"Abdomen extra-plat (39)"
Raspunsuri - Pagina 9
hannen spune:
Ele,sar`na dar daca le uraste Lumi ,crezi tu ca o sa le plac io,baba anchilozata??
mephala,io n-am apucat sa`ti scriu ca esti frumoasa ,ai ochi superbi si esti tare copilaroasa.In rochita aia in care te uiti asa smecher in spate Iar de flacai ce sa zic,or sa faca ravagii !Mami,pazeste`i bine!
Mai stau putin si am de gind sa-l iau pe Shaun la un vals.Deja e nesimtire si mi-e frica ca toata munca mea de 2 luni o sa se duca pe apa simbetei in luna asta de post!!
Si big news,m-am oglindit io in geamurile de la balcon si`am realizat ca am slabit la solduri,s-au miscsorat binisor (mai trebuie oricum) si ca par si eu mai lata in spate!Asta e durerea mea,n-am umeri deloc.Sunt pricajita rau de tot in spate.
Whatever happens don`t let go of my hand!
iulix spune:
Da Mephala fac fitness. Cred ca la aerobic nu as rezista atat. Oricum am vorbit cu proful ieri si a zis ca poate o sa facem si aerobic odata pe saptamana. Si pauzele mai mult de 1 minut nu dureaza, decat atunci cand simt ca sunt mult prea obosita si mai stau de vorba cu fetele. Si singura data cand ma odihnesc klumea e cand fac la aparatul cu vibromasaj, care a facut minuni cu celulita mea. Traiasca cine l-a inventat.
Am incercat sa pun si eu poze in album si nu merge!! ca nu am poze mai mici de 100 de bytes. Of of!!
Hannen bravo!! Legat de banda voi de care aveti la sala, orizontala (cum e la mine la sala) sau verticala? Care este mai buna?
Don't woryy, be hapyy!!
Marina spune:
mama a facut placinte moldovenesti...poale'n'brau pt moldovence....va inchipuiti ca nu se poate rezista la asa ceva.
Ele spune:
Iulix daaaa, la 22 de ani esti copil. Vreau si eu 22.
Hannen eu le fac, cel putin o data pe saptamana . Si parerea mea e ca poti si tu. Pe mine ma omoara topaiala, daca stai un fund parca e de deja alta viata.
Aoleu Marina, preferatele mele.. ...daca sunt moldoveanca normal ca am copilarit cu ele. Am facut o singura data de cand sunt maritata si culmea ca mi-au si iesit. .Buuneee!
Elena & Denisa
iulix spune:
M-am uitat un pic pe profilele voastre. Maaammmaaa ce frumoase sunteti!!!
Ele pai hai sa dam anii inapoi. Ce fetita frumoasa ai!! Sa-ti traiasca.
Nikole esti superba!!!
Hannen ce mandrete de fetite ai!! . Ma duc sa ma pregatesc sa ma duc la coafor cu mama-soacra. Revin.
Don't woryy, be happy!!
hannen spune:
iulix,bey ce rea esti,numa de fete zisei ca`s mindre,ma`sa`i urita ai?
ele,daca zici tu apoi incerc numai sa fac rost de program.
Ziceam ca ma apuc de sport da` de unde,pitica a dormit si acum e fresh ,treaza.Aia mare la fel,nu doarme si pace.Unde naiba sa fac sportul,tot astept sa gasesc loc si m-a luat oboseala.Am stat si 30 de min. la telefon (in picioare ca am raspuns la cel cu fir ...)
Numai belele si obstacole ca sa nu fac sport
Whatever happens don`t let go of my hand!
Ele spune:
Eu pazesc acuma fasolea pastai care o am la cuptor dupa bag o repriza cu Chalean de greutati. Dar ma mananca rau talpile de o plimbare si palmele de o cheltuiala.
Vad cum le impac pe toate.
Elena & Denisa
nikole spune:
Mey fetelor, eu am o stare de agitatie, nu-mi gasesc locul, am un chef de curatat casa asta, sa o vad bec!
E clar ca-s dereglata rau...
Deus e gustos fresh-ul???
Merg sa-mi fac si eu unul, numai ca fara pepene galben, ca n-am asa ceva in casa...
telina de la congelator, ca nu am fresh fresh...
antistress, anti depression fresh-uri, cunosti?
combinatii benefice creerului...
Mephala nu-s innalta...ma rog nici f scunda, am 1,69.
Multumesc ptr cuvintele frumoase
Sotul mi-a spus sa ma intereseaz de o sala unde pot merge sa fac pilates sub indrumarea unui trainer...hmmm, ce l-o fi lovit oare?
pe de o parte ma doare inima sa-i las pe astia mici in casa si eu sa o iau spre sala, pe de alta parte, am nevoie de un pic de timp doar ptr mine...
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI
XIO spune:
Nikole, uitasem ca esti cat mine
Sa stii ca pari mai inalta
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com