Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
Irinukaaa spune:
Hey Ralu'! Cu pregatirile pentru nunta ai atat de alergat?
Chiar ma gandeam pe unde umblati: tu, Ana, Simo, Angie ca tare "necomunicative" ati fost zilele astea... 
Multumesc la toata lumea de raspunsuri. 
Intrebare: acea fasa in care il pune pe bb cand il scoate parintele din cadelnita (asa s-o fi numind?) am inteles ca tre sa fie o panza. Se poate folosi si un scutec simplu in locul panzei? 
Irina ~
20+ cu 
Shhhht! Cresc...
bebelu86 spune:
pai am stat in pat pana pe la 1 k m-a durut rau capu si nu am avut chef de nimic
si dupa am mers sa imi iau rochia de la scurtat, cu al meu la tuns, am mai cumparat una alta, si uite asa a trecut timpu.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
20+ cu
Natalia Maria
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelusi spune:
Irinuka da, se poate un scutec in locul panzei, am vrut s iti rasp si eu dar vad ca tr-au lamurit fetele f bine
Noi suntem iar la parinti la Rio de Caracal, de-aia nu va pot scrie prea des.
Fetelor eu sunt asa de nervoasa si irascibila in ultimul timp de nu va pot spune, ma cert cu toti oamenii apropiati, mi se pare ca vb numai prostii, asa m-as duce la un psiholog.....voi nu sunteti nervoase???
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 18 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Mimo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anka-maria Codruta, d-aia intreb si io daca omul e pe la vreo clinica unde sa platesc eu consultatia, nu am access la spital ca nu-s platitoare de CAS prin Ro (nici trimitere nu mi se da fara sa dau adeverinta de salariat/somer, etc). Si daca nasc la Regina Maria nici cu Giulestiul n-am treaba, deci toate bune atata timp cat il gasesc si in afara spitalului pe undeva. Aoleo si nu mai zi ca laptele praf e o crima, mai sunt si femei care chiar nu pot alapta si bebe traieste cu lapte praf bine mersi. E o diferenta enorma intre ce e ideal sa faci si ce este interzis sa faci. --------------- Just me |
Anka-Maria, dr. Ion Ionut stiu ca lucreaza si la un cabinet particular, situat pe langa Gara de Nord. Am acest nr. de telelefon: 021.322.19.83. Sper sa mai fie de actualitate, pentru ca eu am sunat zilele acestea si nu mi-a raspuns nimeni.
Referitor la detergentii pentru spalat hainele bebelusilor, este posibil ca "nucile de spalat indiene" sa fie o solutie (un articol aici: http://www.medicina-naturista.ro/stil-de-viata/nucile-de-spalat-indiene.html). Eu am cumparat, insa nu le-am incercat pe haine de culoare deschisa.
[18+]
AlexaM spune:
Am cumparat eu nuci de spalat indiene. Spala ok. Le-am folosit si la spalat pe jos. Evident nu scot pete, insa sunt ok. Personal prefer detergentul Amway.
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
18+ 
Codruta84 spune:
Anka Maria ma refeream la faptul ca este o crima sa dai unui copil care poate fi alaptat lapte praf pe ascuns in conditiile in care chiar mama in cauza nu-si doreste asta. Si legat de mamele care nu pot alapta sunt 1 poate la cateva mii, din pacate insa la noi sunt niste conceptii foarte urate legat de scosul sanului in parc si alaptat etc. Plus ca nu stiu cate femei se intereseaza de un consilier in alaptare inainte sa nasca cum ne interesam de ginecologul cu care o sa nastem? Consilierul in alaptare este la fel de important si de util mamei ca si ginecologul in joc fiind viata de dupa nastere a copilului fiecareia dintre noi.
Va pup si poate apucam sa deschidem un subiect legat de aceasta chestiune.
Codruta
cu
de 20+
andri31 spune:
buna fetili
ieir am luat rez de la DT
pt trisomia 18(combinat cu TN) , 1:10000
pt trisomia 21 (Down) - combinat cu TN , 1:1086
mai sunt o gramada de date cu PAPP si MoM si free BHCG si MoM (care asta e f mare)
am emotii
pe la 14:00 o sa fiu la dr.
codruta.. eu chiar nu inteleg din pacate insa la noi sunt niste conceptii foarte urate legat de scosul sanului in parc si alaptat etc
mami
14+ cu posibil 
lumina si putere
Shines spune:
referitor la absenta mea ..nu m-am simtit tocmai bine zilele astea
dureri de cap zilnic, de spate
acu mai frumos..m-am trezit dim cu nasul infundat, greturi, ameteli si frisoane
ma apuc de bagat lamaie si miere..daca nu merge..recurg la un paracetamol ceva ca nu se mai poate
de asemenea..nu am putut raspunde sau posta nimic legat de Giulesti..pt mine e un sub foarte sensibil, am plans destul de mult doua zile la rand..mi-am facut rau..incerc sa stau deoparte si sa nu mai vb..desi e inevitabil. Dumnezeu sa fie alaturi de ei.
Simo
20 +
Codruta84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Azi am fost la doctor si am ascultat inimioara, rezultatele sunt bune la dublu test (prenatest cum se zice la noi). N-am luat iar nici un gram fata de data trecuta! N-am luat deloc de cand am inceput sarcina si greturi n-am avut. Si jur pe rosu ca nu ma infometez, mananc foarte corect. Insa nu dulciuri, nu prea multa paine si fainoase, nu prajeli, sanatos. Si in plus alerg toata ziua dupa zgubilitic. Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -14+ cu posibil ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Doloress, bravo ca nu ai luat nimic de cand ai ramas insarcinata. Eu pana la 17 saptamani nu luasem nimic iar de la 17 saptamani pana la 20 am luat 2 kg si asta fara sa manac excesiv. Asadar ideea e sa nu te sochezi dupa daca incepi sa iei ca eu o luasem razna cresteam in greutare cam in fiecare sapt cu 500-600 gr si nu stiam de unde.

Oricum este bine ca nu ai luat mult la inceput ai unde sa pui dupa mai la sfarsit cand incepe sa creasca bebelul.
Codruta
cu
de 20+

N-am luat deloc de cand am inceput sarcina si greturi n-am avut. Si jur pe rosu ca nu ma infometez, mananc foarte corect. Insa nu dulciuri, nu prea multa paine si fainoase, nu prajeli, sanatos. Si in plus alerg toata ziua dupa zgubilitic.