"Abdomen extra-plat (39)"

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

buna dimineata si de la mine.
am dormit cu cupilu' la noi in pat si ne-a trezit la 8 fix
am mancat lapte skimmed, oat flakes, 2 linguri pudra in& seminte susan. cafea decaf si ceai verde.
ma duc cu fata sa vadem daca pisu' Blackie a prins vreo randunica. e pe shed cocotzat si tot spera la vreuna. nu ii dam voie. au venit muuulte in vizita la randunica mea care are puiuti. ca am un cuib pe casa

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica Floricele frumusele

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna ziua! Eu ma pregatesc intens de nunta de diseara si mi se pare ca nu mai am timp de nimic. Aseara am dormit cu geamul deschis si toata noapte cateii mi-au latrat in cap si pt. ca nu mai suportam m-am trezit pe la 5 si am inchis unul din ei si dupa aceea a iesit celalalt. Asa ca parca sunt azvarlita din nori astazi. Si de parca nu era de ajuns ma mai doare si un deget. Cum de s-au strans toate azi nu stiu... Vin si eu cu raportul alimentar: pana acum 1/2 de iaurt si 2 felii de pepene galben si asteapta sa o fac o cafea ca poate ma trezesc. Ieri am mancat ok pana la cina cand am mancat cam mult. Miscare ieri adunata a fost cam 7 ore: 3 la sala si inca 4 prin oras dupa cumparaturi.
Emaaimee ce dragut ca ai un cuib de randunici.
Deus super fresh-ul tau. Mi-as face si eu daca as avea storcator.
Carina esti foarte frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Hannen de la Shaun pt abdomen este Insane abs (ala de il uraste Lumi ) si Cardio Abs. Amandoua sunt scurte ca si timp si garantat faci febra la abdomen daca nu le-ai mai facut pana acuma.
Eu doar ce am terminat Cardio power. tot cu Shaun. Mai fac pe seara un antrenament ca tre sa scot pizza (ups, m-am scapat) de aseara.

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Iulix 3 ore la sala? acuma am citit..adica 3 ore de antrenament sau ai calculat si drumul dus-intors?

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Ele 2 ore antrenament si 1 h drumul care la plecare ma cam omoara. Nu cred ca as rezista 3 ore la sala. Ai manacat pizza fara noi???

Mergi la inceput

Si de saptamana viitoare introduc si alergatul pe lista mea de miscare pentru ca in curand vreau sa devin o balerina.
Dar pana atunci sunt in lumea mea si parca de zor. Nu stiti vreun remediu de trezire in afara de cafea?

Mergi la inceput

Pai daca eram cu voi mancam macese cu telina? cand va mai vedeam si pachetelele ramaneam la apa plata cu lamaie.
M-a dus husbandu la pizzerie , ceea ce se intampla rar de cand am fata. Preferam sa o luam acasa , ca sa nu fugarim una bucata plod printre mese. Acuma ca e fata la mama am profitat. Doar pe suncile mele am facut-o.
Iulix m-am uitat in profilul tau, ai numai 22 de ani?

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Ele foarte frumos din partea lui. Atunci nu se pune la socoteala. Si nu iti fa griji ca se ocupa Shaun sa dai jos ce ai pus.

Mergi la inceput

Da Ele. De ce? Sunt mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Iulix, concret, ce faci tu 2 ore la sala? Fitness? Ca doar acolo poti sa ai mai multe pauze si sa nu lucrezi intens 2 ore. Mi se pare ft. mult.

Nikole, esti tare frumusica si inaltaaa! Ce inaltime ai?

Am fost azi la sala, dar n-am prea avut chef, am alergat 30 min pe banda (in doua ture). Atat.
Acum coc niste vinete pentru salata,

sa aveti un weekend frumos.

Mergi la inceput