Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(139)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

no, ca am inceput sa balesc instantaneu pe tastatura si ma gandeam oare la ce din ce ai insirat aici. Concluzia? La toateeeeeeeeee

34+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eu sunt mama Omida a mancarurilor???
Azi am multa treaba,asa ca nu prea am timp de bucatarie!!O sa prajesc niste carnita de porc(cu mult usturoi) si niste cartofi,o salata ,si voila!!gata pranzul!! Aaa si coc si niste vinete!!
Azi trebuie sa calc hainele pt nunta!!Rochia mea,pantalonii si doua camasi ale sotului! Am de facut si curat ca toata casa e cu fundu-n sus! Acu' ma duc sa bag la spalat!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ce bine suna meniul tau Lora Ai ceva de stat in bucatarie azi!
Era sa-ti zic sa-ti iei scaunelul linga tine dar nu cred ca te mai retine ceva sa stai in picioare

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Eu azi mi-am propus sa fac mai multa mancare, ca daca...sa fie mancare acasa, macar, nu?
Asa ca fac: ciorba de gaina, fasole prajita (mi-e pofta mie sa mananc cu mamaliga), tocanita de cartofi cu rosii si legume si carne de vita (ii place Iustinei) si friptura de porc la cuptor. De fapt, gaina fiind destul de mare, cred ca din pulpe si piept o sa fac o tocana cu ceapa si rosii. Cam atat.

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Pfuai,cata mancare!!!
Fetelor,ce va mai bateti capu cu gateala?Ca azi gateste Lora pt tot forumul!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata burtici

Ieri am fost ocupata cu diverse treburi si nu am mai reusit sa intru pe forum. Recuperez azi

Felicitari fetelor care au schimbat azi semnatura si celor cu vesti bune de la eco

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Chiar m-ati facut sa rad! Fac mancare mai multa ca daca ma apuca si plec la spital (eu, totusi, sper...), sa ramana mancare acasa. Deci va astept si pe voi la masa, ca e de unde.
Tot astept sa ajunga al meu sot acasa, sa portioneze aratarea...da' se pare ca tre' s-o fac eu.
Fistiq, ai dreptate, nu ma mai retine nimic. Cu toate ca ar fi indicat sa nasc in alta zi, nu azi dupa-amiaza, ca o sa raman pana maine singura cu Iustina, de pe la 4-5..l-au chemat la serviciu urgent. Dar la ce-s buni prietenii, nu? Apelam la ei!

Lora, mami de Iustina si 38+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

da' ci haleala in grup e acilea

la noi cu gatitul mai prost ca princess nu papa mancare gatita asa ca la noi toata saptamana se mananca snitel, ficatel, parjolute, friptura de pui la punga sau piept de pui la gratar cu piure sau paste. atat...i-as face si eu o tocanita, chiar aseara ma uitam dupa o reteta care sa o atraga, da' pe langa tocana tre sa am pregatit si ceva din ce-am enumerat mai sus ca nu se stie

maine se duce cu tati la circ pt fetili din iasi cu cupii mai marisori - a venit circul in parcare la era. cica au vreo 70 de animale. e 20 lei pt cupii si 30 pt adulti da' cum nu se duce in fiecare zi dam si-atat

oramona le-ai spariet pi feti si tu si ana. tztztz...bine ca sunteti ok si ati disparut doar ca sa va dixtrati

ma duc si eu sa ii fac lu' mama galerie ca a venit sa imi faca curat o zi faina

-----

Mami de roza + 34 s

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna dimineata, gospodinelor

anuntam cu mandrie ca azi schimbam semnatura...yupiiiii...
inca putin mai avem
ma intreb oare cat de mare urmeaza sa ma mai fac, ca deja in pat ma deplasez prin rostogolire...

Maine vine mama sa ma ajute sa facem curatenie in viitoare camera a bebelinei (de fapt, eu cred ca o voi ajuta pe mama...ca sunt deja obosita numai cand ma gandesc la asta )
Saptamana viitoare va fi ultima mea saptamana la serviciu, prin urmare am si eu o intrebare la care singura nu gasesc raspunsul.
Nu stiu daca in ultima zi de munca sa aduc ceva de baut, sa le fac un fel de cinste colegilor(cu toate ca, pana la sfarsitul anului, o sa tot revin in fiecare luna cu concediile de la MF).

Valentina32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,la toate fetele!

vad ca azi-noapte a fost ceva in aer, ca nimeni n-a prea dormit. Si eu am pazit tavanul, apoi m-am certat cu catelul (care-i un ditamai dulaul) ca i-a venit lui sa latre ... la fluturi de noapte, asa ca pe la 4 ma plimbam prin curte sa-l inchid in cusca.

si eu ma gandeam ce sa gatesc, dar acum stau linistita ca gateste Lora.

Bine ca fetele care au "disparut" sunt Ok, o mai asteptam pe Kiti.

Andreea, daca ai chef de gatit, inseamna ca esti mai bine, oricum nu exagera astazi.

camelia 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Neatza Ionela!
Cum mai stai cu cumparaturile pt bebe? Stiu ca asta era ceea ce te preocupa in ultimile zile.
Siii... ce gatesti azi?

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 34+

Mergi la inceput