Mamici de Sept Oct - Bun venit, Ana Sofia!(139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Sa nu uit sa dau vestile bune de ieri.

Am fost la eco de 32 sapt. mea are 2.260 kg, isi suge degetelele, are falcute si s-a asezat cu capul in jos. E sanatoasa si mai mare cu vreo sapt si ceva, dupa masuratori.

Eu eram putin ingrijorata ca am luat asa putin in greutate si credeam ca bebelina va fi prea mica in greutate. Dar a zis dr ca e o grasuna si ca micuta e foarte bine.

Kiti, cum a fost la eco?

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Felicitari pt vestile bune si pt bebelina grasuna!!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Botosel, eu am cumparat niste prajituri , saratele, alune si suc. Dar eu doi ani nu mai vad pe nimeni si dupa nu se stie. Dar fiecare face cum vrea

mamica de Maria Lavinia si 33+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Ana . Sanatate multa si voua

Plec sa rezolv niste treburi. Revin la povesti cu voi in curand

--------------------------------------------------
Sunt o cu Raisa Nicoleta de 32+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

BOTOSEL felicitari !Tot inainte pan'la 40s!!
ANDREEA ma bucur ca te simti mai bine!!
CAMI parca te vad in camasa de noapte alergand cainele prin curte!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! Va scrie o gravi cheuna de somn! Ma laudat eu cu bagajelul gatat si uite ca azi noapte era sa-l plimb pe la maternitate! A apucat burtica sa se intareasca, sa ma "stranga" si Maria sa imi apese pe fund! Si nu a cedat nici cu 2 no-spa! Pe la 1.30 ma epilam jos ca am zis sa fiu aranjata! Ma lua si apoi ma lasau contractiile! Bine ca nu ma durea, mai mult o senzatie de disconfort! Acum am facut ochi! Sotul dormea ca valiza! Nu l-am alarmat!
Azi ma duc sa-mi vad baietii(mi-e dor de ei) si cred ca vin acasa pe duminica! Aveam de gand sa mai raman in deplasare dar prefer sa stau aproape de spital!
Oramona, Ana ma bucur ca sunteti bine!
Lora si eu am 2 rate in frigider, de tara si am de gand sa fac una cu varza, ca dupa ce nasc adio varza! Dar stiu ca fierbe greu si mi-e cam lene! Plus ca nu am legumele necesare! Poate saptamana viitoare! Spor la bucatarit!
Ionela ma bucur pentru vestile bune!
Ati mai scris fetelor dar imi scapa... oate voi fi mai "limpede" mai incolo!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

ionela.n, felicitari pentru falcute si pentru vestile bune!

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ALYNTA ce peripetii...bine ca esti OK acum.
Daca ai sa citesti ai sa vezi ca suntem mai multe chiaune azi...chiar a fost ceva azi noapte...

33+ Darian si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La noi a plouat azi noapte! Si fiumiu cel mic a plans azi noapte, mi-a spus sora! Poate a fost ceva in aer!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Apropo de ce zicea alynta27: ce nu o sa avem voie sa mancam dupa nastere (in cazul in care alaptam, presupun)?
Ca eu sunt senina ca o floare.
Nu stiu cum o sa fiu in stare sa am grija de puiul meu, daca nu am habar de nimic...

Valentina33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna dimineata!
Mai, cum sunteti cu mancarea voastra...Eu de luni sunt singura si am cam terminat proviziile. Asa ca azi am ajuns la cas cu rosii si oua. Nu stiu ce am patit ieri ca am mancat carne si am ramas cu un fel de nod in gat. Oricum, parca nu mai sufar de foamea aia continua de acum vreo luna.
Mai3, bine ca ai spus, daca am treaba la carrefour, sa merg in partea cealalta, ca mie nu-mi place circul, mi-e cam mila de animalutze si de...clovni
Asta noapte, in programul de veghe, m-am apucat eu sa caut pe net despre administrarea calciului in sarcina. Pt ca mie dr mi-a recomandat sa iau si mi s-a parut doza cam mare. Inteleg ca subiectul e cam controversat, cica administrarea lui in ultimul trimestru ar da contractii. Iar eu, de luni, de cand am fost la control si dupa aia mi-am luat tratamentul constiincioasa am avut burta cam des tare. Nu prea stiu ce sa fac, n-as vrea sa-i spun dr ca ma cam indoiesc de recomandarile lui, dar as lua de la mine putere o pauza cateva zile, sa vad daca se schimba lucrurile.
De Alexuza stiti ceva? Parca nici ea nu a intrat ieri.
Alynta, chiar ma uitam ca noi le asteptam pe Lora si Office, dar nici tu nu esti departe cu DPNul

Oana 33+ cu Ioan si mami de Dimitrie (23.10.2004)

Mergi la inceput