Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!
Raspunsuri - Pagina 8
Iulika29 spune:
Elle cred ca ti-am mai spus dar o mai spun o datå.Ai niste fetite superbe!Felicitari pt evolutia Annei så stii cå parca esti mai optimista de cand a inceput ea så se ridice singurica.Så stii ca eu nu imi fac probleme ca Brucu nu merge, desi eu am mers de la 10 luni taicå-su a mers de la un an jumate abia.Deci, asa cum spuneau fetele e posibil så fie ereditar sau nu.Nu te ingrijosra asa cum a inceput sa se ridice singurica asa va face multe lucruri noi.
Selene eu salivez dupå mancarea fetei.Ce bunatate.Eu i-am facut un fel de tocanita cu carnita de pui , dovleac , cartofi , morocv si scu de rosii..la sfarsit putina verdeatå.O bunatate..A lins la ea si ieri si azi.må gandeam ca mucusul ala så nu fie ca i-am taiat toate legumele cubulete.Si ma gandesc ca nu le-a apucat så le mestece pe toate si poate s-o fi iritat la stomacel.Alte simptome nu are.Am mai auzit ca apre mucusul la aparitia maselelor dar nu cred ca e cazul la noi, desi oricum nu pot så vad ca nu ma lasa deloc.
Uka imi place mami de tine ca nu te stresezi cu achizitiile printesei.Pt mine e la fel.O så le faca el pe toate.Vreau decat så fie sånåtos si så faca in continuare ce facea si pana acum.Restul vin la momentul potrivit.
Aricelule invitatia e superba!Cred ca o så fie super mega petrecere.
Andraiulia pupa Iulika dulce fetita cu fundita si pe mami ei cea frumoaså.
Mi s-a facut asa de dor de Andrecluj.inaine imi apåreau mereu pe mail pozele care le incarca pe picassa.Acum nu mai apare nimik.Te pup mami si mai spune-ne 2 vorbe despre voi.
Ma duc så culc un super-mega obosit.Ca doar azi a dormit decat un somn din ala adanc si bun dupå gradi.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Iulika eu de caca nu stiu ce sa spun dar de apa cred ca bea foarte bine Bruculica.
David sunt sigura ca nu atinge 200 ml pe zi...poate rar.
Are o sticla de 250ml in care ii pun dimineata cam jumate si din aia suge toata ziua...si in timpul meselor si cand ii e sete.
Si eu ma gandeam ca ar trebui sa bea mai mult dar tinand cont ca e pe jos si o ia si bea din ea cand ii pofteste inima ma gandesc ca stie el ce are de facut.
Fa-i si tu sucul din ce in ce mai diluat pana dispare cu desavarsire
La gradi arata minunat puiu drag printre copilasi
Viky eu te apreciez foarte mult si imi doresc sa-ti iasa toate din plin. Se spune ca e greu sa le imbini dar cred ca daca exista vointa vin cumva de la sine cu un sacrificiu aici, unul acolo....
Deja cred ca suntem in etapa in care constientizam ca micutul din viata noastra este un membru al familiilor noastre, are si el lucruri, haine, viata, jucarii preferate, ore de masa, program de plimbare....Trebuie sa ne continuam si noi viata si sa o facem cu maestrie armonioasa cu micul pui in ea.
Eu am avut un avant mare de tot dupa facultate, apoi la firma la care am lucrat ...nu intru in detalii dar dupa ce am plecat m-am rupt cumva de toate si venirea pe lume a Davidosului care a fost atat de dorit la noi a intarziat iar startul meu profesional. Si da, mi-l doresc mult.
Mama chiar se temea intr-un mail cand i-am spus ca mai vreau un copil ...ca poate mi-a inflorit in minte gandul sa ma fac casnica si nu ma sustinea sub nicio forma.
Imi explica cum copilasii se fac mari, invata, devin independenti si pleaca si eu am sa raman cu ce ? Ca aceasta sintagma "a creste copiii" se opreste la un moment dat cand eu ca mama va trebui sa-mi continui viata.
Eu te sustin si nu numai atat, iti doresc multa bafta si sa nu-ti iei campii inca. Sa iti prezinti cu succes munca la congrese si sunt sigura ca intr-o zi pentru Isabela va fi mult mai important sa se mandreasca cu mama ei decat sa se intristeze ca nu a fost alaptata la petrecerea de 1 an.
Nela sa-ti traiasca Iaurtzica si sa pape zi de zi mancarica buna sa se faca mare si vanjoasa.
Selenico da' bulionul tu l-ai facut sau mama soacra ?
Sunt bune pastele, i-am mai facut si eu lui David si a mancat si de la borcanel in deplasari si-i placeau.
Daca e ca o fideluta nu cred ca trebuie sa i le mai maruntesti....zic si eu...tu te orientezi in functie de Ebruska
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Iulika29 spune:
Eu l-am parcat pe Brucu.Sunt singurica..Vreo petrecere ceva??Må duc så imi pun ceva så mananc ca sunt cråpata de foame.
Vå astept!
Luto cand bea sucul acela diluat nu imi fac deloc probleme ca e oki si umple si pampersii.Dar azi am facut asa un experiment, mai ales ca la gradi o så incerce pe cat posibil så il invete så bea din paharut chiar, fara bibe si apica(bineinteles ca daca eu ii spun så ii dea suculet din acela ii da, dar ele au spus ca o så ii dea asa cate putin si så nu stau cu frica ca se deshidrateazå) care e mult mai buna.Apoi ii va invata så pape singurei.Så stii ca azi se uita la ceilalti cum papau singurei si a vrut si el så tina bananuta singur in mana .Bineinteles ca daca era dupå el se ineca pt ca musca bucati f mari.
Daca ma crezi ca il fac ff diluat de are gust asa de zici ca a fost suc inainte in bibe si apoi am pus apå.Atat.Si asa bea..Daca ii pun numai apa e bleah.Face baloane cu ea si rade.I-am dat din paharut asa ca la oameni mari cate putin si se intindea asa så bea dar dadea afarå.zic eu ca s-a dus si ceva pe gat.Poate o scot eu la capåt repede , de fapt cred ac sigur ca e de gasca el.
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Iulika David a mancat un iaurtel si acum bantuie cu apa in mana si tipa. Estimez ca se culca iar la 12 noaptea.
Ce zici ca facem ?
Mai ai pufuleti ?
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Viky eu te apreciez foarte mult si imi doresc sa-ti iasa toate din plin. Se spune ca e greu sa le imbini dar cred ca daca exista vointa vin cumva de la sine cu un sacrificiu aici, unul acolo.... Deja cred ca suntem in etapa in care constientizam ca micutul din viata noastra este un membru al familiilor noastre, are si el lucruri, haine, viata, jucarii preferate, ore de masa, program de plimbare....Trebuie sa ne continuam si noi viata si sa o facem cu maestrie armonioasa cu micul pui in ea. Eu am avut un avant mare de tot dupa facultate, apoi la firma la care am lucrat ...nu intru in detalii dar dupa ce am plecat m-am rupt cumva de toate si venirea pe lume a Davidosului care a fost atat de dorit la noi a intarziat iar startul meu profesional. Si da, mi-l doresc mult. Mama chiar se temea intr-un mail cand i-am spus ca mai vreau un copil ...ca poate mi-a inflorit in minte gandul sa ma fac casnica si nu ma sustinea sub nicio forma. Imi explica cum copilasii se fac mari, invata, devin independenti si pleaca si eu am sa raman cu ce ? Ca aceasta sintagma "a creste copiii" se opreste la un moment dat cand eu ca mama va trebui sa-mi continui viata. Eu te sustin si nu numai atat, iti doresc multa bafta si sa nu-ti iei campii inca. Sa iti prezinti cu succes munca la congrese si sunt sigura ca intr-o zi pentru Isabela va fi mult mai important sa se mandreasca cu mama ei decat sa se intristeze ca nu a fost alaptata la petrecerea de 1 an. |
multe ce mesaj frumos!
Pentru puiul tau
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Iulika David a mancat un iaurtel si acum bantuie cu apa in mana si tipa. Estimez ca se culca iar la 12 noaptea. Ce zici ca facem ? Mai ai pufuleti ? Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Am in minte multi pufuleti!As manca un bax pe nerasuflate.Dar na unii are prea mult si altii nu are deloc.
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
multe ce mesaj frumos! Pentru puiul tau |
Daa si mie mi-a plåcut!Foarte frumos ai spus.Si iti gasesti asa frumos cuvintele...Davidutu e un norocos så aiba o mami ca tine.
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Mai Iulika una si cu una fac doua eu pufuleti mananc de la polonezi ca si aia sunt mamaligari ca noi DAR nu sunt ca aia Gustus sau Gustos sau cum le zice, de la Baia Mare . E fabrica acolo langa Raluk dar se face ca ploua .
Deci pofta nu-mi e dar as manca unu' dinala bunu'
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui lutoniana Mai Iulika una si cu una fac doua eu pufuleti mananc de la polonezi ca si aia sunt mamaligari ca noi DAR nu sunt ca aia Gustus sau Gustos sau cum le zice, de la Baia Mare . E fabrica acolo langa Raluk dar se face ca ploua . Deci pofta nu-mi e dar as manca unu' dinala bunu' Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Si aici eu mai merg la polonezi si imi iau castraveti murati.Dar pufuleti nici ca am vazut.Au suedezii un fel de pufu din aia bio de bio si sunt aproape 4 euro punga.Brucu ii primeste cum primesc aici copilasii sambata dulciuri.
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Azi am fost la moasa si la doctor.Maine dimineata tre så fiu prezenta la analize.Cred ca imi face probleme streptococul meu si va tb så merg pe tratament.Au vazut ei ceva la urina si ma trimite mai departe så fac analize mai multe.dar cica poate så fie f bine de la piatra de la rinichi.Vom vedea la analize.
fetelor, pe unde sunteti??Ati plecat så cumpårati pufuleti??!
Bruce, minunea noastrå