Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(139)
Raspunsuri - Pagina 14
ionela.n spune:
Sa nu uit sa dau vestile bune de ieri.
Am fost la eco de 32 sapt.
mea are 2.260 kg, isi suge degetelele, are falcute si s-a asezat cu capul in jos. E sanatoasa si mai mare cu vreo sapt si ceva, dupa masuratori.
Eu eram putin ingrijorata ca am luat asa putin in greutate si credeam ca bebelina va fi prea mica in greutate. Dar a zis dr ca e o grasuna si ca micuta e foarte bine. 
Kiti, cum a fost la eco?
--------------------------------------------------
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 32+
Minunea noastra
ionela.n spune:
Botosel, eu nu am dus nimic la serviciu in ultima zi de lucru. ![]()
Fistiq, am reusit si eu sa imi cumpar finet si e si terminat. Mi-a facut mama scutecele si cateva cerceafuri pt patut (pe care nu-l avem inca
)
N-am mai luat nimic pt bebe, astept luni sa vina sifonierul sa terminam cu harababura in camera, ca sa le putem strange pe toate si apoi ma apuc de schopping pt bebe. PROMIT!!!
De mancare... am luat ieri un pepene (adica sotul a luat), planuiesc sa fac niste pulpite la tava cu sos si legume ![]()
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 32+
Minunea noastra
Fistiq spune:
Botosel, referitor la dilema ta: eu n-am facut nici o cinste cind am plecat in concediu. In ziua respectiva am stat pina la sfirsitul programului, chiar putin dupa si nici nu mi-am luat la revedere de la toti. Dar am mai fost de vreo 2 ori, ocazie cu care le-am dus fetelor cite o inghetata.
In afara de asta, celor din gasca cu care ma intelegeam mai bine (o colega plus 2 colegi) le-am facut cinste dar separat, undeva la o terasa.
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+
eveline spune:
Da chiar, ce-o fi fost..oare luna plina??!!
Pfuai, IONELA bravo bebelinei tale....chiar ca e o grasuna...al meu la 32 sapt avea aproape 1800...
In afara de bors nici eu nu stiu ce sa fac...noroc cu mama care a facut niste ardei si dovlecei umpluti si mi-a dat si mie 2 si 2 si asa am rezolvat-o pe fiica-mea...eu cu sotul om vedea ce om manca...
Ma duc sa intind niste rufe ca s-a terminat o masina...m-a apucat harnicia, am schimbat si asternuturile, mai pun o masina la spalat./...si poate si calc ceva...
33+ Darian si mamica de
Bianca
Andreea82 spune:
Felicitari ionela pentru grasuna, ai vazut ca ti-ai facut griji degeaba?
Botosel, felicitari si tie pentru schimbarea semnaturii
Cami, ma simt mai binisor azi. Nu mai am ametelile alea si durerea de burta. Mai e parca putin ceva ce ma tine, parca as avea febra musculara la muschii burtii, dar e mult mai bine ca ieri. Multumesc
Uff si eu tre' sa ma apuc sa sterg mobila strumfului ca inca e plina cu praf din ala fin de cand au montat-o. Dar cand intru in camera ma apuca dracii ca imi dau seama cat de putine am luat![]()
34+ cu un carucior
.... sau 
Fistiq spune:
Ionela, felicitari pt buburuza grasuta!
A crescut ca din apa! Ma bucur ca e sanatoasa si ok.
Tu cred ca o sa iesi din spital mai slaba decit ai fost inainte sarcina ![]()
Spor la shopping cind o sa te apuci 
----------------------------------------------
cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+
oramona spune:
Ionela, felicitari pentru bebe. Ce mare a crescut 
Lora, ce mult gatesti ... si totul suna delicios. Cum sunt singura toata ziua sa nu te trezesti cu mine la usa ca sa ma invit la masa
.
Toata lumea face ceva bun azi
.
Ma duc sa sterg frigiderul ca l-am dezghetat.
mamica de Maria Lavinia si
33+ cu Elena Elisa 
ionela.n spune:
Fetelor 
Important e sa fie bebelina sanatoasa si eu la fel, ca toate o sa dam kg jos.
De cumparaturi o sa ma apuc sapt viitoare, dupa ce termin de aranjat tot.
Merg sa pap ceva si apoi am de facut cateva drumuri prin apropiere
Sunt o
cu Raisa Nicoleta
de 32+
Minunea noastra
maricicutz spune:
buna mamicutelor
stiu ca nu am scris deloic toata luna dar v-am anuntat ca intru in concediu si cel putin pana merge ili la gradi prefer sa stau cuy ea..sper sa nu va suparati ..am vazut ca au si aparut deja mogaldete in odiseea noastra- ce frumos..sa fie sanatosi, mancaciosi, cuminti si mamicutele sa se refaca repede...
noi suntem bine, abia satramana viitoare mergem la control si va voi tine la curent cu noutatile despre stefanut al meu..va pup si sper ca din sept s apot intra mai mult..
office, ai pm.
mamica capsunicii Ilinca Maria(4 mai 2007) si
31+ de
Stefan Daniel
foto
botosel452 spune:
Multumesc, fetelor, pentru raspuns
Azi cred ca trebuie sa imi cos nasul, sa nu mai simt mirosul de mancare de la voi, ca iar ajung acasa si va trebuie sa imi potolesc poftele 
Valentina
33+