Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!
Raspunsuri - Pagina 10
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
mica veverita pofticioasa, te intreb pt ca nu prea imi inspirai mie o tipa care face bulion si zacusca....dar se pare ca azi am descoperit o noua latura a personalitatii tale . Mi-o amintesc pe Raluk la transmisiile directe cum fugea de la bulion la calculator si mai am inca in fata ochilor poza cu ea cu dovlecelul mutant in brate Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Da' ce ma, checul mutant al lu Selen nu e destul de mutant pt tine?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
selen80 spune:
Luci, m-am prins mami de ce ma intrebi, o faceam si eu pe proasta...pai nu prea sunt genu, dar daca se apuca soacra-mea, eu nu pot sa stau sa ma uit la ea, nu? ma simt si eu, ce naibii....si nu facem decat atat, bulion, pt ca s-au facut multe multe rosii in curte si era pacat de ele.....in rest am facut comanda la mama desi soacra-mea are ganduri mari, azi imi spunea sa mergem la obor sa luam vinete, ardei, castraveti si sa coacem, respectiv muram.....cred ca ma fac ca ploua pana se scumpesc toate legumele
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
lutoniana spune:
Eu vreau ca Carina sa stea cuminte la manichiura si Pisi sa inceapa sa fie prietenoasa si va multumesc pt laude, masa si piscoturile limbi de pisica dupa ce dorm copilasii.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
Fragutza spune:
citat din mesajul lui selen80
e hai, pe asta de unde a scos-o??! eu inteleg ca vroia sa te linisteasca, dar totusi....eu cred ca avem aici destule exemple de copilasi alaptati care papa f bine si solide... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
M-am exprimat eu ca pixu'.
I-am zis eu ca nu mananca solid si mi-a explicat ca e un comportament f frecvent la cei alaptati ca pisi (fara program, supt ff des, diversificat mai tarziu, etc).
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica uky, ce frumoasa e carina si dulcica cum merge ea scumpica draga de ea nemaipomenita extraordinara unica ! asa merge si maia, doar ca din cand in cand se ridica singurica si paseste. asta de 2 zile. iar daca stau pe covor in fata ei si intind mainile si ii spun "hai la mami", se ridica si vine singurica pana la mine. tb insa sa stau suficient de aproape cat s-o motivez, dar sa faca si 3-4 pasi singurica. o sa te uimeasca intr-o zi. vei vedea. abia astept momentul, pentru tine uka mamica. --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
so good to see you!!
Serios, asa merge Maia? Sau zici asta pentru ca esti prietena mea? Mie mi se pare ca mai are muult pana capatat stabilitatea pe care o vad la dovleceii umblareti. Oricum o ador, e o ambitioasa..Azi a facut inconjurul terasei de vreo 3 ori Noroc cu 2 bunici si o matusa
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
hepilica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Fragutza
M-am exprimat eu ca pixu'. I-am zis eu ca nu mananca solid si mi-a explicat ca e un comportament f frecvent la cei alaptati ca pisi (fara program, supt ff des, diversificat mai tarziu, etc). Pentru puiul tau |
selen, acum e totul clar ?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
so good to see you!! Serios, asa merge Maia? Sau zici asta pentru ca esti prietena mea? Mie mi se pare ca mai are muult pana capatat stabilitatea pe care o vad la dovleceii umblareti. Oricum o ador, e o ambitioasa..Azi a facut inconjurul terasei de vreo 3 ori Noroc cu 2 bunici si o matusa _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Uka, fetita cea mai mica din grupa lui Brucu merge exact ca si Carina.Numai ca ea merge nesustinuta.Asa aveam impresia de fiecare datå ca da cu nasul de podea.Mergea ca un betivan..Asa ca nu te pune pe asteptat.Poate så o ia singura la fuga oricand.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
selen80 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui hepilica
selen, acum e totul clar ? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
CA CRISTALU'!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
Fragutza spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui hepilica
selen, acum e totul clar ? --- mami de minunata si cuminte (22.09.2009) Multumesc lui DD. |
O sa-mi pun un disclaimer la semnatura! Ceva gen n-am intentii rele, nu vreau sa atac, sa jignesc, sa supar, sa judec, sa generalizez, sa compar, sa..sa...sa..
Pentru puiul tau
happy_uka spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui selen80
CA CRISTALU'! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
Pasta de dinti Cristal face dintii ca la cal
_