Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (51)
Raspunsuri - Pagina 2
inaioana spune:
Nu stiu mai multe detalii.Pretul mic este dat de faptul ca au contract cu casa de asigurari care acopera o parte din suma.(La cezariana, casa plateste 2800 ron din cost - asta e valabil si pentru clinicile private din Bucuresti care au contracte cu casa, nu stiu la nastere naturala.)
Problema nu e ca se poate naste natural, problema este sa accepte sa nasti natural dupa doua cezariene ceea ce in Occident e acceptabil, dar in Romania 99.99%nu. Plus ca astia de la Isis ofera si varainta in apa...in fine, daca e sa ma hotarasc sa incerc natural, toata increderea mea e la Isis si nu ma razgandesc pentru ca au destula experienta, am vorbit cu multe mamici care au nascut acolo si cunosc toate detaliile. Nova Vita inafara de pretul mic, nu are alte avantaje cunoscute de mine fata de Isis. Dar sigur ca e si asta un aspect important.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
roxx26 spune:
Ca tot am ajuns sa vorbim despre nastere, eu raman hotarata la Medlife, mai este cineva pe aici cu aceeasi optiune?
_
BB e deja pe drum
Roxana 19+ cu
bebe creste
Codruta84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dangabriela Codruta84 la ce dr la Polizu mergi?? Mutatia Factor Laiden heterozigot, 16 + |
merg la Dna Dr Tataru Monica, dar inainte sa merg la ea am facut o intreaga ancheta in Polizu :)) Am o cunostinta care este moasa la Romar si ea m-a ajutat cu ancheta. Voiam neaparat un medic care sa sustina alaptarea exclusiva si care sa se axeze pe nastere naturala si care recurge la cezariana doar cand este cu adevarat nevoie. Dna Tataru este un astfel de medic. Inainte am fost la Caritas si am plecat de acolo la 14 saptamani pentru ca medicul mi-a zis ca imi face cezariana programata ptr ca nasc in per sarbatorilor. Asa ca m-am mutat aici si sunt f multumita de dna dr.
Codruta cu de 20+
ziki spune:
fetele cu Medlife si Euroclinic, care sunt scorurile?
eu una nu cred ca ne permitem, e cam piperat, nu?
de-aia am ales Constanta
sanziana - sef de trib si 13+ cu
andri31 spune:
fetele ma uit la voi
ce "mari" sunteti... 18-19-20 sapt chiar +.... mi se pare ca mai e asa de mult pana atunci. Imi inchuipui doar ce simtiti , cum aveti burticile , cum asteptati sa-i simtiti pe bbici in burta... cred ca este o per frumoasa cea in care sunteti voi acum ....
greturi ioc , va miscati bine..... sunteti cele mai fericite din viitoarele mamici
mami 14+ cu posibil
lumina si putere
fluturas2010 spune:
Roxx uite care e treaba, anul trecut am ramas insarcinata prin fiv si am spus imediat la toata lumea si chiar am sarbatorit, iar la saptamana 9 cand am mers la eco sa auzim inimioara am aflat ca e oprita in evolutie la 6 sapt...si a fost foarte trist pt noi care stiam prin ce trecusem ca sa obtinem o sarcina...si ne-am mai simtit si prost cand am anuntat ca de fapt nu mai sunt insarcinata...
unele persoane imi spuneau ca lasa ca o sa vezi ce repede o sa ramai gravida iar, etc, dar eu stiam ca va va urma un alt drum greu pt noi, un alt fiv..nereusit in septembrie, altul tot nereusit in martie...si acest embriotransfer cu embrioni decongelati..reusit..cand nici nu mai speram....
e..o poveste...care ma intristeaza..
si acum mi-a fost frica, si azi stau si astept parca eco din septembrie la care imi doresc sa fie bine...si asa va fi pana la sfarsit, pana o sa ii vad pe bebei ca sunt bine...
fluturas 14 + + ?
fluturas2010 spune:
fetele care vor sa nasca la medlife...e in jur de 70 mil...pt un bb si 100 pt gemeni...sunt super conditii, acvariul e minunat, bb ti-l da in camera(acolo am facut eu 2 fi-uri..si se poarta minunat cu tine..dar scump)
la Euroclinic a nascut o prietena fix acum 2 ani si am fost la ea, la spital, la fel, lux, medic fff politicos, copilul iti e adus cand vrei...a costat atunci cu totul 120 mil..2 zile de spitalizare pt cezariana...
intradevar, am vazut diferenta care e la stat, copilul iti e dus intr-o incapere unde nici familia nu are acces sa il vada, dai sapaga sa arunci un ochi si gata, mama la fel abia o poate vedea sotul 3 minute..ca nu e voie...traumatizant..din cauza asta s-a intamplat si neneorocirea de la GIulesti, cand tocmai ai nevoie de familie sa stea cu tine...tu ramai abandonata o zi si nu iti vezi copilul decat a doua zi...groaznic...ar tb sa se schimbe ceva...
fluturas 14 + + ?
Lorich spune:
Ziki nasterea naturala la euroclinic e 6500 lei, din care se scad 2800 lei, daca dr. cu care nasti are contract cu CASB. Eu am asigurare de sanatate privata cu care mai prind 15% red la nastere, si alte reduceri laanalize, eco, si ce mai fac acolo pana la nastere.
A fost grea decizia, insa cu calculul spagilor pe care ar trebui sa le dau diferenta intre privat si stat ramane cam 700 lei (cam asta ar trebui sa dau in plus pt euroclinic). Si n-am calculat ca iti trebuie de toate, vata, pemparsi, astea sunt mici nu le-am pus. Am adunat doar plicurile Eu eram tare stresata de faza sta, nu de nastere cat de faza cu spagi, plicuri, asistente pline de scarba care se uita tot cu fundul la tine chiar si dupa ce le-ai bagat 10 lei-ul in buzunar, deh..experienta nasterii in loc sa ma caleasca m-a speriat.
Insa eu nu inteleg cum poti sa vrei sa nasti natural la Constanta? Adsica..daca esti din Buc. Cezariana o inteleg, dar natural... pai se rupe apa si o iei pe autostrada sau cum???
Fluturas Doamne cat ati patimit si voi! Dar acum ati fost rasplatiti, incearca sa te bucuri de perioada asta, e o perioada minunata in viata unei femei.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 18+
simona_27 spune:
Salut toate burticile
Sunt si eu o burtica de 13+ si va urmaresc cand am timp. Ma bucur ca ati ajuns la capitolul nastere insa eu am o problema mai actuala si am vrut sa va cer sfatul. Iau 2 pastilute de acid folic pe zi si ma doare stomacul foarte tare. Exista vre-un inlocuitor sau vre-o varianta care sa ocoleasca stomacul( chear si injectabil)?