixir e un parfum reusit, daca iti place Mademoiselle. Au aceleasi note de baza.

Mergi la inceput

Parfumurile Narciso Rodriguez for her, Guerlain Idylle, SJP Lovely, Gucci by Gucci au anumite note comune si un nas mai neexperimentat s-ar grabi sa traga concluzia ca sunt identice. Nimic mai fals! Mi-am luat timp si le-am comparat pe indelete, am asteptat notele de baza la fiecare si am constatat ca din toate cel mai bine miroase Idyle, In el predomina bujorul, frezia si trandafirul acompaniate de moscul (prezent si in celelalte) facand un amestec irezistibil, suav, confortabil si romantic.
Mi l-am facut cadou azi si cred ca merge bine si se distinge si in aer rece de toamna, se fixeaza bine pe haine.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Citat:

Parfumurile Narciso Rodriguez for her, Guerlain Idylle, SJP Lovely, Gucci by Gucci au anumite note comune si un nas mai neexperimentat s-ar grabi sa traga concluzia ca sunt identice. Nimic mai fals! Mi-am luat timp si le-am comparat pe indelete, am asteptat notele de baza la fiecare si am constatat ca din toate cel mai bine miroase Idyle, In el predomina bujorul, frezia si trandafirul acompaniate de moscul (prezent si in celelalte) facand un amestec irezistibil, suav, confortabil si romantic.
Mi l-am facut cadou azi si cred ca merge bine si se distinge si in aer rece de toamna, se fixeaza bine pe haine.

rose narciso il am eu dar ...sincer eu l-as folosi mai mult primavara ... eu acum prefer parfumurile calde cremoase ...azi m-am dat cu tom ford black orchid ...si ... plutesc ...imi place

sunt f curioasa cum miroase pour femme ca mi l-am comandat va fi primul caron din colectia mea !

Mergi la inceput