Nasterea la Medlife (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns e_cami spune:

Buna,
Si noi am avut ieri o zi tare agitata si "plina" de colici. De ieri dimi de la 6 pana aseara la 22 a plans aproape tot timpul, s-a incovoiat a gemut de durere. Nu i-a trecut cu nimic...De azi de la 7 a inceput iar, dar nu atat de rau ca ieri. Ma pregatesc acum sa-l cobor din camera lui, sa-l pun in carucior si sa ne plimbam un pic prin casa, ca afara e recisor si nu prea l-as scoate.

Ana, cum te descurci cu bebe? Colicii? Tu cum te simti? Cum e operatia?

Melania, eu am vorbit cu doctorita ieri si mi-a zis sa-i dau colief alternativ cu infacol si intre mese sa-i dau cate 200 ml debridat de doua ori pe zi. Azi o sa incerc asa, sa vedem cum e. Dar oare, toate astea nu ar trebui sa actioneze ca un analgezic, adica sa-si faca efectul pe loc, nu sa astepti cateva zile, o saptamana? Habar nu am, dar cu prima ocazie o s-o intreb pe dr.

Cori, cum esti?

Alina, sper ca si voi sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

maimu, si eu vreau sa nasc natural la Medlife, dar din pacate nu am gasit prea multe opinii in acest sens. Daca apar, sunt binevenite. Daca nu, astept sa vii tu cu opinii dupa Bafta, hai ca o sa fie bine!

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Perianu spune:

hello
eu ma simt perfect, de operatie aproape am uitat
cu colicii, problem... da totusi la noi e varianta soft, doarme noaptea si fara urlete
cred ca ne ajuta si infacolul...

cori asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Buna, noi suntem bine, dar vesti nu stiu cand o sa va dau ca pitica nu da nici un semn ca ar vrea sa iasa . E bine la all inclusive.

Avem 38 de saptamani deci inca 2 saptamani mai poate sta.
Cand nasc va povestesc si cum e cu nasterea naturala. Sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine.

Cori 38+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karina01 spune:

Buna fetelor... dar daca nasc la Medlife si semnez contract cu o alta banca de celule stem (eu as vrea cu Stem-Health Unirea) imi percep comision mai mare, sau cum se intampla?
Multu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Buna

Am impresia ca daca vrei sa faci recoltarea de celule stem cu alta firma decat cea cu care au contract cei de la Medlife iti percep o taxa de recoltare mai mare decat cea daca ai face cu firma agreata de ei. Cel mai bine da un telefon si intreaba sau vezi pe www.memorialhospital.ro la maternitate, nastere.

Mergi la inceput

da, daca recoltezi cu alta firma iti percep taxa suplimentara de recoltare 1200 lei

Cam nasol

Mergi la inceput

cori acum am vazut mesajul tau (deh, citesc printre alaptari, scos aer, etc)
ma bucur din suflet ca ai ajuns aici, sunt sigura ca acum esti mai linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Cori, pentru nasterea naturala cum ai facut cu rezerva? Adica, neavand o data exacta, ma gandesc ca sunt sanse sa nu fie libera rezerva de tipul celei alese de tine. Cum se procedeaza intr-o astfel de situatie?

_
BB e deja pe drum
Roxana 21+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Am intrebat si eu asta.. mi s-a raspuns ca pana acum nu au avut o astfel de situatie. Oricum tu dai o data probabila la receptia spitalului, doctorul tau transmite si el acea data (perioada) probabila si cand faci fisa la medicul pediatru din nou te intreaba acelasi lucru. Deci esti clar luata in considerare. Mi s-a spus ca intr-o situatie de "criza" pot sa ia rezerve de la alte sectii care sunt exact la fel si la dotari si la cum arata. Dar ca nu au avut astfel de situatii pana acum.

Cori 38+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput