Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!
Raspunsuri - Pagina 11
happy_uka spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Fragutza
O sa-mi pun un disclaimer la semnatura! Ceva gen n-am intentii rele, nu vreau sa atac, sa jignesc, sa supar, sa judec, sa generalizez, sa compar, sa..sa...sa.. Pentru puiul tau |
Degeaba.. te-ai maritat cu el ...Esti pe viata!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
selen80 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
Da' ce ma, checul mutant al lu Selen nu e destul de mutant pt tine? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
you HAD to bring that up!!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui selen80
you HAD to bring that up!! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
..din ziua aia te-am privit altfel: erai de-a mea !
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Mai Iulika una si cu una fac doua eu pufuleti mananc de la polonezi ca si aia sunt mamaligari ca noi DAR nu sunt ca aia Gustus sau Gustos sau cum le zice, de la Baia Mare . E fabrica acolo langa Raluk dar se face ca ploua . Deci pofta nu-mi e dar as manca unu' dinala bunu' Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
Spre deosebire de Iulika, tu www.albinuta.co.uk/Dulciuri-si-Snacks/Pufuleti-si-pufarine/Gusto-Pufuleti-simpli-45g/prod_408.html" target="_blank">ai de unde.
Mai nu stiam de gusto astia. Eu stiu de la extruder niste pufuleti de Baia Mare intr-adevar bestiali la gust, cei mai buni pe care i-am mancat. Si mai nou am aflat ca sunt si bio . Dar n-am mai papat oricum din liceu. Erau cu Hercule pe ei, cu motanul prietenul lui Pif .
Buna seara!
La multe lunite Ana! Sa fii sanatoasa!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Si aici eu mai merg la polonezi si imi iau castraveti murati.Dar pufuleti nici ca am vazut.Au suedezii un fel de pufu din aia bio de bio si sunt aproape 4 euro punga.Brucu ii primeste cum primesc aici copilasii sambata dulciuri. Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+ Bruce, minunea noastrå |
Cred ca stiu de care zici, am vazut in tesco in Ungaria si ii tot intorceam pe toate partile ca nu stiam ce sunt, si nu scria in nici o alta limba ingredientele. Erau si de grau, si de mei, si de porumb. Asa niste bile, dar nesarate parca...
Iulika29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluk16
Spre deosebire de Iulika, tu www.albinuta.co.uk/Dulciuri-si-Snacks/Pufuleti-si-pufarine/Gusto-Pufuleti-simpli-45g/prod_408.html" target="_blank">ai de unde. Mai nu stiam de gusto astia. Eu stiu de la extruder niste pufuleti de Baia Mare intr-adevar bestiali la gust, cei mai buni pe care i-am mancat. Si mai nou am aflat ca sunt si bio . Dar n-am mai papat oricum din liceu. Erau cu Hercule pe ei, cu motanul prietenul lui Pif . Buna seara! La multe lunite Ana! Sa fii sanatoasa! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Hmm de care zici tu??Nu ii stiu.Nu trimiti o punga så il gust si eu pe Pif.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Am fost la medic si printre altele i-am spus si ca pisi e neprietenoasa. Mi-a explicat ca e normal. Deci, s-a rezolvat, nu se poate! Si sa nu-mi fac griji ca nu mananca solid ca asa fac toti copilasii alaptati. Gata, si-acum sa ne dixtram! Pentru puiul tau |
pe principiul ca imi cresc copilul de pe net, ca Nela , eu nu mai trebuie deci sa intreb pe nimeni
hepilica spune:
Povestiri din gradina zoologica
...si cum ma plimbam eu cu Maia prin gradina, ajungem si la pasari. Toata curtea noastra din fatza e plina de pasari: gaini, cocosi, curcani, porumbei...si puii astora . Cat e ziua de lunga, pe timpul verii, bunicul sta pe scaun la poarta si pazeste pasarile si are grija de ele si le da sa pape si citeste toata ziua Can Can si Click ... si o astepata pe postarita (nu stiu de ce, am crezut ca vine pensia, dar se pare ca o asteapta zilnic...).
Buuun, la amiza cand vine soarele la pasari, bunicul se muta sub salcia de la poarta. Tot acolo avem si un leagan de-al Maiei. Si cum mergeam noi agale spre leagan, auzim vocea bunicului:
- iar ai venit? fir-ai a dracului!
stiam ca bunicu' e singur, asa ca ne-am gandit ca vorbeste cu ziarul (ca doar nu cu noi ). ca nu o singura data l-am vazut razand in hohote sau vorbind cu zavoranca ori cu vreo alta petarda din ziar .
dar auzim din nou:
- fir-ai tu a dracului! e lasa ca ti-o trag eu tie!!!
UPSSSSS, am zis!
cand intoarcem capul sa vedem ce se intampla auzim din nou:
- GAINA!!!!!! GAINA!!!! TRECI fir-ar mama ta a dracului ca te inchid acum! Eeeee, lasa ca iti vin eu de hac. Si pune furtunul cu apa pe ea.
O gaina fara minte , avea tupeul sa se apropie de galeata cu boabe.
Acum, sigur gaina asta n-ar minte .
In rest, suntem bine.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
alex25 spune:
Buna seara dragilor.
Asa cum am promis, am revenit.
Ce dixtractie pe capul vostru aseara, m-am distrat si eu, chiar daca cu intarziere. Am inteles ca Raluk ar avea nevoie de remorca mea, pai sa stiti ca o dau cu bani grei, nu asa, pe degeaba. Cat depre liste, nu cred ca m-ai depasit mamis, eu sunt maniaca cu asa ceva.
Aricelul tinem pumnii la nalize, sa scapati repede si usor. E cam greu ce e drept, depinde unde ii gaseste vena, ca o sa o caute pe manutza si pe piciorus, in cel mai rau caz pe cap...nu vreau sa te descurajez, eu am trecut deja prin asta de 3 ori, e cam horror, trebuie sa iti spun, ca sa iti inima in dinti. Inchipuie-ti ca mie imi e atat de frica de luat sange/injectii in general, incat de fiecare data cand mi se ia sange mi se face rau si lesin, iar dupa cezariana am semnat ca nu am nevoie de nici un analgezic, numai sa nu fac injectii....stiu, sunt dusa, dar e prea tarziu sa ma tratez... dar pentru mandra mea am rezistat eroic, asa ca fii sigura ca vei avea putere sa fii langa ea, Dumnezeu ne da putere.
Uka intra-devar tare alunecoasa tema cu alaptatul, eu nu am avut curaj sa ma bag niciodata si pentru ca la noi au fost 4 luni de muls, un adevarat chin...dar eu imi sustin parerea, ca atunci cand devine un chin atat pentru mama cat si pentru copil, eu nu mai vad beneficiile....de aia si zic ca fiecare decide ce e mai bine pentru el si copilul lui.
Luto eu recunosc ca desi are 6 dinti nu am incercat niciodata sa o spal pe dinti...sunt o putoare.
Uka nu stiu cand va merge singurica, dar eu o iubesc tare pe Carina, da tare de tot.
Vad ca ziceti si de mancatul de bucatele, la noi din pacate nu se poate inca...ea prinde cu manutza, duce la gura si molfaie nitel, dupa care cand vrea sa inghita isi provoaca voma...asa ca, deocamdata zicem pas. Pana cand, numai Dumnezeu stie.
Si noi exersam mersul pe nisip cu talpitele goale, si e superba. A mea merge tinuta numai de amandoua manutele, chiar daca are stabilitate, este o mare fricoasa, si daca ii dai drumul la o manutza se aseaza imediat in funduletz, e criminala. Si a mea calca apasat, cu toata talpa, dintotdeauna...isi dau ei drumul cand sunt pregatiti, eu asa cred. Si a mea cand e incaltata merge ca betivii, ca o incurca incaltarile la mers.
Danutza ai fost criminala cu povestea din Cismigiu, mi te si imaginam.
Elle am lesinat cand am vazut-o pe Eva dragutza cum mergea, ca un pitic, superb!!!!! Si nu iti mai face griji cu Anna, de aia se si zice ca nu sunt 2 copii la fel, uite, verisorul meu a mers la 1an si 5 luni, si te asigur ca e perfect normal, ba a mai terminat si studii in strainatate...hai...capul sus.
Iulika nu stiu ce sa zic de kk cu mucus, daca nu face febra si nu vomita nu e viroza, poate fi de la dinti sau de la ceva ce a papat, trebuie urmarit cum evolueaza. Sper sa fiti ok. Cat despre faza cu apa, si noi suntem cam in aceeasi situatie, nu bea decat ceai din ala granulat si numai de la Hipp, cu toate ca eu il diluez la maxim, nu pun nici un sfert fata de cat scrie pe cutie, si nu are nici un gust, dar apa o refuza cu desavarsire...de cand e foarte cald bea si 400ml pe zi, plus ca se trezeste si de 2 ori noaptea ptr cei si bea cam 150...dar are si zile cand nu bea mai mult de 100-200...eu zic ca stiu ei cand le e sete. Bafta maine la analize.
Uka eu deja am strans pumnii, sa stii.
Fragutzo eu sa stii ca te pup, si pe tine si pe pisi, sa fie clar.
Techila pe unde esti mamis?
Pfff, ce am mai alergat dupa voi, am obosit.
Ma bag la somn ca sunt rupta, a papat mandra azi lapticul si nu a mai avut probleme, Doamne ajuta...in rest suntem bine, cica ne distram, dar eu deja sunt picata in freza. Nu conteaza insa.
Va pup de o mie de ori.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!