Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (124)
Raspunsuri - Pagina 8
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity ne-a iesit si al doilea dintisor,am pus manuta si un coltisor e afara...... Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
felicitarii
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
xela_07 spune:
ratusca - ce ati ales pentru concediu pana la urma?
ale3sa - spor la bagaje si distractie placuta la mare!! o sa-l luati si pe Yannis cu voi pana la urma?
ioana_fota spune:
Elefantica WB!
Xela ai PM
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
micki_mica spune:
Trebuie sa pup si eu sarbatoritii!
LML Daria
LML Madalina
LML Stefan
Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)
AMR 6 pan'la nunta
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui xela_07 mai cuscra, ce facusi cu atatea sentimentalisme. hai ca imi vin in minte cuvintele profului tau, pareai normala (glumesc desigur, da??) |
paream, paream...
..unii zic ca inca mai par...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui simplicity ne-a iesit si al doilea dintisor,am pus manuta si un coltisor e afara...... Mami de 2 iminimioare(sotior si Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
Felicitari...
...noi suntem inca in asteptare...pana la 18 ani poate ne apare si noua vreun dintisor...
...cine zicea ca daca ies dintii greu inseamna ca-s copii destepti? k mie imi place fraza asta...
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui micki_mica Trebuie sa pup si eu sarbatoritii! LML Daria LML Madalina LML Stefan Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii) AMR 6 pan'la nunta |
Multumim ...
micki_mica spune:
Despre sondaje:
- Premergator nu. Nu e musai necesar si nici nu prea avem unde sa il mai tinem...
- Dieta...doar sport. Am reusit sa mai dau jos, parca se mai duce din piele...se mai reaseaza.
Mihaela, mami de Florin Cristian (povestea nasterii)
AMR 6 pan'la nunta
haircut spune:
salutari!
Se pare ca sunt in tonul discutiilor, si eu .pentru ce s-a intamplat la Giulesti..nu m-am putut gandi la asta, refuzam sa ma gandesc pentru ca mi se parea atat de greu de suportat incat nu credeam ca as face fata mai multor informatii decat am primit accidental, asa ca am refuzat sa caut si sa citesc despre subiect. Azi am citit.
Si tot azi Maia a cazut din pat.A plans tare, nu pare sa aiba semne, ne-am jucat si am ras dupa eveniment.A adormit si a inceput sa suspine in somn....mi-a rupt inima mai face faze de-astea, nu stiu daca e neaparat legat de cazatura, dar pe mine m-a terminat...n-am fost in stare sa am destula grija de ea
scuze ca nu mai raspund altceva, nu-s in stare, poate mai tarziu...
de Maia Ilinca (29.01.10)
xela_07 spune:
haircut - eu cred ca toti cad din pat mai devreme sau mai tarziu, eu azi l-am prins "in cadere".
cred ca e ceva in aer in bloc la noi
ayanna - mai pui si tu niste poze noi cu nora mea sa vad daca e tot asa frumoasa?