Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata, burtici!
ma bucur ca am citit atatea opinii diferite in legatura cu nasterea privat vs. stat. eu raman cu cta...

sa aveti o zi frumoasa, toate!

sanziana - sef de trib si 13+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

shines... ala 1:1086 nu e prea putin ?
pe direct trisomia 18 e 1:177(trebuiasa fie pana in 1:100sa fie bun rezultatul)
iar Down 1:188 (trebuia sa fie pana in 1:250 sa fie bun rezultatul)

acum combinate cu TN...sa vad ce spune astazi dr.. chiar am emorii.. mai ales ca free BHCG trebuias a fie sub 2 parca si la mine a iesit in valoare absoluta 146 , raportat la MoM 4.2 deci tot f mare....

de asta... morcovii-s cu mine

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Andri.. la mine la trisomie 21 am altfel datele..de aia nu imi dau seama cum arata ..poate depinde de ce clinica le-a facut
uite : trisomie 21: sindrom down- 1/5875 , varsta mamei-1/1285 , translucenta nucala - 1/6230 , markeri biochimici - 1/5559
si la trisomie 18, sindr edwards - 1/43469..asa apar pe raportul ala
la tine sunt pe total trecute ?
oricum ar fi..nu te nelinisti..ai rabdare sa mergi la dr, eu sunt sigura ca e totul ok , nu iti mai face atatea ganduri

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata...

Alexa-mami de roscatel frumos foc chiar la asta ma gandeam si eu, cu Giulestiu, exact ce mai vorbeam noi cu generalizarile, ca poti exista medici si medici, asistente si asistente; pe mine ma ingrozeste ca uite, n-au bani de chestii minore (socant de putin costa pt un spital un detector de fum), dezinfectanti cum trebuie si in caz de ceva...a se vedea cazul tragic ...nimeni nu-si asuma nicio raspundere. Sincer, directorul ala treb sa-si dea demisia instant la o asemenea tragedie, nu pt ca trebuia sa verifice el personal priza, ci pt s-a petrecut in gradina lui totul.

Gabi nu stiu cum procedeaza (hai s avb doar de euroclinic) cu prematurii, o s ama interesez la fetele ce au nascut, ca sa am un plan de rezerva, eventual sa merg in paralel cu dr. mea de la Cantacuzino, nu stiu... stiu doar ca nu primesc inainte de 37 sapt. Nu am idee - inca - cum procedeaza, dar le inteleg cumva motivatia. Nu-s pregatiti pt prematuri si f bine ca recunosc. Uite, eu am un mare ghimpe impotriva celor de la CMU care se dau amri si tari si cand un biet copil a facut stop-probabil de la anestezia pt CT- aparatura ultraperformanta de resuscitare era la subsol. In tipla!!!

tierry felciitari pt cuculetz!

Irinuka ce draguta esti ca te gandesti la aspectele astea (spalat si calcat hainute bebe). Le poti clati macar usor in apa calda (mama imi pregatise hainutele-cadu spalandu-le cu un sapun de bebei) nsi calca. Nu pune balsan, n-are rost s acresti chimicalele din hainute. Iar despre cadou-poate o poti intreba cam ce vrea, eu asa am facut, dar n-am scos nimic de la ea... si i-am cumpt masina d epaine (depinde si ce fel de oamnei sunt...alegerea cadoului).

Carmen Marieta m-am speriat cand am citit!!! Ce faceai acolo? Amnio???? Off..Doamnee... Asteptam ca rezulattul s afie ok, felicitari pt carucior roz, daca despre amnio vb o sa afi de acolo 100% si sexul. Mamica eroina!

Bebelu daca aveam medic la Elisa nasteam sigur acolo, dar nu m-am lipit d enimeni!! E printre cele mai curate si bine organizate si stiu de la oamnei fff pretentiosi; poate mai vb cand se apropie timpul de un eventual "broblem", ca le cam da laptic bebeilor, o prietena a avut mari probleme din cauza asta, care s-au termina ca a pierdut sie a laptele rapid.
Aaa...si da, e rau sa zici ca laptele praf are nu stiu ce, pana la urma e un produs special pt bebei, unele mamici pur si simplu n-au lapte de san, nu are rost sa le face sa se simta si ami rau scriind cate ceva pe forum; si Robert a primit nitel lapte praf in maternitate, o seringa sau doua, pt ca el a fost si citez din asistenta "un copil cu amre personalitate" pe care nu l-a multumit glucoza, picaturile alea de laptic nu-i ajungeau, plangea, i s-a dat cate o seringa de laptic, asta nu l-a impiedicat ca mai tarziu sa suga..pana la 1,9 ani.

Cu alaptatul in parc initial ziceam ca as muri d erusine..ei bine... cand a incput un urlat in parc..sa a fi vazut..si de atunci n-am mai avut icio rusine, i-am dat oriunde, oricand, trebuia sa am o poza cu el sugand in cabina de proba din carefour/

Shines regret ca ai intrat si tu in club! Pe mine nu m-a ajutat deloc lamaie+miere d edata asta, am luat si cate un paract/zi, ca muream, oricum febra e mai rea si daunatoare decta paracetamolul. Sanatate multa!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+

Mergi la inceput

Stai..acu mi-a venit mintea la bibilica..a fost plecata..
tu ai facut dublu test..eu am facut dry test..de aia sunt rapoartele si cifrele diferite
au alte valori de interpretare probabil

Simo 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata fetele dragutele!

Simo imi pare rau ca nu te simti prea bine... Trimit un sa treaca!

andri nici eu nu prea inteleg ce zici tu ca nu e bine :
"pe direct trisomia 18 e 1:177(trebuiasa fie pana in 1:100sa fie bun rezultatul)". 1:177 e mai bun ca 1:100!!!

Irina ~ 20+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

ms Irina

Simo 20 +

Mergi la inceput

shines da , la tine arata altfel...
sper sa fie bine
aflu la 14:00.. pana acum statea f linistita ca tr sa fie bine , bb sa fie bine , acum deja m-au apucat nebuniile

nu mai spun , ca mai zicea cineva mai devreme , ca de 2 zile am niste ameteli crunte , simt ca nu pot sta in picioare , sau sa-mi tin echilibrul .... si dureri de cap de ieri al 21 faca un nani ....

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andri31

shines da , la tine arata altfel...
sper sa fie bine
aflu la 14:00.. pana acum statea f linistita ca tr sa fie bine , bb sa fie bine , acum deja m-au apucat nebuniile

nu mai spun , ca mai zicea cineva mai devreme , ca de 2 zile am niste ameteli crunte , simt ca nu pot sta in picioare , sau sa-mi tin echilibrul .... si dureri de cap de ieri al 21 faca un nani ....

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

vezi cum stai cu tensiunea...cu anemia ..poate de aia ametesti
sa te feresti sa stai afara pe vremea asta si sa te hidratezi foarte bine
eu am iesit doar dim si seara..da tot m-am sufocat
am descoperit ca totusi faza cu hidratarea e foarte importanta...desi inainte nu reuseam sa beau atata apa
acum de cateva zile beau peste 2l/zi..si am observat ca au scazut si contractiile si stariile alea de ''balon umflat la maxim''

Simo 20 +

Mergi la inceput

beau multa apa , peste 2l/zi , intotdeauna am baut multa apa , dar asta cu ametelile crunte de vreo 2 zile mi se intampla..or fi de la cealalata pb a mea ,

mami 14+ cu posibil
lumina si putere

Mergi la inceput