Nasterea la Medlife (19)
Raspunsuri - Pagina 11
e_cami spune:
Buna dimineata fetele!
Ma bucur ca sunteti bine si sarcina decurge normal...mai aveti putin. Bafta in continuare, va tin pumnii!
Am inceput sa-i dau de aseara lui bebe colief, se pare ca nu are efect (sau poate trebuie sa astept mai mult?). Toata seara si noaptea a plans, adormea si il trezeau durerile, incepea sa planga, asa ca, din nou, am avut o noapte nedormita. Dar nu-i nimic, ma refac eu, numai bebe sa fie bine, sa-l lase durerile. Se pare ca singurul care-i merge este Debritat. I-am dat acum, la ora 9, a mancat si vad ca inca doarme si nu a plans deloc (ceea ce nu se intampla cand ii dau colief, infacol). Oricum, o sa le mai alternez.
Cori, cum esti?
patriciadic spune:
Fetelor, voi cu ce spalati lucrusoarele lui bebe si la ce temperatura? Le dati si clatire suplimentara?
Eu le-am spalat la 30 grade cu persil sensitive si acum m-a apucat stresul. Mi se pare ca pe una din lenjerii mi-a ramas detergent.
O sa merg sa cumpar persil sensitive lichid si de acum inainte le voi spala la 40 grade si cu clatire suplimentara, iar pe cele deja spalate le voi baga din nou la clatire. Ma cam oftic ca le-am si calcat, dar...asta e. Nu vreau sa aiba bebe probleme.
e_cami spune:
Eu le spal cu persil sensitive lichid, la 40 grade, initial am dat dublu clatire, acum le spal normal la 40 grade si le calc.
patriciadic spune:
Multumesc de raspuns, Cami.
Asa voi face si eu. Deja pe cele spalate si calcate am inceput sa le bag la clatirea suplimentara.
alinab2 spune:
Buna fetele,
Si eu le spal tot cu persil lichid, la 40 de grade. Intr-o prima faza am dat si eu dubla clatire, acum nu mai. Doar calcate apoi.
Cami, cred ca trebuie sa ii dai mai multe zile sa vezi daca isi face efectul sau nu. Cel putin mie asa mi-a zis asistenta de la pediatrie. Eu acum ii dau gripe water combinat cu infacol, dar nu stiu ce sa zic daca isi fac efectul, de 2 zile am inceput doar cu gripe water. Cert e ca ne doare burta destul de mult, facem multe partzuri, ne scremem non-stop. Noaptea e mai bine, doarme mai bine. Dar ziua e numai in gemete si scremete, se trezeste plangand si tot asa.
Eu nu mai stiu ce sa mananc, ca toata lumea imi zice ca de la laptele meu il doare asa si sa am grija. Dar nu am mancat pana acum nimic greu la stomac, gen varza, fasole...doar gratare, paine cu branza, sunca, chestii usoare.....deci chiar nu mai stiu.
Ma gandesc si eu sa incerc Colief, mai astept cateva zile sa vedem.
Melania, voi ce mai faceti?Ati scapat de colici?
Va pup!
shihana spune:
Buna fetelor..Am si eu o intrebare pentru cele care stiu..As vrea sa nasc si eu la Medlife,anul urmator , la sf lui martie,iar printre medicii de pe site-ul lor la Maternitate l-am vazut si pe medicul meu, dr Nayel..Nu stiu daca e med intern sau colaborator..Stie cineva ceva de dr Nayel, care mai lucreaza si la CF2?..
+ 11 s
cori_mic spune:
buna. Si eu tot cu persil gel sensitive le-am spalat. La 40 gr majoritatea si cu dubla clatire, cele mai sensibile le-am lasat insa la 30 gr pe program de delicate deci fara dubla clatire. Nu cred ca e problema. De calcat am calcat tot si acum astept... sa vedem cat...
Cori 37+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui shihana Buna fetelor..Am si eu o intrebare pentru cele care stiu..As vrea sa nasc si eu la Medlife,anul urmator , la sf lui martie,iar printre medicii de pe site-ul lor la Maternitate l-am vazut si pe medicul meu, dr Nayel..Nu stiu daca e med intern sau colaborator..Stie cineva ceva de dr Nayel, care mai lucreaza si la CF2?.. + 11 s |
Shihana , in general daca mai lucreaza in alta parte decat la Medlife este medic colaborator. Cei interni sunt cei ce au program full time la ei.
Cori 37+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
melaniam spune:
Buna fetelor,
N-am scapat inca de colici. Tocmai cand ma gandeam ca vor disparea durerile, am avut parte ultimele doua zile de un show....Numai topaind am stat. La mine se calmeaza si daca stau cu el in picioare si am un mers mai topait. Poate am mancat eu ceva nepotrivit, ca astazi a fost ok. Eu ii dau in continuare colief cu infacol. La mine daca nu era colieful nu stiu ce ma faceam. Chiar a functionat. Zilele astea doua mi-am adus aminte cat de greu a putut sa fie la inceput.
Incercati cateva zile la rand si daca vedeti ca nu merge dati-i altceva.
Va pup
maimu spune:
Felicitari proaspetelor mamici!
As vrea sa povesteasca pe scurt cineva care a nascut natural la Medlife cum a decurs "procesul" , nu de alta dar m-a cam luat emotia cand ma gandesc la ce urmeaza
Maimu 37 weeks