Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!
Raspunsuri - Pagina 7
Ellenuta spune:
alex ma bucur ca ati ajuns cu bine la mare. poate voma a fost de la stresul calatoriei. sunt sigura ca va fi o vacanta super! va pupacim dulce
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
anamaria1979 spune:
Alex sa va simtiti bine la mare. Sa mergeti cu fetita pe malul marii pe nisipul gol.
Ellenuta ce dragalasa este cum vine dupa camera.
Uka mi-a placut de carina. Asa este mai trebuie exersat mersul dar fiecare copil are propriul ritm de crestere, asa ca trebuie lasat si factorul genetic sa isi spuna cuvantul. Oricum fetita este bestiala stie sa pozeze asa ca altceva numai conteaza. Alex merge sprijinit intr-o mana dar de multe ori seamana cu un betiv la coltul strazii nu are inca un echilibru bun.
lutoniana spune:
Ce frumoasa e invitatia lu' Maria
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Iulika29 spune:
Fetelor azi a facut Brucu cacuta cu putin mucus in el.Nu era diaree , mirosea ce e drept pustin diferit.Si a facut de 3 azi.Asa a mai facut cand i-au dat dintii de sus, dar fara mucus in el.De la ce ar putea fi?
Si voiam så va intreb cam cata apå per total bea ai vostri.Pt ca al meu bea decat suc din acela pt copii indoit cu apå.De ex ii pun 100 ml suc din acela si pana pe la 260 ii pun apå si bea cate un biberon e zi, cand e f cald si 2.Si ma gandeam ca poate ar fi cazul så se obisnuiasca cu apica care o refuza cu desavarsire.Nu stiu de ce ,ca sucul acela indoit nu e dulce deloc.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
deci :
Ellenuta, Eva era bestiala cum venea ea asa incet dar sigur dupa tine si felicitari si pentru ridicatul Annei, ca ca am omis ieri
invitatia Mariei este senzationala, ca apare si ea in cadru bineinteles
Carina, face furori ca de obicei, iar in rochita arata
; uka, dai un semn, te rog, daca mai ai loc disponibil in bagaj, voi fi recunoscatoare, as vrea si eu una-alta
ANDREI
mamideandrei spune:
Alex, ma bucur ca ati ajuns cu bine la malul marii, sper ca mandrutza ta sa fie ok si sa va bucurati de vacanta ca tare o meritati
ANDREI
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iulika29 Fetelor azi a facut Brucu cacuta cu putin mucus in el.Nu era diaree , mirosea ce e drept pustin diferit.Si a facut de 3 azi.Asa a mai facut cand i-au dat dintii de sus, dar fara mucus in el.De la ce ar putea fi? Si voiam så va intreb cam cata apå per total bea ai vostri.Pt ca al meu bea decat suc din acela pt copii indoit cu apå.De ex ii pun 100 ml suc din acela si pana pe la 260 ii pun apå si bea cate un biberon e zi, cand e f cald si 2.Si ma gandeam ca poate ar fi cazul så se obisnuiasca cu apica care o refuza cu desavarsire.Nu stiu de ce ,ca sucul acela indoit nu e dulce deloc. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+ Bruce, minunea noastrå |
la cacutza, nu stiu ce sa-ti spun ; la apica, bea cca 250 ml, cand era f cald ajungea la 400, dar apa plata, nu suc, nu ceai
ANDREI
selen80 spune:
Iulika, Ebru nu bea nici 100 ml de apa pe zi....ajungea la 100 in zilele caniculare...acum ne-am intors la 70-80....suc si ceai nu i=-am dat deloc...
de kakuta nu stiu ce sa zic....a avut ceva mucisori? ca am inteles ca si de la asta poate fi...
Aricel, super invitatia!
haideti sa va zic ce a papat mandra azi...i-am facut pt prima data paste...daca tot am gasit bio...sunt ca o fideluta asa, dar eu le-am mai dat prin robot sa le mai maruntesc, ca parca prea le inghitea cu totul si m-am gandit sa nu-i pice greu la stomac.....i-am dat cu sos de rosii proaspat tocate din gradina, cu belsug de mirodenii si un catel de usturoi...a fost
ieri n-am mai facut pastai, i-am facut tot paste, dar am incercat cu branza de vaci si smantana si nu prea au avut succes ca cele de azi....
asta in caz ca mai aveti nevoie de idei
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!