Dovlecei in sarbatoare *184* LMA Andreea&Stefan!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Povestiri din gradina zoologica

...si cum ma plimbam eu cu Maia prin gradina, ajungem si la pasari. Toata curtea noastra din fatza e plina de pasari: gaini, cocosi, curcani, porumbei...si puii astora . Cat e ziua de lunga, pe timpul verii, bunicul sta pe scaun la poarta si pazeste pasarile si are grija de ele si le da sa pape si citeste toata ziua Can Can si Click ... si o astepata pe postarita (nu stiu de ce, am crezut ca vine pensia, dar se pare ca o asteapta zilnic...).
Buuun, la amiza cand vine soarele la pasari, bunicul se muta sub salcia de la poarta. Tot acolo avem si un leagan de-al Maiei. Si cum mergeam noi agale spre leagan, auzim vocea bunicului:

- iar ai venit? fir-ai a dracului!

stiam ca bunicu' e singur, asa ca ne-am gandit ca vorbeste cu ziarul (ca doar nu cu noi ). ca nu o singura data l-am vazut razand in hohote sau vorbind cu zavoranca ori cu vreo alta petarda din ziar .

dar auzim din nou:

- fir-ai tu a dracului! e lasa ca ti-o trag eu tie!!!

UPSSSSS, am zis!

cand intoarcem capul sa vedem ce se intampla auzim din nou:

- GAINA!!!!!! GAINA!!!! TRECI fir-ar mama ta a dracului ca te inchid acum! Eeeee, lasa ca iti vin eu de hac. Si pune furtunul cu apa pe ea.

O gaina fara minte , avea tupeul sa se apropie de galeata cu boabe.
Acum, sigur gaina asta n-ar minte .

In rest, suntem bine.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:

...si cum ma plimbam eu cu Maia prin gradina, ajungem si la pasari. Toata curtea noastra din fatza e plina de pasari: gaini, cocosi, curcani, porumbei...si puii astora . Cat e ziua de lunga, pe timpul verii, bunicul sta pe scaun la poarta si pazeste pasarile si are grija de ele si le da sa pape si citeste toata ziua Can Can si Click ... si o astepata pe postarita (nu stiu de ce, am crezut ca vine pensia, dar se pare ca o asteapta zilnic...).
Buuun, la amiza cand vine soarele la pasari, bunicul se muta sub salcia de la poarta. Tot acolo avem si un leagan de-al Maiei. Si cum mergeam noi agale spre leagan, auzim vocea bunicului:

stiam ca bunicu' e singur, asa ca ne-am gandit ca vorbeste cu ziarul (ca doar nu cu noi ). ca nu o singura data l-am vazut razand in hohote sau vorbind cu zavoranca ori cu vreo alta petarda din ziar .

dar auzim din nou:

UPSSSSS, am zis!

- GAINA!!!!!! GAINA!!!! TRECI fir-ar mama ta a dracului ca te inchid acum! Eeeee, lasa ca iti vin eu de hac. Si pune furtunul cu apa pe ea.

In rest, suntem bine.

---

Multumesc lui DD.

Da' de exemplu ce-i zice lu' Zavoranca?

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Luci, am facut impreuna bulionu' , una a taiat rosiile si una le-a tocat..pe rand...iar Ebru a stat cu tati..da de ce ma intrebi?

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

mica veverita pofticioasa, te intreb pt ca nu prea imi inspirai mie o tipa care face bulion si zacusca....dar se pare ca azi am descoperit o noua latura a personalitatii tale . Mi-o amintesc pe Raluk la transmisiile directe cum fugea de la bulion la calculator si mai am inca in fata ochilor poza cu ea cu dovlecelul mutant in brate

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

ce tareeeee!

Daaaa, la Meli tin minte cum fugeam tinandu-mi burta, de afara de la soba, in casa la calculator

Si ai fost cea mai tare cu dovlecelul! Exact luna asta povesteam cu mami ceva de dovlecei (ma refer la leguma) si ii ziceam de dovlecei mari ca cel din poza cu burta mea si nu stia la ce ma refer

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

alex, da pt mine? pt mine o vorba?

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

hepi super tare povestioara!Dar eu ma gandeam ca vorbea cu postarita enervat pe ea ca umbla din caså in caså.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

Mai Iulika una si cu una fac doua eu pufuleti mananc de la polonezi ca si aia sunt mamaligari ca noi DAR nu sunt ca aia Gustus sau Gustos sau cum le zice, de la Baia Mare . E fabrica acolo langa Raluk dar se face ca ploua .
Deci pofta nu-mi e dar as manca unu' dinala bunu'

Spre deosebire de Iulika, tu www.albinuta.co.uk/Dulciuri-si-Snacks/Pufuleti-si-pufarine/Gusto-Pufuleti-simpli-45g/prod_408.html" target="_blank">ai de unde.

Mai nu stiam de gusto astia. Eu stiu de la extruder niste pufuleti de Baia Mare intr-adevar bestiali la gust, cei mai buni pe care i-am mancat. Si mai nou am aflat ca sunt si bio . Dar n-am mai papat oricum din liceu. Erau cu Hercule pe ei, cu motanul prietenul lui Pif .

Buna seara!

La multe lunite Ana! Sa fii sanatoasa!

Hmm de care zici tu??Nu ii stiu.Nu trimiti o punga så il gust si eu pe Pif.

Bruce, minunea noastrå

Neaparat!

Pentru o graviduta orice! Astept adresa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:

dar auzim din nou:

UPSSSSS, am zis!

In rest, suntem bine.

---

Multumesc lui DD.

Da' de exemplu ce-i zice lu' Zavoranca?

Pentru puiul tau

- a dracului de nebuna cu tzatzele tale! a inebunit lumea!

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:

Raluk cate genti aveti ?

Nu sunt gata inca . Tot astept sa ma epilez maine, sa fiu proaspata si am impresia ca multe le pot face abia dupa . La bagaje ma refer .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Dragelor, daca intreaba cineva de mine, am plecat sa tai unghiile copilululului.. Da nu cred ca intreaba
Ah, am uitat sa dau "trimite"
Copilul lemn, eu - pamant de flori... am pus un servetel sub manuta sa colectez unghiile si cand sa plec l-am rasturnat in pat
Evacueaza copilu, aspira patul, scutura copilul... in continuare lemn
Deci, a intrebat cineva de mine?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:

Raluk cate genti aveti ?

Nu sunt gata inca . Tot astept sa ma epilez maine, sa fiu proaspata si am impresia ca multe le pot face abia dupa . La bagaje ma refer .

o daa!!mai ales dupå ce plecati te poti apuca de ele.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput