Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Eu incerc sa-l invat pe David ca masina de polotie face nino - nino...ca sa nu sape santuri toata viata :)))) dar el face doar cu limba intr-un mare fel....super amuzant

Bafta multa Iulika, va fi bine, atata vreme cat nu lesini la luat de sange poa sa-ti faca orice. Pupam fluturasul din burtica. Cum va numiti la noua odisee?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

io's cu punga de pufu in fatza tot de la Raluk de acolo, dar Veverita pofticioasa se numesc...

ce imi place cum povestiti voi de gradi, eu sunt sigura ca David si Brucu vor invata multe lucruri acolo inaintea altor dovlecei, pt ca vad la ceilalti copii, plus ca tovarasele au probabil ceva metode de a-i invata, pe care noi nu le stim....
Ebru stie sa bage lingurita in gura, dar invers ii pun eu mancarica pe varf si ea o duce la gura cu fundu'n sus...deci cu supitza n-ar merge smecheria, trebuie ceva care sa stea pe lingurita in rest, cu mainile papa demult...isi baga mana in castron si-si linge degetelele

Iulika, bafta maine la analize!

Luci, am facut impreuna bulionu' , una a taiat rosiile si una le-a tocat..pe rand...iar Ebru a stat cu tati..da de ce ma intrebi?

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Viky eu te apreciez foarte mult si imi doresc sa-ti iasa toate din plin. Se spune ca e greu sa le imbini dar cred ca daca exista vointa vin cumva de la sine cu un sacrificiu aici, unul acolo....
Deja cred ca suntem in etapa in care constientizam ca micutul din viata noastra este un membru al familiilor noastre, are si el lucruri, haine, viata, jucarii preferate, ore de masa, program de plimbare....Trebuie sa ne continuam si noi viata si sa o facem cu maestrie armonioasa cu micul pui in ea.
Eu am avut un avant mare de tot dupa facultate, apoi la firma la care am lucrat ...nu intru in detalii dar dupa ce am plecat m-am rupt cumva de toate si venirea pe lume a Davidosului care a fost atat de dorit la noi a intarziat iar startul meu profesional. Si da, mi-l doresc mult.
Mama chiar se temea intr-un mail cand i-am spus ca mai vreau un copil ...ca poate mi-a inflorit in minte gandul sa ma fac casnica si nu ma sustinea sub nicio forma.
Imi explica cum copilasii se fac mari, invata, devin independenti si pleaca si eu am sa raman cu ce ? Ca aceasta sintagma "a creste copiii" se opreste la un moment dat cand eu ca mama va trebui sa-mi continui viata.
Eu te sustin si nu numai atat, iti doresc multa bafta si sa nu-ti iei campii inca. Sa iti prezinti cu succes munca la congrese si sunt sigura ca intr-o zi pentru Isabela va fi mult mai important sa se mandreasca cu mama ei decat sa se intristeze ca nu a fost alaptata la petrecerea de 1 an.

multe ce mesaj frumos!

Pentru puiul tau

foarte frumos. luto .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Am fost la medic si printre altele i-am spus si ca pisi e neprietenoasa. Mi-a explicat ca e normal.
Deci, s-a rezolvat, nu se poate!

Si sa nu-mi fac griji ca nu mananca solid ca asa fac toti copilasii alaptati.

Gata, si-acum sa ne dixtram!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Luci draga ..mesajul tau m-a facut sa lacrimez. Cred ca toate simtim la fel: ca acesti dovlecuti minunati ne-au schimbat viata intr-un mare fel si ca da, au devenit prioritatile 0 ale noastre.

Eu din pacate am fost pana acum o carierista ambitioasa si apoi treptat am devenit o workoholica ceea ce nu e bine deloc. Nici ptr pshicul meu dar nici al celor din jur. Asa ca acum vreau sa corectez asta. Dar nu avand ca scuza pe Isabela. Pot sa afirm cu mana pe inima ca ea e cea mai mare realizare a mea, a noastra. Si ma tot mir ca din doi oameni imperfecti cum suntem noi, eu si Sorin, sotul meu, a putut iesi un copil perfect asa cum e Isabela!

David e un norocos cu o mama asa de iubitoare si echilibrata ca tine. Sunt convinsa ca la momentul potrivit si cariera ta va fi asa cum ti-o doresti. Oricum...tine cont de faptul ca tu ai trecut printr-o mare schimbare (tara!). Iti multumesc inca o data pentru cuvintele frumoase

Iulika...asa frumos povestetsi despre Brucu si experienta cu gradinita ca mai mai imi vine sa o duc si eu pe Isabela (da'imi trece repede cind stiu care sunt conditiile din cresele/gradinitele noastre). Oricum...va invidiez si pe tine si pe Luci ca ii socializati. Mare lucru ca s-au adaptat asa usor!

Alex concediu placut!

Eu ma duc sa recuperez mamarutza ca de la 6 sta la taica-sau in brate. De fapt Sorin nu se poate desprinde de ea..pleaca o saptamina la un training si e tare posomorat...

Noapte buna!

de printesa Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Hop si eu, am terminat negocierile. Ea a fost de acord sa pape bine si sa adoarma, cu conditia sa o laud un pic la voi..
Daca reusesc sa-i tai mai incolo unghiutzele, am cel mai cel copil. Inainte i le taiam tot in somn, dar aveam aliat pe sisi. Acum..sa vedem, va anunt eu si-mi tineti pumnii,da?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Suntem fluturasi de martie-aprilie 2010, dar eu nu am mai intrat deloc si nici nu stiu daca voi avea timp.Poate mai tarziu cand voi sta acaså.Scriu si acolo fetele f mult si nu fac fatå.Dar va am pe voi si imi este bine.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Luci, am facut impreuna bulionu' , una a taiat rosiile si una le-a tocat..pe rand...iar Ebru a stat cu tati..da de ce ma intrebi?

mica veverita pofticioasa, te intreb pt ca nu prea imi inspirai mie o tipa care face bulion si zacusca....dar se pare ca azi am descoperit o noua latura a personalitatii tale . Mi-o amintesc pe Raluk la transmisiile directe cum fugea de la bulion la calculator si mai am inca in fata ochilor poza cu ea cu dovlecelul mutant in brate

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Am fost la medic si printre altele i-am spus si ca pisi e neprietenoasa. Mi-a explicat ca e normal.
Deci, s-a rezolvat, nu se poate!

Si sa nu-mi fac griji ca nu mananca solid ca asa fac toti copilasii alaptati.

Gata, si-acum sa ne dixtram!

Pentru puiul tau

e hai, pe asta de unde a scos-o??!
eu inteleg ca vroia sa te linisteasca, dar totusi....eu cred ca avem aici destule exemple de copilasi alaptati care papa f bine si solide...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

uky, ce frumoasa e carina si dulcica cum merge ea scumpica draga de ea nemaipomenita extraordinara unica !
asa merge si maia, doar ca din cand in cand se ridica singurica si paseste. asta de 2 zile. iar daca stau pe covor in fata ei si intind mainile si ii spun "hai la mami", se ridica si vine singurica pana la mine. tb insa sa stau suficient de aproape cat s-o motivez, dar sa faca si 3-4 pasi singurica.

o sa te uimeasca intr-o zi. vei vedea. abia astept momentul, pentru tine uka mamica.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput