Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Hai ca am adormit-o pe pisi, am mancat o punga de pufuleti si-am baut o sticla de apa..parca sunt mai roz lucrurile acum!

Pateu nu ai in casa ? festinul ar fi incomplet fara desert

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Hmm, cred ca l-a mancat mihai dimineata..sigur si-a facut un sendvis cu margarina si parizer.

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Uka, e draguta foc gargarita ta!

sper ca nu e vorba de aceea care face ca libelula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna ziua dragelor, de la malul marii.

Suntem bine, am ajuns ieri dupa ceva peripetii si nervi, dar ne-am cazat si e totul ok.

Mandra a facut astazi prima baitza in piscinutza umpluta cu apa marii, tare s-a mai distrat.

Asera mi-a vomitat in schimb tot laptele in jeturi din alea horror de am zis ca mor azi noapte, am pazit-o intr-una, vad ca e ok, cred ca a fost prea mult pentru ea ziua de ieri si probabil de la oboseala a facut-o, vedem disera ce se va intampla. Doamne ajuta.

Mai, dar nu se poate asa ceva, lipseste omul o zi si voi umpleti un capitol juma'...ma duc sa vad ce ati discutat ca ma roade curiozitatea. Am si timp, ca buna adoarme ploada.

Va pupicesc.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Uka, e draguta foc gargarita ta!

sper ca nu e vorba de aceea care face ca libelula

Face daca avem noi oamenii urechi de auzit ! Altfel, e doar pentru tzantzari !
Ceea ce imi aduce aminte: eu mai bag o comanda LA DAVID'S, pentru colectia de iarna, prin septembrie
Cine vrea caciuli, maciuci sau jucherii, apelati cu incredere. Nu percepem taxa de transport, in limita stocului disponibil
Ne auzim pe PM..stiti voi de la ce vine

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Uka legat de mers si Maria e in acelasi stadiu, doar ca nu merge pe varfuri, dar tot nu are stabilitate si se uita numai in jos dupa pietricele, frunze, etc. ...ba mai mult cand vede vreuna face un pas mare aproape de spagat ...deci cred ca o sa fie printre ultimii dovlecei la mers, mai ales ca este printre cei mai mari .... dar asta e, macar acum e mai safe ... pe urma chiar ca nu mai pot sta jos deloc ...

Iulika ce bine se simte Bruce la gradinita. Ma bucur ca-i place si asa esti si tu linistita ca totul e bine.

Apropo de mot peste o saptamana ne pregatim si noi

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetelor

multumim pentru felicitari, anna grasuta exerseaza in continuare ridicatul pe gardulet, insa, nu face niciun pas. si cand ma gandesc ca eva la 10 luni www.youtube.com/watch?v=ZnTNCelB-xE" target="_blank">mergea singura si bine .. ca sa nu mai spun ca recunostea obiecte si animale din carticele .. in fine, fiecare copil are ritmul sau ..

legat de intarcat .. nu cred c-o voi face acum, insa, voi incepe sa-i dau seara formula ca sa-mi doarma snur. sincer, am asa o stare cand ma trezeste de n ori ca-mi vine sa ma spanzur ..

s-a trezit anna .. revin ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Uka, sa stii ca incaltata si Ebru merge asa, mai ca betivii in picioarele goale, prin casa, are mult mai multa stabilitate...de sandale se impiedica, se calca singura, si e mai mult atenta la ele, se mai opreste sa le atinga....
cel mai bine faci cum a zis Danutza, exersat pe nisip..

Danutza, radem noi radem, dar cred ca tie nu-i venea sa razi atunci si Ebruskai i-au luat-o alti dovlecei inainte cu mersul, merge si ea acum, dar sunt altii mult mai avansati...ii este mult mai comod s-o ia de-a busilea, sau sa ocoleasca pe unde are punct de sprijin....si nici ea nu se ridica singura de jos, merge doar de la un punct de sprijin la altul...

Luci, David ca David, ca-i vanjos, dar Ebru ce sa faca cu sapa?? ca nici ea n-are nici o treaba cu activitatiele intelectuale...

Alex, poate si de la drumul cu masina a reactionat asa Zeina...sper sa nu se repete, sa va bucurati de concediu...vad ca aveti noroc de vreme ok, nu e foarte cald...

IUlika, si pasiunile vad ca sunt comune la copii nostri, ai vazut ca si Ebru tot pe la bucatarie s-a jucat cand a fost la party

Vik, sa stii ca si mie imi place mica si tare , dar cateodata mi se mai face pofta de cate o otrava....

a aparut primul episod din seria 6 din Weeds, fug sa-l vizionez!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Din capitolul trecut citire:

Uka ma bucur din tot sufletul de vestea cu tripletii, Doamne, ce bine.

Selen si eu din cate stiu nu se poate face nimic la ochi pana la 2 ani...si nu cred ca la Ebru e ceva grav....va tin pumnii.

Vad ca s-a discutat mult despre subiectul Giulesti eu nici macar nu pot sa ma gandesc la asa ceva, i-este imposibil, nu zic mai multe ca ma apuca plasul.

Adela minunati copii ai mamis, sa iti traiasca.

BRAVOOOOOOO Annna!!!!!!!

Fragutza

Iulika sa va fie de bine petrecerea.

revin mai tarzior...pupici...

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Ellenuta, f dragutza Eva, e o scumpa! felicitari si Annei, o sa vezi ce repede o sa evolueze de acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ellenuta, f dragutza Eva, e o scumpa! felicitari si Annei, o sa vezi ce repede o sa evolueze de acum!

saru-mana!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput